Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sisli memorialde tup bebek hastalarina 5600 tl fiyatiKızlar merhaba hipereskopi ve rahme çizik atma fiyatı hakkında bilgisi olan var mı yaptirjp ücreti hakjinda bilgisi olan
İnşallahh hayırlısıylaaCanim hayirli ugurlu olsun tedavin..insallahh bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..
İkisi mi cnm tek tek miSisli memorialde tup bebek hastalarina 5600 tl fiyati
Benim doktorum 3. Gün embriyosunu çöpe atıyor.. embriyo 5. Gün olmassa işlem yapmıyor açık açık konuştuk bunlarıı..embriyomun 5. Güne gideceğine emin olduğu için net tarih verdi inşallah dediği gibi olurBen şeyi merak ediyorum haftaya salı transfer olacağını şimdiden nasıl söylediler ? Yani yumurta toplamadan sonra eşinizin spermiyle dölleyip ondan sonra 3. Güne mi 5. Güne mi gidecek takip edip o şekilde transfere çağırmıyorlar mı? Bilgilenmek için soruyorum ben de dün başladım da iğnelere :) bana doktorum şey demişti yumurta toplamada az sayıda yumurtan olursa taze transfer yapıcaz ama yeterli sayıda yumurta çıkarsa 1 ay sonra rahim daha hazır olduğunda transfer yapıcaz demişti
Evet cnm histeroskopi yaparken zaten gerekli tum islemleri yapiyorlar. Cizik atma, polip temizleme, yapisiklik giderme vs. Ayri ayri fiyatlandirilmiyor.İkisi mi cnm tek tek mi
Kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosuydu? Üzülme sıkma canınıı oluurr pozitifi göreceğin günlerde gelir rabbimin takdiri değil mi herşey.. vardır zamanıı hayırlısıyla inşallahSonucum negatif kizlar olmadı
İlk deneme 3.gun embriyosu. Evet Rabbimin taktdiri o böyle uygun gördüama içim yanıyor yaÇok
Kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosuydu? Üzülme sıkma canınıı oluurr pozitifi göreceğin günlerde gelir rabbimin takdiri değil mi herşey.. vardır zamanıı hayırlısıyla inşallah
Gayet düzenli artmış canım 2 günde 2 katı diyorlar ya zaten .. bak bende test verdim bugün 132 den 506 çıkmış 4 günde.. doktorla konuştum gayet güzel dedi bence seninkide aynı bir problem yok yanı sıkıntı yapma kendinegünaydın kızlar 9.değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı düzenli artmamış çok moralim bozuldu
Canim gecmis olsun..idrarta silik cıkınca umitlenmistim ben aslinda..cok uzgunum..tatlimher serde bir hayir vardir..insallah rn kisa zamanda..saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim..canim..peki dusunuyomusun tekrar..Sonucum negatif kizlar olmadı
Vardır içinde bir hayır canım sıkma canını inşallah ilerde minik mucizene kavuşup bu günleri tebessümle hatırlayacaksınSonucum negatif kizlar olmadı
Şuan hiç bişe düşünemiyorum gerçekten sadece daha çekecek çilem varmış diyorum.esim ikna olacak mı tamam diyecek mi napacaz bilmiyorum şuan tüm dünya yıkılmış ben altında kalmışım gbiCanim gecmis olsun..idrarta silik cıkınca umitlenmistim ben aslinda..cok uzgunum..tatlimher serde bir hayir vardir..insallah rn kisa zamanda..saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim..canim..peki dusunuyomusun tekrar..
Vardır içinde bir hayır canım sıkma canını inşallah ilerde minik mucizene kavuşup bu günleri tebessümle hatırlayacaksın
canim yasin daha henuz cok kucuk..senden cok cok buyuk insanlarr..ugrasiyor..bir taneside benimben daha denrmem mesela yasim 40 oldu cunki..yani tamamen umitsiizim..senin daha en azindan..zaman anlmainda cok yillatin var..insallah aslinda..bi daha yasatmaz rabbimde..dogal olur insallah..bugun bi gecsin..yarina cok daha rahat olucaksin guzelim benimŞuan hiç bişe düşünemiyorum gerçekten sadece daha çekecek çilem varmış diyorum.esim ikna olacak mı tamam diyecek mi napacaz bilmiyorum şuan tüm dünya yıkılmış ben altında kalmışım gbi
kızlar,belirtilerle ilgili güzel bir tablo.paylasmak istedim sizlere deBu Liste Tüp Bebek Yöntemi ile Hamile Kalmış Üyelerimizin Bilgilerine Göre Oluşturulmuştur.
Listeyi Oluşturmaktaki Amaç Test Gününü Beklerken Gebelik Belirtilerini Merak Eden Arkadaşlarımıza Yardımcı Olmak.
