2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aminn inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
o kadar umutluydumki senden inşallah allahım en yakın zamanda nasip eder neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorumki asla bir daha yapmam defteri kapattım diyip her seferinde yeniden başladım toparlanıp evlat sevgisi çok ağır geliyor allahım inşallah daha fazla aratmadan bütün isteyenlere masip olsun

Amin canm amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bir duygu bu gerçekten

Amin teşekkür ederim inşallah transfer olan arkadaşlar sürekli yattınız mı nasıl yaptınız özellikle ilk günleri
İlk 3-4 gün genel olarak yattım arada kalkıp evin içinde birkaç tur attım işte yemek yemek için falan kalktım. Ama sonra yavaş yavaş gündelik hayatıma döndüm lakin zorlamadan.. mesela ev süpürmedim ani hareketlerden uzak durdum ağır kaldırmadım. Doktorlar gündelik hayatınıza dönün diyorlar ama genede dikkatli olmak lazım

Ben ilk transferimde ilk 1 hafta hasta gibi kıpırdamadan sürekli yattım o tuttu fakat 8 haftalıkken düşük oldu şimdi pek yatmıyorum hiç ev işi de yapmıyorum ama devamlı evin içinde geziyorum hiç transfer olmuş gibi değilim iyi mi kötü mü bilemedim hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah

Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..insallahh bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..
Bugün kontrolüm vardı.. tedaviye hızlı yanıt vermişim perşembe günü yumurta toplanacak haftaya salı transfer biz bayrama denk gelecek sanıyordukk erken olduu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Hayırlı olsun.taze embriyo transferi yapılacak demekki. Hakkında hayırlısı olsun.bende adetimi bekliyordum transfer için ama bugün yoğun böbrek ağrısıyla doktora gittim tomografi çekildi Oyüzden kaygılıyım acaba sürecimi uzatırmı? Olumsuz etkilermi diye. Hepimizin hakkında hayırlısı.. güzel haberlerini bekliyoruz

Bugün kontrolüm vardı.. tedaviye hızlı yanıt vermişim perşembe günü yumurta toplanacak haftaya salı transfer biz bayrama denk gelecek sanıyordukk erken olduu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Hayırlısı olsun inşallah bu ay bereketli yinebenimde regl erken geldi transfer sürecine girdik Perşembe başlıyoruz dedi doktorum.Eminim sende çok heyecanlısındırRabbim kucaklarımızı doldursun

Hayırlısı olsun inşallah bu ay bereketli yinebenimde regl erken geldi transfer sürecine girdik Perşembe başlıyoruz dedi doktorum.Eminim sende çok heyecanlısındırRabbim kucaklarımızı doldursun
Çook heyecanlıyım hemde Ama bi yandan sakin olmaya,dizginlemeye çalışıyorum kendimi.. layığıyla hakkını verebileceğimiz bir süreç olur inşallah tedavin hayırlı olsuun inşallah güzel haberlerle gelirsinnhangi şehir hangi doktorda tedavin olacak ilk deneme mi?

Aminn inşallah.. hayırlı olsun tedavin öncelikle gönlüne göre versin rabbim inşallah..bende diş kisti ameliyatı oldum tedavinin içinde hemde olmak zorunda kaldım.. çok zor bir ameliyattı yüzüm hala şiş doğru düzgün bişey de yiyemedim. Allahtan takviye kullanıyorum impryl.. 6 gün oldu bugün antibiyotik kullandınıyorum Doktorum hiç bir problem olmayacağını söyledi transfere kadar istediğini yap deyince rahatladım tedaviyide etkilemedi zaten yumurtalarım şimdilik iyi durumda çok geçmiş olsun bişey olacağını sanmıyorum..

SAğol canm allah razı olsun inş peki senin sonuç ne canm inş bebişlerin senledir ben şu an estrofem ,ecopirin ve vitamin plus B12 birde prednol verdi dr kullanıyorum ayın 10 muayene transfer için bu ilaçlar şimdi estrofamı ilk 5 gün sabah öğle akşam şimdi sabah 2 akşam 2 ya inş pozitif sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…