Allah'a hamdolsun pozitif sonucum hamileyim sen ne durumdasinSonucun belli oldu mu canımmm
Çok şükürAllah'a hamdolsun pozitif sonucum hamileyim sen ne durumdasin
Rabbim.sana da evladını bu tedavinle nasip etsin..Çok şükürbenim daha transferim olmadı opu oldu adetimi bekliyorum
Çalıştığm doktorumda bu sekilde söylüyordu canım bende oradan biliyorumBende aynen bu şekilde 15 günde bir ampul icerek d vit değerimi 50 yaptım ama benm doktorum önermişti. 3 kez içmiştim sadece bende sonra d3k2 ile devam ettim düşmesin diye.
Bol su iç canım ve yürüyüş önemliymiş. Limonlu naneli su detoks suları yap iç. Ben simdi transfer hazırlığı için verdiği ilaçta şişkinlik yapıyomus limonlu su içiyorum hepKarnım şiş evet, parmaklarımda şiş biraz. belim ve başım ağrıyor..
Tamam canım içeyim. Bir se bilmiyorum sen mi demiştin bir başkası mı Ananas yemek lazımmış :)Bol su iç canım ve yürüyüş önemliymiş. Limonlu naneli su detoks suları yap iç. Ben simdi transfer hazırlığı için verdiği ilaçta şişkinlik yapıyomus limonlu su içiyorum hep
İsimi estrofem ilacın adıTamam canım içeyim. Bir se bilmiyorum sen mi demiştin bir başkası mı Ananas yemek lazımmış :)
Hangi ilaçtı o canım benim?
Amin yavrum insallahRabbim.sana da evladını bu tedavinle nasip etsin..
Canim benimde elimde.5.2021 son kullanma tarihli igne var..bende onu doktoruma gidince sorucaktim..bende merak..ediyorum..bu durumu..Hanımlar acill yardıma ihtiyacım var geçen sene elimde kalan ilaçlar vardı cetrotide bugün 6. Günüm yaptım iğneyi ama tarihi 5.2021 sonra farkettim problem olur mu acaba yaa
Salı günü kontrolum var elimde iki tane vardı eski olan umarım bişey olmuyordurCanim benimde elimde.5.2021 son kullanma tarihli igne var..bende onu doktoruma gidince sorucaktim..bende merak..ediyorum..bu durumu..
Aslinda bir eczaneyi arayip sor istersen canim..nobetci eczane vardir..bulundugun ilde..yada dokroruna ulasabiliyosan sorabilirsin..Salı günü kontrolum var elimde iki tane vardı eski olan umarım bişey olmuyordur
Ben transfer günü başlayıp test gününe kadar her gün 1 bütün avokado, 1 dilim de ananas yedim. Sonuç pozitif çıktı. Çok şükür.Tamam canım içeyim. Bir se bilmiyorum sen mi demiştin bir başkası mı Ananas yemek lazımmış :)
Hangi ilaçtı o canım benim?
Merhaba, Son kullanma tarihi Mayıs’ın son gününe tekabül eder o nedenle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Prospektüsünde yazılıydı sanırım bi de ona bakın isterseniz.Hanımlar acill yardıma ihtiyacım var geçen sene elimde kalan ilaçlar vardı cetrotide bugün 6. Günüm yaptım iğneyi ama tarihi 5.2021 sonra farkettim problem olur mu acaba yaa
Aslinda bir eczaneyi arayip sor istersen canim..nobetci eczane vardir..bulundugun ilde..yada dokroruna ulasabiliyosan sorabilirsin..
doktoruma ulaştım hiçbir sıkıntı olmaz ay sonuna kadar dedii teşekkür ediyorum hanımlarMerhaba, Son kullanma tarihi Mayıs’ın son gününe tekabül eder o nedenle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Prospektüsünde yazılıydı sanırım bi de ona bakın isterseniz.
Ya super bilgi verdigin icin canim..benimde ayni igneden kalmisti.onceki tedavilerden.gecende bakmistim..ayni seninki ile son kullanma tarihi doktora gidince sorucaktim..bende..bu bilgi cok iyi oldu..sifa olsun insallah..canimm tesekkur ederim..tekrar..doktoruma ulaştım hiçbir sıkıntı olmaz ay sonuna kadar dedii teşekkür ediyorum hanımlar
Doktorumuz aynı kişi zatenn ben ikimizin yerine sormuş oldumYa super bilgi verdigin icin canim..benimde ayni igneden kalmisti.onceki tedavilerden.gecende bakmistim..ayni seninki ile son kullanma tarihi doktora gidince sorucaktim..bende..bu bilgi cok iyi oldu..sifa olsun insallah..canimm tesekkur ederim..tekrar..Fairytale2 sanada tesekkur ederim canim
Seninde bulent hocamiydi..canimDoktorumuz aynı kişi zatenn ben ikimizin yerine sormuş oldumne demekk
Çok teşekkür ederimAhh canımm bu dönemde zaten baya duygusallaştım inan gözlerim dolduu böyle herşeye ağlayasım geliyorrokadar mutlu oldum kiii gözümüz aydın çok seviindiim.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize.. bende bir problem olmamasına rağmen eşimin yanında vuruyorum iğneleriii. Eşim sert biridir az yumuşak olsun diye.. işe yarıyor acımasa bile ayyy çok acıyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?