• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende aynen bu şekilde 15 günde bir ampul icerek d vit değerimi 50 yaptım ama benm doktorum önermişti. 3 kez içmiştim sadece bende sonra d3k2 ile devam ettim düşmesin diye. 😇
Çalıştığm doktorumda bu sekilde söylüyordu canım bende oradan biliyorum 🤗 ben de 1 ayda 2 ampül içtim transfere yakın 1 ampül daha içeceğim sonra damlaya geçerim 😊

Karnım şiş evet, parmaklarımda şiş biraz. belim ve başım ağrıyor..
Bol su iç canım ve yürüyüş önemliymiş. Limonlu naneli su detoks suları yap iç. Ben simdi transfer hazırlığı için verdiği ilaçta şişkinlik yapıyomus limonlu su içiyorum hep

Bol su iç canım ve yürüyüş önemliymiş. Limonlu naneli su detoks suları yap iç. Ben simdi transfer hazırlığı için verdiği ilaçta şişkinlik yapıyomus limonlu su içiyorum hep
Tamam canım içeyim. Bir se bilmiyorum sen mi demiştin bir başkası mı Ananas yemek lazımmış :)
Hangi ilaçtı o canım benim?

Tamam canım içeyim. Bir se bilmiyorum sen mi demiştin bir başkası mı Ananas yemek lazımmış :)
İsimi estrofem ilacın adı 😊
Ananasta iyi evet canım suan nar suyu içiyorum her sabah transfere kadar içicem. Limonlu su içiyorum bütün gün 3 litreyi bulacak şekilde ananası da günde 1 dilim yiyebilirim yarın alayım marketten :)

Hanımlar acill yardıma ihtiyacım var geçen sene elimde kalan ilaçlar vardı cetrotide bugün 6. Günüm yaptım iğneyi ama tarihi 5.2021 sonra farkettim problem olur mu acaba yaa 😒

Hanımlar acill yardıma ihtiyacım var geçen sene elimde kalan ilaçlar vardı cetrotide bugün 6. Günüm yaptım iğneyi ama tarihi 5.2021 sonra farkettim problem olur mu acaba yaa 😒
Canim benimde elimde.5.2021 son kullanma tarihli igne var..bende onu doktoruma gidince sorucaktim..bende merak..ediyorum..bu durumu..

Ben transfer günü başlayıp test gününe kadar her gün 1 bütün avokado, 1 dilim de ananas yedim. Sonuç pozitif çıktı. Çok şükür. 😊

Merhaba, Son kullanma tarihi Mayıs’ın son gününe tekabül eder o nedenle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Prospektüsünde yazılıydı sanırım bi de ona bakın isterseniz.

Aslinda bir eczaneyi arayip sor istersen canim..nobetci eczane vardir..bulundugun ilde..yada dokroruna ulasabiliyosan sorabilirsin..
Merhaba, Son kullanma tarihi Mayıs’ın son gününe tekabül eder o nedenle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Prospektüsünde yazılıydı sanırım bi de ona bakın isterseniz.
doktoruma ulaştım hiçbir sıkıntı olmaz ay sonuna kadar dedii teşekkür ediyorum hanımlar😘😘

doktoruma ulaştım hiçbir sıkıntı olmaz ay sonuna kadar dedii teşekkür ediyorum hanımlar😘😘
Ya super bilgi verdigin icin canim..benimde ayni igneden kalmisti.onceki tedavilerden.gecende bakmistim..ayni seninki ile son kullanma tarihi doktora gidince sorucaktim..bende..bu bilgi cok iyi oldu..sifa olsun insallah..canimm tesekkur ederim..tekrar.. Fairytale2 Fairytale2 sanada tesekkur ederim canim💕💕💕

Ya super bilgi verdigin icin canim..benimde ayni igneden kalmisti.onceki tedavilerden.gecende bakmistim..ayni seninki ile son kullanma tarihi doktora gidince sorucaktim..bende..bu bilgi cok iyi oldu..sifa olsun insallah..canimm tesekkur ederim..tekrar.. Fairytale2 Fairytale2 sanada tesekkur ederim canim💕💕💕
Doktorumuz aynı kişi zatenn ben ikimizin yerine sormuş oldum 🙈🤣 ne demekk

Doktorumuz aynı kişi zatenn ben ikimizin yerine sormuş oldum 🙈🤣 ne demekk
Seninde bulent hocamiydi..canim🤣🤣🤣bende yazmisim..aklima gelmedi..tabi..sen kontroldeyken artik..bende tedavi baslangici icin orda olurum..💕💕bu hafta kismet olursa..kac yumurta oldugunu soyledi bulent hoca canim..ama cok dogru yerdesin..👍👍

Ahh canımm bu dönemde zaten baya duygusallaştım inan gözlerim dolduu böyle herşeye ağlayasım geliyorr☺️☺️🤣okadar mutlu oldum kiii gözümüz aydın çok seviindiim.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize.. 😘😘🥰 bende bir problem olmamasına rağmen eşimin yanında vuruyorum iğneleriii. Eşim sert biridir az yumuşak olsun diye.. işe yarıyor acımasa bile ayyy çok acıyor diyorum🙈😂😂
Çok teşekkür ederim😍♥️ iğneleri vurulurken ben de senin gibi yapicam 🙈 süper taktik 😂😂 Allahim insallah güzel haberlerinizi alir, güzel haberler veririm🙏
Sali günü ilk kontrolüm var çok heyecanliyim 😅😌 Rabbim emeklerimizin karsiliğini saglikli bebeklerle kucagimiza versin 😍

Hanimlar D3 vitamini tahlil sonucum 14 cikti, doktor günde 6damla, yarim çay bardagi suya katarak içmemi söyledi. Sonuç - miktar bu şekilde verildi bana, faydasi olur diye yazmak istedim.

Back