Ben 7 gün 9 gün ve 11 gunnyasadim lekelenmeyui çok şükür pozitifim dinlenmeye çalış kanda ins görünür tutunma lekesi diyor Drar ins seninde oyledirKızlar gece biraz lekelenmem oldusabah doktorumu aradım kan vermemi istedi ama çok moralim bozuldu bu şekilde pozitif gören var mı hiç? Benim normalde doğal siklusta denendi ilaç kullanmadım hiç. Bugün de normalde adet günümdü. Test günü de vermemişlerdi. Telefonda konuşurken kız yarın test gününüz ama bugün verebilirsiniz dedi. Hiç anlamadım noluyo neden böyle oldu. Doğal siklus olunca bu şekilde mi oluyo acaba?
Yaaa sonuç 312 çıkmışBen 7 gün 9 gün ve 11 gunnyasadim lekelenmeyui çok şükür pozitifim dinlenmeye çalış kanda ins görünür tutunma lekesi diyor Drar ins seninde oyledir
Masalalahhh bak ne güzel sonuç pozitif ayy çok sevindim ya dinlemeye bak Dr ne derse onu yap o leke tutunma lekesi yaşasın.Yaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Hayırlı olsun canım bu güzel günde sevindirici haber almışsınYaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım bu güzel günde sevindirici haber almışsın
Tebrikler canım, sağlıla ilerlesin inşallah. Benim de transfer pzt :)))Yaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
inşallah bebeğin seninle kalırYaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Canım hayırlı olsunYaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Tebrikler canım, sağlıla ilerlesin inşallah. Benim de transfer pzt :)))
P
inşallah bebeğin seninle kalır
Hepinize teşekkür ederim kızlarCanım hayırlı olsunAllah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım sende koku hassasiyeti varmı kaçıncı gündü seninAynen canım. Kuru kayısı aldm. Baya işe yarıyo kesin al derim. Bide cok cok su tüket
Evet o endişe olayı malesef ki ister istemez oluyor bizim yapabileceğimiz şeylerden en önemlisi bol bol dua etmekİnşallah çok teşekkür ederim ne bileyim 3. Denememiz olacak güzel düşünmeye çalışıyorum hep ama yinede endişe ediyor insan
İnşallah çok teşekkür ederim ne bileyim 3. Denememiz olacak güzel düşünmeye çalışıyorum hep ama yinede endişe ediyor insan
Ayyy Maşallah Maşallah canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursun çok güzel bir haber buYaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Ben gonal f kullandığında hepsini karıştırıp ne kadar cekeceksem onu alıp kalanını kendi şişesinde bırakıp buzdolabının kapısına koyuyordum ertesi günde onu siringaya çekip kullanıyordum buda o tarz iğne galiba cnm ama daha iyi bilenler yazarlarKızlar transfer öncesi GONASİ adı verilen HCG içeren iğneye başlamam lazım. Bu HCG içeren iğnelerden kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? 0,4 ml vurulmam lazım, fakat iğne içindeki solüsyon 1 ml. 6 ml kalanı ertesi gün de vurulmam için iğne içinde mi yoksa ampül içinde mi bekletmem gerekiyor ?
Vaziyet şuanda bu şekilde:
Eki Görüntüle 2844757
Hay maşallah canım ne güzel sürpriz olmuş sana tam umutsuzluğa düşmüşken ne güzel haber çok sevindim hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Ödün kopmasın canım sıkıca tutunmuş sana hiç birşey olmaz Allah'ın izniyleYaaa sonuç 312 çıkmışinanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır Dua edin kızlar nolur
Bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün canm. Aynen ya bendede acayip koku hassasiyeti olustu. Camı sürekli acıyorm Mutfağa giresim gelmiyo. Kokuyo gibi geliyo. Eşimde ne kokusu sana öyle geliyo diyip duruyo. İnan su durum olmasa dip köşe girip iyicee ev temizlerdim heraldeCanım sende koku hassasiyeti varmı kaçıncı gündü senin
İnsan iş yapamayınca kötü hissediyo kendini kalkıp yapasım geliyo dayanamayıpBugün ilk günü saymazsak dördüncü gün canm. Aynen ya bendede acayip koku hassasiyeti olustu. Camı sürekli acıyorm Mutfağa giresim gelmiyo. Kokuyo gibi geliyo. Eşimde ne kokusu sana öyle geliyo diyip duruyo. İnan su durum olmasa dip köşe girip iyicee ev temizlerdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?