Strece sardığım halde kararmıs mesela canım dün ki anlamadım ithal olduğu için de olabilir yoksa kararmıyordu streçliyken bilemedim. Kararsada problem olmuyor herhalde zaten yoğurda katıyorumHava almamasına dikkat et canım, benım de hava girince kararıyor ama ıyıce sarınca cok cok az bi renk degısımı oluyor ust bolgede o kadar
Avokado ananas yiyomusumuz günlük beslenmede paketli gıdalar tüketmek iyi değilmiş çikolsta yemeden basıl durucam bilmiyormCanm bunları kullanıyorm
Avokadayı nasıl tüketiyosunuz bugun bende stok yapıcam günde yarım porsiyon tüketirim diye düşünüyorumAfiyet olsun kizlarben opudan onceki 3-4 ay her gun avokado yedim ve kolestrolum yukseldi cok ayarsizca bir davranisti ama cok severim.
Dun carrefourda 3.99du bu aradabu aralar cok uygun fiyatlar. Ama hepsi ithal avokadolar, icleri cabuk kararip kilciklaniyor bu cesidin. Yumusayinca hemen tuketmek lazim. Kışın pazardan aldigim yerli avokadolar tereyağ gibiydi
Ben evde kendm yapıyorum tatlıyı ama yine de içine çikolata vs giriyor işteAvokado ananas yiyomusumuz günlük beslenmede paketli gıdalar tüketmek iyi değilmiş çikolsta yemeden basıl durucam bilmiyorm
Canım yarım avakado yiyorum günde.yoğurdun içine eziyorum sarımsak rendesi koyuyorum o şekilde çok lezzetli oluyor. Patlıcan közlemesi aldım ondan da katınca meze gibi oluyorAvokadayı nasıl tüketiyosunuz bugun bende stok yapıcam günde yarım porsiyon tüketirim diye düşünüyorum
İnşallahHakkımızda hayırlısı inşallah sperm bulunur emeklerimiz boşa gitmez
Avokadoyu tuzlu olarak, ssrimsak tuz limon ile ezerek. Tatli olarak muz, bal ve kakao ile ezerek tuketiyorum.Avokadayı nasıl tüketiyosunuz bugun bende stok yapıcam günde yarım porsiyon tüketirim diye düşünüyorum
Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o aşamaya gelemedim
Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o a
Taze Transferden sonra da veriliyormuş arkadaşlar söylediBenim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o aşamaya gelemedim
Yok canım zaten yeni tedaviye başlayacaktım malesef bekleyeceğim artıkEe transfer hazırlığına baslamısmıydın canım bayramdan sonra ki güne kalamazmıymış
Anladım canım sadece transfer sandım. Hayırlısı 1 ay dediğin ne ki gelip geçiyor. Ben de martta dondurdum 2 ay diyince doktor çook büyüttüm gözümde. Sanki bunca zaman beklememişim gibi . 2 ay geldi geçtiYok canım zaten yeni tedaviye başlayacaktım malesef bekleyeceğim artık
Ya bide o var benimde embriyolarım dondurulacak sonrakinay Histereskopı bir sonraki ay da transfer olacak.Yani transferim Ağustos a kalacak herhalde,Beklemek çok zor ama sonu güzel olur inşallahAnladım canım sadece transfer sandım. Hayırlısı 1 ay dediğin ne ki gelip geçiyor. Ben de martta dondurdum 2 ay diyince doktor çook büyüttüm gözümde. Sanki bunca zaman beklememişim gibi . 2 ay geldi geçti
Kesinlikle öyle hep iyi tarafından bakmaya calışınca gelip geçiyor işte. Mesela gebeliğin aşırı sıcaklara gelmicek diye düşün virüs bitecek belki doğurana kadar diye düşünYa bide o var benimde embriyolarım dondurulacak sonrakinay Histereskopı bir sonraki ay da transfer olacak.Yani transferim Ağustos a kalacak herhalde,Beklemek çok zor ama sonu güzel olur inşallah
Rahim kasılması yapıyor çikolata.kotuAvokado ananas yiyomusumuz günlük beslenmede paketli gıdalar tüketmek iyi değilmiş çikolsta yemeden basıl durucam bilmiyorm
Ay inşallah canım bu 3.tedavim olacak o sebeple birazcık yoruldum Rabbim bizlere de hayirlsiyla bir evlat nasip eder inşallahKesinlikle öyle hep iyi tarafından bakmaya calışınca gelip geçiyor işte. Mesela gebeliğin aşırı sıcaklara gelmicek diye düşün virüs bitecek belki doğurana kadar diye düşünherşeyin güzel tarafı da oluyor
Ben cikolata sevmem zatenAvokado ananas yiyomusumuz günlük beslenmede paketli gıdalar tüketmek iyi değilmiş çikolsta yemeden basıl durucam bilmiyorm
Insallah canim..Bu arada beni az önce aradılar 21 yumurtadan 18 i olgun çıkmış 14 tane döllenmiş şu an 3. Gün bir daha arayıp haber vereceğiz dediler. Umarım hepsi gelişimine devam eder
Mantıklı canım tatlı niyetine yiyebilirim paketli gıdadan uzak durmak içinAvokadoyu tuzlu olarak, ssrimsak tuz limon ile ezerek. Tatli olarak muz, bal ve kakao ile ezerek tuketiyorum.
Hergün çikolata yemeden duramayan birisiyim şimd dondurmaya sardım dondurmada mı yemiyosunuzBen cikolata sevmem zatenkabak cekirdeği meyve tüketiyorm. Bide havuc. Yumurta yiyorm
Dondurma yiyorm canmm. Onu cok seviyorm ama dısı cikolata olmıcak işte. Bana cok ağır geliyo çikolataHergün çikolata yemeden duramayan birisiyim şimd dondurmaya sardım dondurmada mı yemiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?