Canim seninde dusukmus..tesekkur ediyorum..aciklaman icin.Hanimlar D3 vitamini tahlil sonucum 14 cikti, doktor günde 6damla, yarim çay bardagi suya katarak içmemi söyledi. Sonuç - miktar bu şekilde verildi bana, faydasi olur diye yazmak istedim.
Şimdilik kilo artışı yok ama iştah açtığını bende düşünüyorumMerhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışı
Evett çok güveniyorum kendisine adam resmen sanatkar ruhunu işine de yansıtıyor çok başarılıı bana koyulan yanlış teşhisi 3 doktor bilemedi. Kendisi direk söyledii tek tüpümün tıkalı olduğunu söylediler alakası yokmuş meğer histeroskopi oldum T rahimi düzelttik basit bir operasyondu 3 4 ay çocuk olmaması gerekiyor rahim dinlensin dedii ama maalesef eşimin spermi baya kötü durumda direk tüp bebek dedii. Tüp bebeğe kolay kolay yanaşmayan bir doktorr zatenSeninde bulent hocamiydi..canimbende yazmisim..aklima gelmedi..tabi..sen kontroldeyken artik..bende tedavi baslangici icin orda olurum.. bu hafta kismet olursa..kac yumurta oldugunu soyledi bulent hoca canim..ama cok dogru yerdesin..
Amiin inşallah kucaklarımız dolu dolu olsunnÇok teşekkür ederimiğneleri vurulurken ben de senin gibi yapicam süper taktik Allahim insallah güzel haberlerinizi alir, güzel haberler veririm
Sali günü ilk kontrolüm var çok heyecanliyimRabbim emeklerimizin karsiliğini saglikli bebeklerle kucagimiza versin
Canim gecmis olsun..insallah sifa ommustur..histereskopi icin..nekadar ucret odediniz..Evett çok güveniyorum kendisine adam resmen sanatkar ruhunu işine de yansıtıyor çok başarılıı bana koyulan yanlış teşhisi 3 doktor bilemedi. Kendisi direk söyledii tek tüpümün tıkalı olduğunu söylediler alakası yokmuş meğer histeroskopi oldum T rahimi düzelttik basit bir operasyondu 3 4 ay çocuk olmaması gerekiyor rahim dinlensin dedii ama maalesef eşimin spermi baya kötü durumda direk tüp bebek dedii. Tüp bebeğe kolay kolay yanaşmayan bir doktorr zaten
Transfer tam olarak hangi gün demiştin kuzumİsimi estrofem ilacın adı
Ananasta iyi evet canım suan nar suyu içiyorum her sabah transfere kadar içicem. Limonlu su içiyorum bütün gün 3 litreyi bulacak şekilde ananası da günde 1 dilim yiyebilirim yarın alayım marketten :)
Yaa çok iyimiş, ne zamandır istiyordunuz, ilk gebeliğiniz mi?Ben transfer günü başlayıp test gününe kadar her gün 1 bütün avokado, 1 dilim de ananas yedim. Sonuç pozitif çıktı. Çok şükür.
Canımcım transfer şimdiden belli olmuyor duruma göre değişiyorTransfer tam olarak hangi gün demiştin kuzum
Ben de ceviz, arısütü bal polen, havuç ve avokado yiyorum... Ananas da eksik kalmasın bari
Pandemi sebebiyle evde cok vakit gecirdiğimizden olabilir, kışı geride biraktiğimizdan da olabilir.. değerlerimiz cidden cok düşük. Siz erken başladiniz sanirim, cok iyi yapmişsiniz. Şifa olsun inşallahCanim seninde dusukmus..tesekkur ediyorum..aciklaman icin..ben bugun 10 damlaya cikardim..bakalim..sifa olur insallah...
