- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Yok bende leke olmadı din azıcık kasık ağrısı o kadarAmin amin inşallah yarın kan verecem bakalım.ben 9. Gün silik cizgi gördüğümde kahverengi lekelenmem ve adet sancimda oldu sizde öyle birşey var mı acaba hata kahverengi leke üç gün ara ara devam etti
Anladım inşallah olmasın bence çok korkutucu birşey o yüzden umudum sarsıldı benmYok bende leke olmadı din azıcık kasık ağrısı o kadar
Korkma hayırlısıyla güzel haberler alalımAnladım inşallah olmasın bence çok korkutucu birşey o yüzden umudum sarsıldı benm
Aminn inşallahKorkma hayırlısıyla güzel haberler alalım
Hayırlı olsun,kaç embriyo transfer oldunuz?endişe etmeyin kafaya takmayın başka şeylerle meşkul olunKızlar selam... Bana da 22 nisanda 3. Gün embriyosu transfer edildi salı günü test günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Evden çalıştığım için transferden sonra çoğunlukla uzandım ya da uzanarak çalıştım. Ancak transferin 4. Günü ayağımı şiddetli şekilde kapıya vurdum sonra da tutmadı düştü kesin diye 2 saat ağladımBugün de eşim uyurken ayağını üzerime attı ve kasığıma tabi bir baskı oluştu. Böyle şeyler olumsuz etkiler mi çok korkuyorum yoksa ben mi abartıyorum. Eşim bu kadar çabuk etkilencek birşey olsa seni hastanede yatırırlardı 12 gün çok abartıyosun falan diyo sizce de öyle mi?
Canimmm..insallah..cok guzell degerlerin cikcak..rabbim..sana o mutlulugu yasatsin..saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..Evet canım yarın
Amin canım inşallah herkese nasip eylesinCanimmm..insallah..cok guzell degerlerin cikcak..rabbim..sana o mutlulugu yasatsin..saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..
TamaM canım çok teşekkür ederim.Ben merkezime sordun doktorun programı belli değil vs, vs de dediler.İnsallah açık olur büyük ihtimalle kontrolüm bayramda olacakCanim pandemi boyunca acigiz dediklerine gore..aciktir.bebim ilk tedavim bayarama..denk gelmisti..bayramdada kontrolumu saglamislardi..
TamaM canım çok teşekkür ederim.Ben merkezime sordun doktorun programı belli değil vs, vs de dediler.İnsallah açık olur büyük ihtimalle kontrolüm bayramda olacak
İnşallah canım o kadar kötü denk geldi ki hem kapanma hem bayram bir o kadar da sabırsızım hazirana kalsın istemiyorum.Zaten 2 ay rahîm dinlendirme yapılacak birdecanim bilemedim..benim eski bulundugum hastanede..almislardi..nese en hayirlisi olani olsun insallah..kontolunede gidebilirsin..
Canimcim..gec olsun guc olmasin..hic acele etme ..inan..seni cok iyi anliyorumm..bende 3 aya yakindir bekliyorum..ama inan..su son 3 ay cok cabuk gecti..senin icin en dogru zmanda olsun insallah..İnşallah canım o kadar kötü denk geldi ki hem kapanma hem bayram bir o kadar da sabırsızım hazirana kalsın istemiyorum.Zaten 2 ay rahîm dinlendirme yapılacak birde
insllah Allah ım busefer nasip eder.cok umudumuz olmasa da işte gene hevesleniyoruz arada.6. tedavim bu ,ama ancak 3. transferimi olabildim.düsük kalitede de tek embriyoyla gebe kalan cok tabii bakalim bana da nasip olucak miİnş hamile kalırsın canm tek embriyo ile çok hamile kalan var sende kalacaksın
HAyırlı olsun kaç embriyo transfer edilmiştiAllah'a hamdolsun pozitif sonucum hamileyim sen ne durumdasin
İnş olacak kafanı dağıt kitap oku cnm kafan dağılsıninsllah Allah ım busefer nasip eder.cok umudumuz olmasa da işte gene hevesleniyoruz arada.6. tedavim bu ,ama ancak 3. transferimi olabildim.düsük kalitede de tek embriyoyla gebe kalan cok tabii bakalim bana da nasip olucak mi
Merhaba 2 embriyo transferi oldum. Bugun kan testimi verdim cok sukur hamileyimHayırlı olsun,kaç embriyo transfer oldunuz?endişe etmeyin kafaya takmayın başka şeylerle meşkul olun
Merhaba canimmm..tekrar tedavin hayirli ugurlu olsun..canim..cok emekler veriyoruzz..lutfen rahat olmaya calis..6. Gune kadr..gitmis..embriyon..masallah..allah nazarlarsan saklasin..rabbim saglicaklada kucagina almayi nasip.etsin..kizlar merhabalar;
cuma günü transfer oldum.bugün ikinci günüm. 6. gün 4cb tek embriyo konuldu.umudum cok yokvar mi aranizda bu kalitede embriyoyla gebe kalan?
Canim tebrik ederim..degerini bilmiyorum ama..katlanarakta artar insallahhMerhaba 2 embriyo transferi oldum. Bugun kan testimi verdim cok sukur hamileyim
Sagol canim 334 cikti insallah katlanir 2 gun sonra tekrar test yaptiracagimCanim tebrik ederim..degerini bilmiyorum ama..katlanarakta artar insallahh
Amin saol cnm 2 embriyo transfer edilmistiHAyırlı olsun kaç embriyo transfer edilmişti
İnş olacak kafanı dağıt kitap oku cnm kafan dağılsın
İlk iki tedavimde daha fazla ilaç vardı. Raporun karşıladığı ilaçlar aynıydı ama doktor ekstra bir sürü vitamin ilacı vermişti hem eşime hem bana. Hem de ücretli ve çok pahalıydı. Bunda ise folik asit dışında hiç vitamin ilacı yoktu. Eşime de hiç ilaç yoktu. Yani olacaksa vitamin falan boş işmiş onu anladık.Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..bisey sorabilirmiyim..onceki tedavilerinden farkli bisey yapmismiyfin bu tedavinde
He bir de ben bu tedavimde öncekine göre daha aktiftim. İlkinde hep yattım diyebilirim. Halbuki kan dolaşımı önemliydi. Belki de ondan ilkinde oluşamadı.Canim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin rabbim..bisey sorabilirmiyim..onceki tedavilerinden farkli bisey yapmismiyfin bu tedavinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?