Bilgileriyle Yardımcı Olmak İsteyenler Bekleme Sürecinde Neler Yaşadıklarını Bu Liste Topiğine Mesaj Olarak Yazabilirler...
GEBE/ANNE/
ANNE ADAYIERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ İDRAR TESTİ KANDA GEBELİK TESTİ İLK DEĞER SONUÇ EGUNAL *Transferden itibaren vücut ısısında artış
*8.günden sonra regl olacakmış gibi ağrı*8.gün hayalet ikinci çizgi 11.gün 9 Kimyasal gebelik AKASYA1978 *Regl öncesi gibi bel ağrısı yaşadı
*Kanda pozitifi gördüğü gün idrarda negatifti*11.gün negatif 11.gün 167 Prenses Annesi EWEST *2 tüp bebek gebeliğinde vücut ısısı yükseldi
*2 tane Blast transferi yapıldı
*ilk tüp te 10.gün pembe
ikinci çizgi
*2.tüp te 10.gün hayalet
çizgiİki gebelikte de 12.gün 1.gebelik:384
2.gebelik:
30ilk gebelik kalbi durdu
2.tüpte kornual yani
bir çeşit dış gebelik
yaşadıİLKONCE *Göğüslerde hassasiyet
*Kasıklarda ara ara batma hissi*Yapmadı - - Devam etmedi MİNECAN77 *Kasıklarda batma *9.gün net ikinci çizgi - - Devam etmedi KARASU81 *İki kez Tüp le gebe kaldı
*İkisinde de göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*Regl olacakmış hissi
*Ağlamaklı ruh hali*1.gebelikte 9.gün negatif
*2.gebelikte 8.gün negatif1.sinde 12.gün
2.sinde 10.gün1.sinde:16
2.sinde:70İlki Kimyasal gebelik
2.cisinde prenses AnnesiTRİPBEL *3 kez tüp le gebe kaldı
*Hepsinde de 5.günden sonra başlayan
göğüslerin yanlarında hafif ağrı,baş dönmesi ve
kasıklarda sızlama- - - 3 Gebelikte devam
etmediTURGİNUR *Regl olacakmış hissi
*Karın ve kasık ağrısı*Yapmadı 10.gün 92 Prenses Annesi MASiDEAYDN *Bel ağrısı *Yapmadı 12.gün 417 Paşa doğurdu PAPATYA50 *4.gün itibatiyle regl olacakmış hissi
*vücut ısısında artış
*5.gün pembe lekelenme
*7.gün kahverengi lekelenme*Yapmadı 7.gün 70 İkiz annesi ESRDLGR *Tek taraflı kasıkta batmalar *Yapmadı 11.gün 136 Devam etmedi FULYA41 *Hafif kasık ağrısı ve batma
*5.gün lekelenme
*8.gün kanama*Yapmadı 9.gün 104 Genetik hastalıktan
dolayı devam etmediSEDAMU *5.gün itibariyle kasık ağrısı
*Bacaklarda aşağıya inen şiddetli ağrı
*Göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*7.gün çok açık kahve lekelenme*12.gün hayalet ikinci
çizgi değeri 426 olmasına
rağmen10.gün 426 Paşa doğurdu YAZGIM83 *10.gün kahve lekelenme *11.gün negatif 12.gün 36 hamile DEFNELMA *8.güne kadar belirti yok
*8.gün kasıklarda ardarda 3 kez çekme*Yapmadı 12.gün 597 Paşa annesi PUYAM *5.gün itibariyle uyku hali ve halsizlik
*6.günden sonra regl olacakmış hissi
*7.günden sonra ohss nedeniyle şişkinlik
*Göğüs uçlarında koyulaşma*Yapmadı 10.gün 207 Hamile EFEYLÜL *2.gün kasık ağrısı ve vücut ısısında artış
*3.günden sonra bulantı ve kusma
*4.gün göğüslerde hassasiyet
*Duygusal ruh hali*7.gün negatif 7.gün 33 Prenses annesi MOONSHEROSE84 *5.günden sonra vücut ısısında artış
*7.itibariyle kasıklarda hafif batma
*8.günde başlayan uyku hali*Yapmadı 8.gün 38.5 Prenses annesi SEBATİYE *6 ya da 7.gün itibariyle başlayan kaşıntı - - - - MECHUL_MİM *8 ve 10.günlerde pembe lekelenme *6.gün silik ikinci çizgi
*8.gün net ikinci çizgi9.gün 190 İkiz Hamişi DURULİFE *Transferden itibaren kasık ve bel ağrısı
*Sık idrara çıkma,göğüslerde hassasiyet
*7.ve 8.günden sonra göğüs uçlarında sızlama,adet
sancısı,sıcak basması*9.gün net ikinci çizgi
11.gün 306 İkizlere hamile
