- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Canm bura çok küçük bir yer sadece orda kan veriliyor oda dger ilçeye hastaneye gidiyor öğlen iki gibi sonuç geliyor ama bugün malesef olmadıSağlık ocakalrininsonucuda ertesi güne cikiyor
Cnm sağlık ocaklarında ertrsin çıkıyor sonuç ama hast gitme imkanın olsaydı bir gün daha beklemezdin
Korku endişeyle bekleme çok güzel değerin var inşallah rabbim onu sağlıkla ilerleyecek buna inan ben inanıyorum şüphen olmasın inşallah sağ salim kucagna alacagn günde gelecekCnmsin iyiyim hamdolsun korku endişeyle beklemedeyim..darısı başına ins
İnşallah vardr canm gönlünü ferah tut 3.gun embriyosu muKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
5. Gün embriyosu olmasa çıkmazdı herhaldeİnşallah vardr canm gönlünü ferah tut 3.gun embriyosu mu
Var gibi cnm, koş kan ver :)))Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Vala canm inslalah vardr insallsh Allahım nssip etsin sanada hepimize de bende öyle düşünüyorum benimde silik çıktı yarın kan verecem benm kan biraz gecikmeli oldu bakalım hayırlısı inşallah seninde benmde hepimize vardr5. Gün embriyosu olmasa çıkmazdı herhalde
Transfer mi yoksa kendiliğinden miVala canm inslalah vardr insallsh Allahım nssip etsin sanada hepimize de bende öyle düşünüyorum benimde silik çıktı yarın kan verecem benm kan biraz gecikmeli oldu bakalım hayırlısı inşallah seninde benmde hepimize vardr
Canimmm..silik cizgi var..tebrik ederimmm..insallah degerindee .cok guzel cikar.Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Ay inşlalh olmasa çıkmazdı herhalde dimiVar gibi cnm, koş kan ver :)))
Yok transfer benmki 3.gun embriyosu canmTransfer mi yoksa kendiliğinden mi
İnşallah olmasa çıkmazdı dimi 9. Gün transferiminCanimmm..silik cizgi var..tebrik ederimmm..insallah degerindee .cok guzel cikar.
Kaçıncı gün idrar testi yaptınYok transfer benmki 3.gun embriyosu canm
Yani...Ay inşlalh olmasa çıkmazdı herhalde dimi
Tabikide canimmm...kandaki degerinde katlanma asil onemlii olan..suan gitsenn..pozitif cikarrgibi geliyo bana..buyuk ihtimalle kuzucum..ama dedigim gibi kuzuum..onemli olan..saglikli bi sekilde katlanmasi..test gunun yarinmi..İnşallah olmasa çıkmazdı dimi 9. Gün transferimin
Dokuz ve onuncu gün test yaptım silik çizgi çıktı benim test günüm ctesiydi ama bazı sebeplerden dolayı bugüne kaldı bugünde bir sıkıntı oldu yarın Allah nasip ederse kanımı verecem inşallahKaçıncı gün idrar testi yaptın
İnşallh pozitif alırızDokuz ve onuncu gün test yaptım silik çizgi çıktı benim test günüm ctesiydi ama bazı sebeplerden dolayı bugüne kaldı bugünde bir sıkıntı oldu yarın Allah nasip ederse kanımı verecem inşallah
Evet canım yarınTabikide canimmm...kandaki degerinde katlanma asil onemlii olan..suan gitsenn..pozitif cikarrgibi geliyo bana..buyuk ihtimalle kuzucum..ama dedigim gibi kuzuum..onemli olan..saglikli bi sekilde katlanmasi..test gunun yarinmi..
Amin amin inşallah yarın kan verecem bakalım.ben 9. Gün silik cizgi gördüğümde kahverengi lekelenmem ve adet sancimda oldu sizde öyle birşey var mı acaba hata kahverengi leke üç gün ara ara devam ettiİnşallh pozitif alırız
İnş hamile kalırsın canm tek embriyo ile çok hamile kalan var sende kalacaksınkizlar merhabalar;
cuma günü transfer oldum.bugün ikinci günüm. 6. gün 4cb tek embriyo konuldu.umudum cok yokvar mi aranizda bu kalitede embriyoyla gebe kalan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?