• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ben inanıyorum faydası olduğuna. İlk tedavimde sadece 2 embriyo gelişti ve kalitesi 2bb idi. Şimdi ise 4 tane 5. Ve 6. Güne geldi ve kaliteleri 4aa ve 3bb oldu. Çok iyi olmasalar da ben yine de artıştan memnunum
Canim masallahh..cok iyi..bende de 3. Tedavimde farklilik oldu..ama ilaclardanmi..yoksa kullandigim arisutundenmi yoksada o ay brlki yumurtanin fazla cikasi tuttu..artik adı herneyse..bu tesavimdede..ayni ilaclari kullaniyorum..ekstra sadece d vitaminini fazladan kullandim.. :nazar: sen hangi takviyeleti kullandin peki

Canim masallahh..cok iyi..bende de 3. Tedavimde farklilik oldu..ama ilaclardanmi..yoksa kullandigim arisutundenmi yoksada o ay brlki yumurtanin fazla cikasi tuttu..artik adı herneyse..bu tesavimdede..ayni ilaclari kullaniyorum..ekstra sadece d vitaminini fazladan kullandim.. :nazar: sen hangi takviyeleti kullandin peki
Ben çok bir şey kullanmadım. Prowomen (1.5 kutu sadece), hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi. Umarım senin de, benim de, buradaki herkesin istediği sonuç olur

Canim senin opu ne asamada? Sayi ve gelisimler nasıl?

Bu arada yaşım da küçük değil. 38 yaşındayım ve yaşıma göre iyi çıktı yumurta. Zaten tek korkum da yaş

Yaa 😞 ama zamanı varmış daha öyle düşün bi kere daha başlamadan önce daha sağlıklı beslen kendine zaman ayır motivasyonunu yükselt eşine de vitaminler ver ve sonra tekrar başlayın bence ... bu arada sizin sorun neydi acaba
İnşallah 😢🤲 Şubat'ta iki tupumde alindi çikolata kisti den dolayı ama kistlerim yapışıklık hep temizlenmiş ti sıfır sorunla başladım aama nasipte yokmuş😢

Ne kötü hissettiriyor di mi.. umarım ilk ve son kez yaşamışsındır bu üzüntüyü. Yalnız değilsin ama çoğumuz bu duyguyu birden fazla kere yaşadı ne yazık ki. Biraz zaman geçince ümitsizlik yerini ümide bırakacak emin ol, çok üzülmemeye çabala olur mu ☘️❤️
İnşallah dedgin gibi olur ilk ve son üzüntüm olur inşallah toparlanmam biraz zaman alacak gibi herşeyi bir anda yaşadım bir anda tüplerim alındı bir anda kendimi bu maceranin içinde buldum ve negatifi aldım😢herşey üç ay içinde gerçekleşti ve çok üzgünum😢😢🥺 rabbim dger bekleyiste olanları hayırla sonuclandrsin

Kizlar transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz yada dinlenin dinlenmeyin gibi şeyler söylediler mi

Canim bazı şeyler bizim elimizde değil malesef. Allahin takdiri. Kabullenmesi zor bir durum ama sabredip mucadelemizi vermemiz lazım elimizden geldigince. Sabırlı ve guclu ol.. Birakma kendini.
İnşallah canm inşallah sabrımı devam ettiririm ama gerçekten zormuş🥺😢🤲

Allah sabır versin gerçekten çok zor😔 herşey allahtan. Biz elimizden geleni yapıcaz gerisi onun takdiri. Bir sonrakinde olacak inşallah🙏Zamanı var demekki. Üzme kendini.

İnşallah canm inşallah sabrımı devam ettiririm ama gerçekten zormuş🥺😢🤲
Canım biliyorum alakasiz ama su hikayeyi okurmusun.. Asla pes etmemen ve vazgecmemenle ilgili..
Bambu agaci nasil yetistirilir?
Çin’de yetişen Bambu Ağacının önce tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir. Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohum yeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez. Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir. Fakat, inatçı tohum bu yılda da filiz vermez. Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler. Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye başlar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır. Çin bambu ağacı 27 metre boyuna altı hafta da mı yoksa beş yılda mı ulaşmıştır?

Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum, beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi ağacın büyümesinden hatta var olmasından söz edilebilir miydi?… Toprağa atılan tohuma belli aralıklarla ve özenle suyunun verilmesi, yağmur, rüzgar gibi olumsuz fiziki koşullardan korunması gibi uzun zamana yayılmış bir emek ve sabırla beklenilmesi sonucunda altı hafta içinde boyu 27 metreyi bulan Bambu Ağacı…

Emek, sabır, inanmak ve vazgeçmemek… Asla pes etmemek!

Yaşam koşulları ne olursa olsun, hiçbir zaman vazgecme pes etme!

