- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Evet bir tanesinde silik çizgi var gibi ama diğerlerinde yok diye takılma en kesin en doğrusu kan testti cnm kendini bu testler yüzünden strese sokma ins kanda güzel degeeerler görürsünKızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Amin canım bugün çıkmadı o attıklarım dünün testiEvet bir tanesinde silik çizgi var gibi ama diğerlerinde yok diye takılma en kesin en doğrusu kan testti cnm kendini bu testler yüzünden strese sokma ins kanda güzel degeeerler görürsün
Insallahh canim..hep sakinligini korursunCanımcım insallah hayırlısıyla baslanır bir an evvel çok heyecanlı süreç biliyor musun. Benm Mart'ta toplandı yumurtalar donduruldu. 2 ayda bekleme verdi doktorum. Çok üzülmüştüm bekleyeceğim diye. Ama zaman sabretmeyi öğretiyor :) 2.adetimi oldugumda inanılmaz heyecanlandm artık transfer süreci baslayacak diye. Suan bir sakinlik çöktü üstüme sanki hersey olmus bitmiş pozitifi görmüşüm gibi :)) rabbim yaşatsın bize gebelik sevincini insallah
Yumurtalar büyüdüğü için normal cnm endişe etmeKızlar sabah kontrolüm var çatlatma iğnesi vereceğini söyledi büyük ihtimalle doktorum fakat benim dünden beri şiddetli fakat çok şiddetli kasıklarım ağrıyor çatlatma iğnesi olmadan 1 gün önce böyle sancı yaşayan oldumu
Canm benm aminn inşallah ama test günüm her gün aksıyor bugün gttim aile hekimliğine kanlar gtti malesef yarın dokuzda burda ol dediler
Allah'ım la ilahe illallah vardır hikmeti olsun sıkma canını daha fazla güzel değerlerin çıkacak demekkiCanm benm aminn inşallah ama test günüm her gün aksıyor bugün gttim aile hekimliğine kanlar gtti malesef yarın dokuzda burda ol dedilerumarım rabbim geciktirip güzelleştiriyor dur inşallah
İnşallah canm benm inşallah ya rabbim inşallah hayırlı haberlerle karşılaştırmak için geciktiriyor durAllah'ım la ilahe illallah vardır hikmeti olsun sıkma canını daha fazla güzel değerlerin çıkacak demekkibir gün daha ya sabır de
Cnm sağlık ocaklarında ertrsin çıkıyor sonuç ama hast gitme imkanın olsaydı bir gün daha beklemezdinCanm benm aminn inşallah ama test günüm her gün aksıyor bugün gttim aile hekimliğine kanlar gtti malesef yarın dokuzda burda ol dedilerumarım rabbim geciktirip güzelleştiriyor dur inşallah
Cnmsin iyiyim hamdolsun korku endişeyle beklemedeyim..darısı başına insİnşallah canm benm inşallah ya rabbim inşallah hayırlı haberlerle karşılaştırmak için geciktiriyor durçok saol Allah razı olsun.sen napiyorsun nasılsin taze anne
8 yıllık evliyim, 6 yıldır istiyorduk. 3 yıldır da tüp bebek deniyorduk. Bu üçüncü idi ve ilk kez bunda gebelik oluştu. Rabbim nasip eder de sağlıklı bir şekilde doğururum inşallah.Yaa çok iyimiş, ne zamandır istiyordunuz, ilk gebeliğiniz mi?
Evet canım manevi oldugu için kendimi bıraktım stres yapmıcam sadece olumlu düşünüce olmazsa yapacak birşey yok dicemInsallahh canim..hep sakinligini korursun..banada onceki tedavilerim cok sey ogretti..mumkun oldugunca..bu olayi buyutmeden..sakinligimizi korumamiz lazim..manevi bi olay oldugu icin..elimizden.gelmiyo bazen.ama bu cok onemli bir detay..kuzucum..senin tam olarak hangi gune denk geliyor..canim..aminn canimn..
Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..8 yıllık evliyim, 6 yıldır istiyorduk. 3 yıldır da tüp bebek deniyorduk. Bu üçüncü idi ve ilk kez bunda gebelik oluştu. Rabbim nasip eder de sağlıklı bir şekilde doğururum inşallah.
Darısı da başına İNŞALLAH
Insallah olmaz canim..Evet canım manevi oldugu için kendimi bıraktım stres yapmıcam sadece olumlu düşünüce olmazsa yapacak birşey yok dicemzaten olacağı varsa oluyor kesinlikle. Kuzum benm adetimin 5.günü tahmini bayrama gelecek o haftalar yani. Tabi bir aksilik olmazsa
Ekle canm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 3 gün embriyosu 1, kalite imiş dondurulmuş 2 ay önce donduruldu transfer için estrofem ve bazı ilaçlar içiyorum bu ayın 10 u muayene bu ay transfer nasipseMerhaba canim..hayirli ugurlu olsun tedavin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin isenide listemize ekleyebilirmiyim..dondurulmusmu olcak..sizinki..tazemi
Ah canım benim, süreç bayağı uzun sürmüş, sonunda müjdeni almışsın çok şükür :))) Sağlıkla ilerlesin.8 yıllık evliyim, 6 yıldır istiyorduk. 3 yıldır da tüp bebek deniyorduk. Bu üçüncü idi ve ilk kez bunda gebelik oluştu. Rabbim nasip eder de sağlıklı bir şekilde doğururum inşallah.
Darısı da başına İNŞALLAH
Benim çarşamba toplanacak yumurtalarım duruma göre taze transfer olursa ya 8 Mayıs yada 10 Mayıs transfer olacak.Ee kızlar transferi bayram haftasına denk gelecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?