Antioksidan olduğu için transfer öncesi de faydalı olur, ezerek de yeniliyor. Aman Transfer öncesinde yapılacak en iyi şey spor sanırım, okuduklarıma göre..Kizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun
Günaydıntransfer aşamasında covid aşısı olabiliyor muyuz, bilgisi olan var mı?
Ben muzla ezip püre gibi yiyorum tadı böyle çok güzel avakado tek başına asla yiyemem midem ağzıma geliyor
Aynen canimm..cok sicak ama buralar..izin saatlerinde..yaniyoruz resmen..Antioksidan olduğu için transfer öncesi de faydalı olur, ezerek de yeniliyor. Aman Transfer öncesinde yapılacak en iyi şey spor sanırım, okuduklarıma göre..
Çıktı canım pozitifimCok uzuldum canim..cok haklisin..her serde bi hayir vardir...senin sonucun ciktimi peki..belki sadece usutmus olabilirsin..
Malesef yapmadılar işlerine gelmedi herhalde kısmetGeçmiş olsun hastane tedbir alıp yapabiliyormuş diye duydum o kadar emek çaba hayırlısı olsun üzme kendini
Cnım onu dilim sade şeklinde yemen şart değil muz ile püre yap balda koy daha faydalı dr em söyledi sonuçda gene avakadoyu yemiş oluyorsunal bende de okadar canim bende labne ve zeutinyagi ile yiyodum...allah kusurumu affetsin..sevmiyorum..diger turlu..ama dilim sekilde tuketilmeli yaziyodu..o surece gelebilrisem denicem..bakalim..canim
Aynen tek başına yenmiyor ben de ezip içine maydonoz dereotu doğrayıp limon sıkıp yiyorum, salata gibi oluyor daha kolay yemesial bende de okadar canim bende labne ve zeutinyagi ile yiyodum...allah kusurumu affetsin..sevmiyorum..diger turlu..ama dilim sekilde tuketilmeli yaziyodu..o surece gelebilrisem denicem..bakalim..canim
Ben de.. tek yesem ağzıma süremezdim, ben avakadoyu hep yüzüme sürerdim gençlik güzellik içinAynen tek başına yenmiyor ben de ezip içine maydonoz dereotu doğrayıp limon sıkıp yiyorum, salata gibi oluyor daha kolay yemesi
Ne kadar riskli bi şey yapmışsınız aslında, umarım hafif atlatırsınız ve eşinize bulaşmamıştır. Transfer sonrası progesteron ve coraspin kullanılıyor bir de folik asit. Belki bunları kullanabilirsinizKızlar şimdi normalde bugün yumurta toplanacaktı benden iğneden 36 saat sonra covid nedeni ile dün iptal edildi tabi çatlatma iğnemi olmuştum ben de bugün ilişkiye girdim ki 16 yumurta var belki 1 tanesi tutar diye fakat siz transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz sizce hangi ilacı kullanmalıyım vitamin kullanıyorum prowomen onun haricinde aspirin kullanmalımıyım sizce yani doktor. Eşime bulaştırma ihtimalim olduğu için ilişki serbest demedi fakat biz dinlemedik onu oyüzden doktorada soramıyorum
Evet riskin farkındayım fakat eşimle temasa geçmeden yaptık şırınga ile yaptım yani hiç temasımız olmadı. Cevabınız için teşekkğr ederimNe kadar riskli bi şey yapmışsınız aslında, umarım hafif atlatırsınız ve eşinize bulaşmamıştır. Transfer sonrası progesteron ve coraspin kullanılıyor bir de folik asit. Belki bunları kullanabilirsiniz eşim ile ortak karar
Canimmm cok gecmis olsun..suan nasilsin peki iyimisin..canim..Çıktı canım pozitifim
Tesekkur ediyorum canim..denicem..soyledigini..Cnım onu dilim sade şeklinde yemen şart değil muz ile püre yap balda koy daha faydalı dr em söyledi sonuçda gene avakadoyu yemiş oluyorsun
Canimm..maydonoz.tavsiye etmiyolar..bilgin olsun..ozellikel transferden sonra..Aynen tek başına yenmiyor ben de ezip içine maydonoz dereotu doğrayıp limon sıkıp yiyorum, salata gibi oluyor daha kolay yemesi
Evet duymuştum onu ama birkaç daldan bişey olmaz herhalde..Canimm..maydonoz.tavsiye etmiyolar..bilgin olsun..ozellikel transferden sonra..
Canım dün çok ateşim vardı parol içtim onun haricinde hiç bir şeyim yok çok şükür iyiyimCanimmm cok gecmis olsun..suan nasilsin peki iyimisin..canim..
Çok geçmiş olsun ins hafif atlatırsınCanım dün çok ateşim vardı parol içtim onun haricinde hiç bir şeyim yok çok şükür iyiyim
Canim cok gecmis olsun..allah sifa versin..insallah en kisa zamanda iyilesirsiniz..canim..Canım dün çok ateşim vardı parol içtim onun haricinde hiç bir şeyim yok çok şükür iyiyim
Olmaz sanirim..bende maydonozsuz neredyese oğun atlamayan bi tipim..Evet duymuştum onu ama birkaç daldan bişey olmaz herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?