2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Tesekkur ederimm.canim..muhtemelen bende artmistir diye dusunuyorum..damalaya 2 aydir basladim..devit kullaniyodum.2.3 gunde bir 12.13 damla kullaniyodum..ama 3.4 gundur..venatura marka d3k2.kullanmaya baslamistim..gubluk 4.5 damla..artitiyim doktor ne dicek bakalim..tekrar tesekkur ederim canim..❤❤

Kızlar selam... Bana da 22 nisanda 3. Gün embriyosu transfer edildi salı günü test günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Evden çalıştığım için transferden sonra çoğunlukla uzandım ya da uzanarak çalıştım. Ancak transferin 4. Günü ayağımı şiddetli şekilde kapıya vurdum sonra da tutmadı düştü kesin diye 2 saat ağladım Bugün de eşim uyurken ayağını üzerime attı ve kasığıma tabi bir baskı oluştu. Böyle şeyler olumsuz etkiler mi çok korkuyorum yoksa ben mi abartıyorum. Eşim bu kadar çabuk etkilencek birşey olsa seni hastanede yatırırlardı 12 gün çok abartıyosun falan diyo sizce de öyle mi?

İçinizi ferah tutun. Ağır şeyler kaldırmayıp hoplayıp zıplayip yükseklere uzanmadikca normal hayatımıza devam edebilcegimizi söylüyor hep doktorlar. Az gününüz kalmis çifte bayram sevinci yaşarsınız umarım

Genotropin yada saizen tarzi buyume hormon ignelerinden vermemis o zman..canim..cok norml..benim gobusum cok sismistiihatta sonlara dogru igne bile zor vuruluyodum..
dün çok ağrı verdi Cetrotide, bir de vurduktan sonra vurduğum bölge ve çevresi sertleşiyor.. Ovuyorum açılıyor saatler geçtikte..

Yani doktorum da aynı şeyleri söyledi bi hastası transfer sonrası banyoda düşüp bayılmış saatler sonra eşi bulmuş şimdi ikizleri var dedi Allah nasip ederse herşey oluyor ama insan yine de kafaya takıyor. Amin inşallah hepimiz için güzel hayırlı haberler alalım Yorumunuz için teşekkürler

çok çok sevindim hayırlı olsun tekrar tedavin cnm

kizlar merhabalar;
cuma günü transfer oldum.bugün ikinci günüm. 6. gün 4cb tek embriyo konuldu.umudum cok yok var mi aranizda bu kalitede embriyoyla gebe kalan?
Benimde 6. Gün 4bb kaliteydi ve tutundu çok şükür.. çok bir farkımız yokmuş canım sıkma canını olacağı varsa rabbim nasip eder. Moralini yüksek tut

Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese olsun. Benim eşimdeydi canım.. sayı ve hareketliliği azdı
Bizim de öyle ben de yarın iğne ve ilaçlara başlıyorum bizde de 1 buçuk ay önce sperm sayısı 10 milyon ile hız %5 morfoloji %2 ydi şimdiki sonucumuz toplam sayı 74 milyon toplam hız %25 morfoloji %4 düzelme var bayaa ama hızımız çok düşükmüş hatta kağıtta şey yazıyor toplam hızlı sperm sayısı 2 milyonmuş biz de aşılama falan denemeden direk tüp bebeğe başlıycaz inşallah benim de hemen tutar

Sizin ilk testteki haliniz gibiydi eşim aşağı yukarı.. ama sonrasında baya toparlamışsınız. Eşim o haldeyken yapıldı tüp bebek sadece bir vitamin vardı adını unuttum şimdi.. onu kullanmıştı sonrasında da tekrar spermiyogram vermedi. Canım bence tüp bebekte önemli olan yumurta kalitesi, canlı sperm ameliyatla bile olsa bi şekilde bulunuyor. İnşallah ilk denemeniz son olur güzel haberler alırsınız. Benim şükür 9 yaşında bir kızım var şimdi ona kardeş gelicek Allah'ım nasip ederse. Darısı size...

Gayet normal değerler benim e2 3200 olmustu çok fazla uyarılınca tehlikeli oluyor sınır 3000 üzeri transfer yapılmıyor . Muhtemelen size transfer yapılmıştır . Durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…