Kesinlikle öyle canm. Eşim yapıyo ama benm gibi olamıyo tabiİnsan iş yapamayınca kötü hissediyo kendini kalkıp yapasım geliyo dayanamayıp
Hayırlısıla tutunur bebişler inşallah canım
İğne çok fena yakıyo yumurta toplma için yaptığımz iğneler gibi değil bu daha fena acısı benim daha ikinci gün canm transver yatıştayım halaKesinlikle öyle canm. Eşim yapıyo ama benm gibi olamıyo tabiİnşallah rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder.
iğnelerden dolayı penguen gibi yürür oldm. Sen ne alemdesin canm
Oksapar ayrı yakıyor. Progestan ayrı bi yakıyo. Kalcadan iğne yapılmıyor musunnİğne çok fena yakıyo yumurta toplma için yaptığımz iğneler gibi değil bu daha fena acısı benim daha ikinci gün canm transver yatıştayım hala
Oksapar ayrı yakıyor. Progestan ayrı bi yakıyo. Kalcadan iğne yapılmıyor musunn
Kalçadan ilk gün yaptılar canım bi tane daha yaptırcam onu hergün vermediler bana oksapar hergün yapıyorumOksapar ayrı yakıyor. Progestan ayrı bi yakıyo. Kalcadan iğne yapılmıyor musunn
Bana hergün progestanda yapılıyorKalçadan ilk gün yaptılar canım bi tane daha yaptırcam onu hergün vermediler bana oksapar hergün yapıyorum
Neden bana hergün demediler bilmiyorum canm senin ilk denemenmiBana hergün progestanda yapılıyor
İğne yaptırmaya sağlık ocağına mı gidiyosun canım nasıl yapıyosum progestanıBana hergün progestanda yapılıyor
İkinci denemem. Farklı bir doktr ama. Eşimde bende sağlıkcıyZ canm. Kalcadan iğneyi o yapıyoNeden bana hergün demediler bilmiyorum canm senin ilk denemenmi
Acilde develtte yaparlarmı acaba bana canım iğnemi getirsem salı gnü gidicem canmİkinci denemem. Farklı bir doktr ama. Eşimde bende sağlıkcıyZ canm. Kalcadan iğneyi o yapıyo
Yaparlar tabiki canım. Recetenide yanında götür sen yinedeAcilde develtte yaparlarmı acaba bana canım iğnemi getirsem salı gnü gidicem canm
Ben 7 mayısta transfer oldum. Sonuç 17sinde insallah tutunur bebisimMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal Acelyaa0 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
@Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift @nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu minik kalp0753 nisan @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift Y yakut1 4 mayis @Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis
@Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis @BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu @NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis @akyaa mayis 5. Gun embriyosu..
Aynı gün transver olmuşuz canım hayırlı güzel sonuçlar veririz inşallahBen 7 mayısta transfer oldum. Sonuç 17sinde insallah tutunur bebisim
Amin canim insallahAynı gün transver olmuşuz canım hayırlı güzel sonuçlar veririz inşallah
Tamm canmYaparlar tabiki canım. Recetenide yanında götür sen yinede
Yatıştayım arada yürüyüş yapıyorum evin içinde yemek yemeğe kalkıyorum işte bi canm sen napıysnAmin canim insallahneler yapiyorsun nasil gidiyor
Aynı vallaYatıştayım arada yürüyüş yapıyorum evin içinde yemek yemeğe kalkıyorum işte bi canm sen napıysn
İlaç olarak neler kullanıyosun canımAynı vallafark yok .d
Hayırlı olsun sağlıklı bebiş olsunMerhabalar Bu kadir gecesi hepimizin dualari kabul olsun inşallah
bugün opu oldum, 15 yumurta toplanmis. İnsallah hepsi döllenir, yarin haber vercekler. Epey ağrim var, ozellikle biraz hareket edince. Minoset vermişler kesmiyor ağrimi. Ne yapsam kizlar ya, acile gidip igne mi olsam
Amin inşallah hepimizin duası kabul olur umarım rabbim hepimize bebişler nasip etsinMerhabalar Bu kadir gecesi hepimizin dualari kabul olsun inşallah
bugün opu oldum, 15 yumurta toplanmis. İnsallah hepsi döllenir, yarin haber vercekler. Epey ağrim var, ozellikle biraz hareket edince. Minoset vermişler kesmiyor ağrimi. Ne yapsam kizlar ya, acile gidip igne mi olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?