• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar selam... Bana da 22 nisanda 3. Gün embriyosu transfer edildi salı günü test günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Evden çalıştığım için transferden sonra çoğunlukla uzandım ya da uzanarak çalıştım. Ancak transferin 4. Günü ayağımı şiddetli şekilde kapıya vurdum sonra da tutmadı düştü kesin diye 2 saat ağladım 😅 Bugün de eşim uyurken ayağını üzerime attı ve kasığıma tabi bir baskı oluştu. Böyle şeyler olumsuz etkiler mi çok korkuyorum yoksa ben mi abartıyorum. Eşim bu kadar çabuk etkilencek birşey olsa seni hastanede yatırırlardı 12 gün çok abartıyosun falan diyo sizce de öyle mi?
Hayırlı olsun,kaç embriyo transfer oldunuz?endişe etmeyin kafaya takmayın başka şeylerle meşkul olun

Canim pandemi boyunca acigiz dediklerine gore..aciktir.bebim ilk tedavim bayarama..denk gelmisti..bayramdada kontrolumu saglamislardi..
TamaM canım çok teşekkür ederim.Ben merkezime sordun doktorun programı belli değil vs, vs de dediler.İnsallah açık olur büyük ihtimalle kontrolüm bayramda olacak

TamaM canım çok teşekkür ederim.Ben merkezime sordun doktorun programı belli değil vs, vs de dediler.İnsallah açık olur büyük ihtimalle kontrolüm bayramda olacak
🤔🤔canim bilemedim..benim eski bulundugum hastanede..almislardi..nese en hayirlisi olani olsun insallah..kontolunede gidebilirsin..

🤔🤔canim bilemedim..benim eski bulundugum hastanede..almislardi..nese en hayirlisi olani olsun insallah..kontolunede gidebilirsin..
İnşallah canım o kadar kötü denk geldi ki hem kapanma hem bayram bir o kadar da sabırsızım hazirana kalsın istemiyorum.Zaten 2 ay rahîm dinlendirme yapılacak birde

İnşallah canım o kadar kötü denk geldi ki hem kapanma hem bayram bir o kadar da sabırsızım hazirana kalsın istemiyorum.Zaten 2 ay rahîm dinlendirme yapılacak birde
Canimcim..gec olsun guc olmasin..hic acele etme ..inan..seni cok iyi anliyorumm..bende 3 aya yakindir bekliyorum..ama inan..su son 3 ay cok cabuk gecti..senin icin en dogru zmanda olsun insallah..🙏🙏🙏💕💕

İnş hamile kalırsın canm tek embriyo ile çok hamile kalan var sende kalacaksın
insllah Allah ım busefer nasip eder.cok umudumuz olmasa da işte gene hevesleniyoruz arada.6. tedavim bu ,ama ancak 3. transferimi olabildim.düsük kalitede de tek embriyoyla gebe kalan cok tabii bakalim bana da nasip olucak mi🤲

Allah'a hamdolsun pozitif sonucum hamileyim sen ne durumdasin
HAyırlı olsun kaç embriyo transfer edilmişti 🍀
insllah Allah ım busefer nasip eder.cok umudumuz olmasa da işte gene hevesleniyoruz arada.6. tedavim bu ,ama ancak 3. transferimi olabildim.düsük kalitede de tek embriyoyla gebe kalan cok tabii bakalim bana da nasip olucak mi🤲
İnş olacak kafanı dağıt kitap oku cnm kafan dağılsın 🍀🌹

kizlar merhabalar;
cuma günü transfer oldum.bugün ikinci günüm. 6. gün 4cb tek embriyo konuldu.umudum cok yok 😔 var mi aranizda bu kalitede embriyoyla gebe kalan?
Merhaba canimmm..tekrar tedavin hayirli ugurlu olsun..canim..cok emekler veriyoruzz..lutfen rahat olmaya calis..6. Gune kadr..gitmis..embriyon..masallah..allah nazarlarsan saklasin..rabbim saglicaklada kucagina almayi nasip.etsin..🙏🙏💕💕

Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..🤗🤗🙏🙏💕💕bisey sorabilirmiyim..onceki tedavilerinden farkli bisey yapmismiyfin bu tedavinde
İlk iki tedavimde daha fazla ilaç vardı. Raporun karşıladığı ilaçlar aynıydı ama doktor ekstra bir sürü vitamin ilacı vermişti hem eşime hem bana. Hem de ücretli ve çok pahalıydı. Bunda ise folik asit dışında hiç vitamin ilacı yoktu. Eşime de hiç ilaç yoktu. Yani olacaksa vitamin falan boş işmiş onu anladık.

Bunda ekstra olarak labarotuvarın ve çalışanlarının çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir de bunda doktorum 2 ay dinlendirme verdi ve embriyoları dondurup öyle transfer etti. İlk ikisindeki doktor taze transfer etmişti.

Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..🤗🤗🙏🙏💕💕bisey sorabilirmiyim..onceki tedavilerinden farkli bisey yapmismiyfin bu tedavinde
He bir de ben bu tedavimde öncekine göre daha aktiftim. İlkinde hep yattım diyebilirim. Halbuki kan dolaşımı önemliydi. Belki de ondan ilkinde oluşamadı.

Bir de bunda ilk kez her gün 1 bütün avokado ve 1 dilim ananas yedim. Belki farkı vardır işte bilemiyorum. Sonuç olarak Rabbim bu zamanı uygun görmüş, o kesin. 😊

Back