DEMİR_AKİNCİ *Duygusal ruh hali *9.gün pembe ikinci çizgi 9.gün 56 Prenses annesi AVUKATHB *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 109 Prenses Annesi ENCAN *Hiç belirti yaşamadı *11 gün ikinci çizgi net 12.gün - Anne oldu TUBADEFEKTİ *4.gün itibariyle artarak devam eden kasık batması
ve gaz hali
*5.-6. günlerde kasık ağrısı 7.günde kesildi
*Halsizlik,uyku hali,başağrısı,çabuk yorulma
*8.günden sonra ciltte pul pul dökülmeler
*9.günde başlayan mide hassasiyeti*Yapmadı 10.gün 623 Hamile EYLÜL50 *Belirti yaşamadı *Yapmadı 11.gün 186 Hamile JOLLYY *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 81 Hamile NİSAN *Test gününe yakın sivilcelendi
*Sağ kasıkta batmalar yaşadı*11.gün silik ikinci çizgi 12.gün 107 Kimyasal Gebelik KİRAZKİRMİZİ *Transferden itibaren göğüslerde hassasiyet,şişlik
uçlarda sızı,vücut ısısında artış,dudaklarda ellerde
ve ayaklarda kuruma çatlama
*9.ve 10.günlerde özellikle geceleri şiddetli karın ağrısı
*10.günden sonra baş dönmesi ve çabuk yorulma
*11.gün pembe ikinci çizgi 11.gün 207 Hamile ROSE634 *3. ve 4.günden sonra adet sancısı 5.günde kayboldu *10.gün silik ikinci çizgi 13.gün 427 İkiz annesi ORKİDE45 *3.gün itibariyle sürekli açlık hissi
*Göğüslerde hassasiyet
*Adet sancısı kramp şeklinde
*Bel ağrısı
*11. ve 12. gün uyku hali*Yapmadı 8.gün 15.04 Gebelik sonlandı ADANALI *12.gün regl ağrısı
*Bel ağrısı
*Yorgunluk hissi*Yapmadı 14.gün 45 Anne oldu SEVİLCO *Transferden itibaren kasıklarda batma ve çekilme hissi *10.gün pembe ikinci çizgi 16.gün - Anne oldu MAVİELLE *Göğüslerde hassasiyet
*Çok yemek yeme
*8 ila 10.günlerden birinde pembe lekelenme
*Ağlama krizleri
*Aşırı duygusallık* Yapmadı 12.gün 68 Hamile ASİS *Test gününden bir hafta önce ayakların buz kesmesi
*Ara ara açlık hissi
*Göz kararması
*Göğüslerin yanlarında sızı*Yapmadı 12.gün 151 Prenses
Annesi olacakNfy_9185 *Transferden itibaren kasık ağrısı
*Göğüslerde mavi damarlar belirmesi*12.gün kanda pozitif
ama idrar negatif12.gün 54 Gebelik sonlandı NURCANIM
(Kırçiçeğii)*Transferden sonra OHSS oldu.Bu gebelik belirtisidir *5.gün silik 7.gün koyu
2.çizgiOHSS den dolayı hastanede
yattı ve gebe olduğunu
öğrendi- Paşa annesi NURBEB *Transferin 6.günü itibariyle kasık ve bel ağrısı
*9.günden sonra adet olacakmış gibi bir ağrı
*Deride kuruluk,soyulma ve kaşıntı*10.gün ikinci çizgi silik 10.gün 154 Hamile ALS17 *Transferden sonraki 5.gün itibariyle
3-4 gün devam eden adet olacakmış gibi ağrı
*Bel ağrısı*Yapmadı - 125 Hamile MİNECAN77 *4 gün kasıklarda ara ara batma hissi
*9.gün lekelenme*11 gün çift çizgi Hollanda da olduğundan
kan testi yapılmadı- Hamile DERİN35 *Transferden sonraki 6.günde ani kasıklarda ağrı
*7.günden sonra adet olacakmış gibi ağrı*5.gün itibariyle geç beliren
ikinci silik çizgi9.gün 24,5 Hamile OZİM84 *İlk günlerde kasık ağrısı 5.günden sonra bel ağrısına döndü
*Göğüslerde sızlama
*Genel olarak adet belirtileri*12.gün idrar negatif 12.gün 22 Hamile BENKAYRA *Transferin 3.günü ohss oldu
*7.günü itibariyle mide bulantısı ve yanma
*7.gün pembe lekelenme*8.gün belirgin ikinci çizgi 9.gün 72 İkizlere hamile DENİZİM73 *Transferin 2.gününden itibaren ateş basması
*6.günden itibaren kasıklarda dolgunluk hissi,hassasiyet,
sürekli olmayan farklı bir karın ağrısı