Ben adet bekliyorum söz de yarın doktora gidip transfer tedavisine başlayacaktım ama hala gelmedi. Stresten heralde. Benimkisi devlet hastanesi bayrama denk gelecek diye stresten adeti ürküttüm :))Ee kızlar transferi bayram haftasına denk gelecek olan var mı
Bende birden kilo artışı oldu Dr ödem yapmıştır kilo almazsın hemen dedi karın şişliği gaz sorunu halsizlik bende de oluyor hamilelik belirtisi yaşamadım ama ilaçlar bitsin diye gün sayiyorumCanım bu iğneler hersey yapar. Herkeste farklı etki de yapıyor. Ben de karın şişkinliği çok yaptı heryerim acıyordu sanki hastaymışım gibi iştahım artmıştı. Yorulma da vardı evet başımın ağrıdğnı hatırlamıyorum ama yapar
Fazlası böbrek de etki yapar 6 ayda bir tahlil vermenizde fayda var benim kızlara aynı düzeyde vermeme rağmen tahlilde biri düşük biri yüksekti welcaree inkullan fazlasını idrarla atıyor dedi Dr o günden beri kullaniyorum onuCanım baktırmana bile gerek yok muhakak çok düşüktür. D vitamini türkiyede herkeste çok düşük. Güneşte 7/24 durmamız lazm yüksek olması için o da sırtımız falan açık olursa...
Ben hiç baktırmadan o ampullerden kırıp içiyorum. 2 haftada bir felan transferim yakın şimdi tekrar alıp içicem sende baktırmak istersen muhakkak baktır ve kullan
Etkilenmez artı karnında değil kasigin hemen kenarında ben iki kez dip köşe hali kaldırmalı temizlik yaptım Dr muayenede zaten ultrosanu bastida bastı görebilmek için yani cam dan değiliz rabbim nasip ettimi oluyor çok da yatma kan dolasimi için günlük yaşantımda olKızlar selam... Bana da 22 nisanda 3. Gün embriyosu transfer edildi salı günü test günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Evden çalıştığım için transferden sonra çoğunlukla uzandım ya da uzanarak çalıştım. Ancak transferin 4. Günü ayağımı şiddetli şekilde kapıya vurdum sonra da tutmadı düştü kesin diye 2 saat ağladımBugün de eşim uyurken ayağını üzerime attı ve kasığıma tabi bir baskı oluştu. Böyle şeyler olumsuz etkiler mi çok korkuyorum yoksa ben mi abartıyorum. Eşim bu kadar çabuk etkilencek birşey olsa seni hastanede yatırırlardı 12 gün çok abartıyosun falan diyo sizce de öyle mi?
İyim cnm ayın 8nde kalp atışını duyucam nasipse hamilelik belirtisi olarak bişi yok ama ilaçlar etkiliyor bitsin diye gün sayiyorum vallaMerhaba canimcimnasil gidiyor surecin..bebis nasil..
Canim..masallah..insallahh..kucaginada almayi nasip etsin rabbimmİyim cnm ayın 8nde kalp atışını duyucam nasipse hamilelik belirtisi olarak bişi yok ama ilaçlar etkiliyor bitsin diye gün sayiyorum vallasen nasılsın
Canimm..bebdede olmustu..ignelerin ilaclarin etkisi..agri boyle basinc oluyo gibi degilmi canim..normall..ignelerden..Kızlar sabah kontrolüm var çatlatma iğnesi vereceğini söyledi büyük ihtimalle doktorum fakat benim dünden beri şiddetli fakat çok şiddetli kasıklarım ağrıyor çatlatma iğnesi olmadan 1 gün önce böyle sancı yaşayan oldumu
Canimm 2 ..3 gune bir devit damla kullaniyodum10.12 damla..2.3 gundurde venatura d3k2 ye basladim..gunluk 5 damla ictim..ama bugun 10 damlaya cikardim..canim..amin canimPandemi sebebiyle evde cok vakit gecirdiğimizden olabilir, kışı geride biraktiğimizdan da olabilir.. değerlerimiz cidden cok düşük. Siz erken başladiniz sanirim, cok iyi yapmişsiniz. Şifa olsun inşallah
Progesteron hormonu yüksek çıktı bu ay transfer olacak inşallahGayet normal değerler benim e2 3200 olmustu çok fazla uyarılınca tehlikeli oluyor sınır 3000 üzeri transfer yapılmıyor . Muhtemelen size transfer yapılmıştır . Durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?