2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda

Eklentiler

• 4133837E-22AB-4EE0-A65A-3072477EEB96.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 27
  • 35A0F50D-C89A-4ACA-9209-8B4DF3E467F8.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 5FE81D41-1388-4A5B-A5DA-C19BF92CAAC3.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Evet bir tanesinde silik çizgi var gibi ama diğerlerinde yok diye takılma en kesin en doğrusu kan testti cnm kendini bu testler yüzünden strese sokma ins kanda güzel degeeerler görürsün

Insallahh canim..hep sakinligini korursun..banada onceki tedavilerim cok sey ogretti..mumkun oldugunca..bu olayi buyutmeden..sakinligimizi korumamiz lazim..manevi bi olay oldugu icin..elimizden.gelmiyo bazen.ama bu cok onemli bir detay..kuzucum..senin tam olarak hangi gune denk geliyor..canim..aminn canimn..

Yumurtalar büyüdüğü için normal cnm endişe etme

Canm benm aminn inşallah ama test günüm her gün aksıyor bugün gttim aile hekimliğine kanlar gtti malesef yarın dokuzda burda ol dediler umarım rabbim geciktirip güzelleştiriyor dur inşallah
Allah'ım la ilahe illallah vardır hikmeti olsun sıkma canını daha fazla güzel değerlerin çıkacak demekki bir gün daha ya sabır de

Allah'ım la ilahe illallah vardır hikmeti olsun sıkma canını daha fazla güzel değerlerin çıkacak demekki bir gün daha ya sabır de
İnşallah canm benm inşallah ya rabbim inşallah hayırlı haberlerle karşılaştırmak için geciktiriyor dur çok saol Allah razı olsun.sen napiyorsun nasılsin taze anne

Sağlık ocakalrininsonucuda ertesi güne cikiyor
Canm benm aminn inşallah ama test günüm her gün aksıyor bugün gttim aile hekimliğine kanlar gtti malesef yarın dokuzda burda ol dediler umarım rabbim geciktirip güzelleştiriyor dur inşallah
Cnm sağlık ocaklarında ertrsin çıkıyor sonuç ama hast gitme imkanın olsaydı bir gün daha beklemezdin

İnşallah canm benm inşallah ya rabbim inşallah hayırlı haberlerle karşılaştırmak için geciktiriyor dur çok saol Allah razı olsun.sen napiyorsun nasılsin taze anne
Cnmsin iyiyim hamdolsun korku endişeyle beklemedeyim..darısı başına ins

Yaa çok iyimiş, ne zamandır istiyordunuz, ilk gebeliğiniz mi?
8 yıllık evliyim, 6 yıldır istiyorduk. 3 yıldır da tüp bebek deniyorduk. Bu üçüncü idi ve ilk kez bunda gebelik oluştu. Rabbim nasip eder de sağlıklı bir şekilde doğururum inşallah.

Darısı da başına İNŞALLAH

Evet canım manevi oldugu için kendimi bıraktım stres yapmıcam sadece olumlu düşünüce olmazsa yapacak birşey yok dicem zaten olacağı varsa oluyor kesinlikle. Kuzum benm adetimin 5.günü tahmini bayrama gelecek o haftalar yani. Tabi bir aksilik olmazsa

Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..bisey sorabilirmiyim..onceki tedavilerinden farkli bisey yapmismiyfin bu tedavinde

Insallah olmaz canim..aynen oyle ..hersey nasip..peki buaralar neler yapiyosun..hazirlik asamaisnda..

Merhaba canim..hayirli ugurlu olsun tedavin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsinisenide listemize ekleyebilirmiyim..dondurulmusmu olcak..sizinki..tazemi
Ekle canm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 3 gün embriyosu 1, kalite imiş dondurulmuş 2 ay önce donduruldu transfer için estrofem ve bazı ilaçlar içiyorum bu ayın 10 u muayene bu ay transfer nasipse

Merhaba kızlar bugün kontrolden geldim sağımda daha fazla olmak üzere en küçük 2 tane 13 var geri 17 18 19 20 21 mm büyüklüğün de 16 tane yumurtam var bu akşam çatlatma iğnesi olacağım çarşamba sabah 9.00 da toplanacak yumurtalar. Hakkımızda hayırlısı şuana kadar ilaçlarım 5000 tuttu 10.500 de tüp bebek bakalım daha sonraki ilaçlar ne kadar tutacak yeterki olsuna gözüm de değil hiç biri rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin

Ah canım benim, süreç bayağı uzun sürmüş, sonunda müjdeni almışsın çok şükür :))) Sağlıkla ilerlesin.

Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün

Eklentiler

• 977F461E-DE34-4DA4-B9B5-E9490753164F.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 484AA2C3-0AAC-4485-8BBB-8F10ACCFCD3B.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 30
  • F580C9E9-56C8-49BB-89E9-910FD333EAEC.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…