Kizlar transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz yada dinlenin dinlenmeyin gibi şeyler söylediler mi
Bana doktorum herşey serbest dedi. Hiç bir kısıtlama yok. Ben de ağır işler yapmıyorum tabi ki ama yatmıyorum da. Kan dolaşımı için gerekli diye biliyorum. Hareket etmek lazım. Ama onun dışında zaman da geçmiyor malesef düşünmeden. Bir moralim bozuluyor bir çok umutlu oluyorum. Dengesiz bir ruh hali içindeyim. Allah sonunda şükretmeyi nasip etsin inşallah🙏

Bana doktorum herşey serbest dedi. Hiç bir kısıtlama yok. Ben de ağır işler yapmıyorum tabi ki ama yatmıyorum da. Kan dolaşımı için gerekli diye biliyorum. Hareket etmek lazım. Ama onun dışında zaman da geçmiyor malesef düşünmeden. Bir moralim bozuluyor bir çok umutlu oluyorum. Dengesiz bir ruh hali içindeyim. Allah sonunda şükretmeyi nasip etsin inşallah🙏

Canım biliyorum alakasiz ama su hikayeyi okurmusun.. Asla pes etmemen ve vazgecmemenle ilgili..
Bambu agaci nasil yetistirilir?
Çin’de yetişen Bambu Ağacının önce tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir. Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohum yeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez. Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir. Fakat, inatçı tohum bu yılda da filiz vermez. Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler. Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye başlar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır. Çin bambu ağacı 27 metre boyuna altı hafta da mı yoksa beş yılda mı ulaşmıştır?

Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum, beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi ağacın büyümesinden hatta var olmasından söz edilebilir miydi?… Toprağa atılan tohuma belli aralıklarla ve özenle suyunun verilmesi, yağmur, rüzgar gibi olumsuz fiziki koşullardan korunması gibi uzun zamana yayılmış bir emek ve sabırla beklenilmesi sonucunda altı hafta içinde boyu 27 metreyi bulan Bambu Ağacı…

Emek, sabır, inanmak ve vazgeçmemek… Asla pes etmemek!

Yaşam koşulları ne olursa olsun, hiçbir zaman vazgecme pes etme!
Teşekkür ederim canm güzel hikaye gerçekten.ben çok sabırlı asla pes etmeyen inadına dik duran olumsuzluklarla mücadele eden ve herşeyin bir gün iyi olacagna inanan bir kadınım.ama iki yılın içinde yaşadıklarım eşsel problemlerim herşey üstüme geldi ve umudum hayalim bir ufacık mucizeydi ama negatif soncula yerle bir oldum şuan o güçlü kadın yok gbi şuan ben ben değilim gbi kendimi şu an okadar bitik hissediyorum ki tarifi yok bunun gerçekten😢😢 ama inşallah bu hikayeyi her gün okucam ve ayakta durup yılmadan devam edecem inşallah ama heralde bana biraz zaman lazım o bambuyu yetiştirebilmek için sanırım iyilesmem gerek yaralarımı kapatmam gerek😢😢 çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin

Aminn inşallah hayırlı haberlerinizi alırız 🤲🤲

Teşekkür ederim canm güzel hikaye gerçekten.ben çok sabırlı asla pes etmeyen inadına dik duran olumsuzluklarla mücadele eden ve herşeyin bir gün iyi olacagna inanan bir kadınım.ama iki yılın içinde yaşadıklarım eşsel problemlerim herşey üstüme geldi ve umudum hayalim bir ufacık mucizeydi ama negatif soncula yerle bir oldum şuan o güçlü kadın yok gbi şuan ben ben değilim gbi kendimi şu an okadar bitik hissediyorum ki tarifi yok bunun gerçekten😢😢 ama inşallah bu hikayeyi her gün okucam ve ayakta durup yılmadan devam edecem inşallah ama heralde bana biraz zaman lazım o bambuyu yetiştirebilmek için sanırım iyilesmem gerek yaralarımı kapatmam gerek😢😢 çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin
Cnm sana şöyle soyleyyim inanki ayağa kalkıyorsun o evlatlar o kadar değerli ki onları bulana kadar bırakmıyorsun şimdi ruh halin farklı tarifsiz o yüzden toparlanacaksin ins 🤲🤲🤲

Gayet düzenli artmış canım 2 günde 2 katı diyorlar ya zaten .. bak bende test verdim bugün 132 den 506 çıkmış 4 günde.. doktorla konuştum gayet güzel dedi bence seninkide aynı bir problem yok yanı sıkıntı yapma kendine
hayırlı olsun canım ikimizinkide inşallah sağlıkla ilerler🙏 bir anda artış az geldi ama benim doktorum da istediğimiz gibi pazartesi kese için gel dedi sen bir daha kan vericekmisin canım

Back