*8. 9. ve 10. günlerde lekelenme*9.gün pozitif 11.gün 302 Hamile THECUTE *Transferden sonra sık idrara çıkma
*Göğüslerde hassasiyet ve şişlik
*10.günden sonra adet olacakmış gibi ağrılar*Yapmadı 12.gün 58 Hamile ERVA64 *Kasıklarda batmalar *Yapmadı 9.gün 220 Tek yumi ikizi kızları var FLZASK2003 *Transferden sonraki 2.gün baş dönmesi ve baş dönmesi
*Aşırı gaz
*4.ve5.günlerde ateş yükselmesi ama ayakları buz gibi olması
*7.ve8.günlerde kasıklarda ağrı ve çekilme hissi*8.ve9.günlerde silik ikinci çizgi 10.gün 160 Hamile SRP29 *Transferden sonra başlayan ve 4.günden sonra artan kasık ağrıları
*Gaz sancıları
*7.günden sonra bulantı*9.gün koyu ikinci çizgi 11.gün 608 Hamile _EMOSH_ *Kasıklarda batmalar
*Adet sancısı gibi ağrılar
*İdrara sık çıkma
*Bel ağrısı
*Göğüslerde hassasiyet*Yapmadı 9.gün 39 Hamile GZDE87 *10.gün kasık ağrısı *10.gün negatif 12.gün 415 İkiz annesi olacak BEREN84 *7.günden sonra adet olacakmış hissi
*Ayaklarda üşüme
*9.gün göğsü sıkınca bir kaç damla süt gelmesi*Yapmadı 11.gün 106 Erkek bebek annesi olacak g090 *Genel olarak hiç bir belirti yaşamadı
*7.günden sonra adet olacakmış hissi*Yapmadı 10.gün 141 Hamile ESRABERAT *2.gün kasıklarda şiddetli ağrı
*Göğüslerde şişlik
*7.Günden sonra adet ağrıları
*Bacaklarda çekilme hissi*Yapmadı 8.gün 126 İkizden tek bebeğe düştü.Hamile
Diğer Topiğimize Aşağıdaki Linkten Giriş Yapabilirsiniz...
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ SOHBET TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz.html
Yaa ama zamanı varmış daha öyle düşün bi kere daha başlamadan önce daha sağlıklı beslen kendine zaman ayır motivasyonunu yükselt eşine de vitaminler ver ve sonra tekrar başlayın bence ... bu arada sizin sorun neydi acabaSonucum negatif kizlar olmadı
Geçmiş olsun hastane tedbir alıp yapabiliyormuş diye duydum o kadar emek çaba hayırlısı olsun üzme kendinimerhaba kızlar o kadar üzgün ki dünden beri ağlamaktan helak oldum yarın opu var normalde yumurta toplanacaktı dün çatlatma iğnemi vuruldum gece covid testi verdi 39 a çıktı ateşim pozitif çıktı eminin her şerde bir hayır vardır asla isyan etmiyorum . Çok üzgünüm ama. O iğneleri tekrar en baştan olmak. Peki cinsel ilişkiye girsem sıkıntı yaratır mı 16 tane yumurta var ne de olsa
Ne kötü hissettiriyor di mi.. umarım ilk ve son kez yaşamışsındır bu üzüntüyü. Yalnız değilsin ama çoğumuz bu duyguyu birden fazla kere yaşadı ne yazık ki. Biraz zaman geçince ümitsizlik yerini ümide bırakacak emin ol, çok üzülmemeye çabala olur muŞuan hiç bişe düşünemiyorum gerçekten sadece daha çekecek çilem varmış diyorum.esim ikna olacak mı tamam diyecek mi napacaz bilmiyorum şuan tüm dünya yıkılmış ben altında kalmışım gbi
Ben inanıyorum faydası olduğuna. İlk tedavimde sadece 2 embriyo gelişti ve kalitesi 2bb idi. Şimdi ise 4 tane 5. Ve 6. Güne geldi ve kaliteleri 4aa ve 3bb oldu. Çok iyi olmasalar da ben yine de artıştan memnunumTesekkur ederim canim..bilgi verdigin icin..cok haklisin..bu vitamin takviyr konusunda doktorlar 2 ye ayrilmis zatrn..bazilari ..inanmiyor..inananlarin bir kismidaa..ne kaybedebiliriz mantigiyla yaklasiyo..benim doktorumda ...isptalanmis bir durum yok demisti vitaminler.konusunda ne kaybedebilirziki demisti..peki canim embriyolarin arasinda fark varmiydi kalite olarak..