- 11 Ocak 2021
- 188
- 232
- 33
- 33
Ayy canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın mutlaka bilgilendir bizideayy aşırı merak ettimEki Görüntüle 2832030
En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın mutlaka bilgilendir bizideayy aşırı merak ettimEki Görüntüle 2832030
En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu
Cok sagol az once idrar testi yaptim pozitif cikti bugun kan verecegim insallah guzel haberler alirimEtkilenmez artı karnında değil kasigin hemen kenarında ben iki kez dip köşe hali kaldırmalı temizlik yaptım Dr muayenede zaten ultrosanu bastida bastı görebilmek için yani cam dan değiliz rabbim nasip ettimi oluyor çok da yatma kan dolasimi için günlük yaşantımda ol
4 bin tl çok şükür şifa olduCanim gecmis olsun..insallah sifa ommustur..histereskopi icin..nekadar ucret odediniz..
Yaaa sabah sabah ne güzel haber burabbim kucağınıza almaya nasip etsin sıkı sıkı tutunsun inşallah ne kadar güzel haberlet alıyoruz bu araCok sagol az once idrar testi yaptim pozitif cikti bugun kan verecegim insallah guzel haberler alirim
Ne güzel haber bu masalalh kaçıncı günün bugün saglikli değerlerin olsunCok sagol az once idrar testi yaptim pozitif cikti bugun kan verecegim insallah guzel haberler alirim
Amin canimm insallah darisi tum isteyenlerin basina herkes boyle guzel haberler alsin insallahYaaa sabah sabah ne güzel haber burabbim kucağınıza almaya nasip etsin sıkı sıkı tutunsun inşallah ne kadar güzel haberlet alıyoruz bu ara
Insallah canim cok sagol Transfer gununu saymazsak bugun 11. GünümNe güzel haber bu masalalh kaçıncı günün bugün saglikli değerlerin olsun
Eger tedavime baslanirsa..benim denk gelebilir canimEe kızlar transferi bayram haftasına denk gelecek olan var mı
Masallah canim..tebrik ederim..insallah gigicim..dualarimiz seninle canimCok sagol az once idrar testi yaptim pozitif cikti bugun kan verecegim insallah guzel haberler alirim
bende senin durumundayimm.kuzum..her an olabialirim..gelmiyo..esek sipasi bi turluBen adet bekliyorum söz de yarın doktora gidip transfer tedavisine başlayacaktım ama hala gelmedi. Stresten heralde. Benimkisi devlet hastanesi bayrama denk gelecek diye stresten adeti ürküttüm :))
Canim pandemi boyunca acigiz dediklerine gore..aciktir.bebim ilk tedavim bayarama..denk gelmisti..bayramdada kontrolumu saglamislardi..kızlar gittiğiniz merkezler bayramda çalışıyor mu bilgisi olan var mı
Evet canım basınç oluyor bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor bu nasıl bir etkidir. Korktum kist falan olup patlar falan diye özellikle yürürken çok fena hormonlar bizi ne hale getirdi yaCanimm..bebdede olmustu..ignelerin ilaclarin etkisi..agri boyle basinc oluyo gibi degilmi canim..normall..ignelerden..
ben sanki 3 aylik hamile gibiydim..karnim cok sismisti..hemsire normal demisti..tabi bosuna sisirmisiz o zman gobusumuzu negatif olmustu..inan kuzum suanda..ilac kullaniyorum..suan bile zaman zamn sanci oluyo..kullandigim ilaclarin icinde hormon ilacida var..oda etkiliyo olabilir..igneler zaten hormon..geciyoo sonra..Evet canım basınç oluyor bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor bu nasıl bir etkidir. Korktum kist falan olup patlar falan diye özellikle yürürken çok fena hormonlar bizi ne hale getirdi ya
Bak onu çok doğru söyledin canım.. Ben de yumiş kontrolünden geldim 7 günlük iğne yetmemiş, 2 gün daha verdi, biraz daha büyüsünler dedi... Toplama cumaya alındı...Canımcım transfer şimdiden belli olmuyor duruma göre değişiyor adetin 15. Günüyle 20. Günü arası yapıyorlar genelde o tarihlerde bayram haftasına yada sonrasına denk geliyor az kaldı yaklastıkca heyecanlanıyorum mutluyum
2. Adetler gecikiyor genelde canım stres yapma bol su iç yürüyüş yapmaya calıs veya adet için egzersizler var inanılmaz işe yarıyor YouTube dan izleBen adet bekliyorum söz de yarın doktora gidip transfer tedavisine başlayacaktım ama hala gelmedi. Stresten heralde. Benimkisi devlet hastanesi bayrama denk gelecek diye stresten adeti ürküttüm :))
Taze transfer mi olacak hayırlı olsun insallahBende birden kilo artışı oldu Dr ödem yapmıştır kilo almazsın hemen dedi karın şişliği gaz sorunu halsizlik bende de oluyor hamilelik belirtisi yaşamadım ama ilaçlar bitsin diye gün sayiyorum
Evet canm bana da net gün vermediler yumurta toplamayı her an değişebiliyor bu işler planlı olamıyor endişelenme çoğu kişi minimum 9 gün kullanıyor iğneleriBak onu çok doğru söyledin canım.. Ben de yumiş kontrolünden geldim 7 günlük iğne yetmemiş, 2 gün daha verdi, biraz daha büyüsünler dedi... Toplama cumaya alındı...
Ohh içime su serptin kuzumEvet canm bana da net gün vermediler yumurta toplamayı her an değişebiliyor bu işler planlı olamıyor endişelenme çoğu kişi minimum 9 gün kullanıyor iğneleri
Canımcım insallah hayırlısıyla baslanır bir an evvel çok heyecanlı süreç biliyor musun. Benm Mart'ta toplandı yumurtalar donduruldu. 2 ayda bekleme verdi doktorum. Çok üzülmüştüm bekleyeceğim diye. Ama zaman sabretmeyi öğretiyor :) 2.adetimi oldugumda inanılmaz heyecanlandm artık transfer süreci baslayacak diye. Suan bir sakinlik çöktü üstüme sanki hersey olmus bitmiş pozitifi görmüşüm gibi :)) rabbim yaşatsın bize gebelik sevincini insallahEger tedavime baslanirsa..benim denk gelebilir canim