2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

İnşallah canım

İnanır mısın canım bu zamana kadar hıc d vitaminine bakılmadı, ama bir ara damla kullandım
Canım baktırmana bile gerek yok muhakak çok düşüktür. D vitamini türkiyede herkeste çok düşük. Güneşte 7/24 durmamız lazm yüksek olması için o da sırtımız falan açık olursa...
Ben hiç baktırmadan o ampullerden kırıp içiyorum. 2 haftada bir felan transferim yakın şimdi tekrar alıp içicem sende baktırmak istersen muhakkak baktır ve kullan

Ben de damla kullanmıstımm, ampuller daha mı ıyı oluyor

Tabii ki. Damlaların içinde çok az miktarda var. Ampullerden alıp 2 haftada bir kırıp ekmeğe döküp yiyin. Çokta uygun pahalı da değil. Önce bir baktırın isterseniz değerlerinize doktor daha iyi doz ayarlar

Endokrinologlar tek ampul değil de günlük damla şeklinde alınmasını öneriyorlar. Elinde varsa kullanabilirsin yani damlayı da. Bir de hepimizin düşük olduğunu varsaysak da fazlası toksik etki yarattığı için yine de tahlil yaptırıp sonucuna göre kullanmakta yarar var

O zaman yasaklar kalkınca, hemen gıdıp Bı tahlıl vereyım o zamana kadar gunluk 10 damla kullanırım

Bende aynen bu şekilde 15 günde bir ampul icerek d vit değerimi 50 yaptım ama benm doktorum önermişti. 3 kez içmiştim sadece bende sonra d3k2 ile devam ettim düşmesin diye.

Canim gunlukmu onerdi doktor..bana eczaci 5 damla en fazla kullanin dedi..d3k2 yi sormustum..
Günaydın mucizem D vitamini kullanımında genelde günlük 5 ila 30 damla öneriliyor, kişinin durumuna göre. Bana on damla dedi dr, orzax ocean d3 k2 bendeki de ve arkasında günlük 1 damla yazıyor ben de doktora sordum 10 damlaya kadar kullanabilirsin 1 az olur dedi. Ampuller 300 bin ünite biliyorsun, o yüzden on damla bana da uygun geldi yoksa bi sene bitmez bi kutusu ve yeterli almamış olabiliriz

Gunaydin ...tesekkur ederim canim aciklaman icin..degerlerimize gore bian dusunemedim..kullanmamiz gerektigini..ama ben 1 sene onceki tahlilimi hatirliyorum 9 du degeri..suan artmismidir bilmiyorum..acaba 10 damlaya kadar kullansam gunluk.zararli olurmu..zaten haftaya..doktorimla gorusucecegim..tedavi icin..

Evet günlük on damla yeterli olur. 1 damla 1000 ünite oluyor genelde. Ben de bu şekilde kullanıyorum doktor önerisiyle
Ben bi kere sormustum 15 damla demişti, korona zamanında iyi olur demıstı, işte onu da bıraktık duzensız kullanınca bi işe de yaramıyordur

Yeni Tedavin hayırlı uğurlu olsun o zaman, her şeyin yenisi güzeldir d vitamini değerin çok düşükmüş şu an daha iyidir muhtemelen. Erişkinler için günlük 5-30 damla önerildiğine göre 10 damla zararlı olmaz diye düşünüyorum ama yine de doktora sormak iyi olur senin için. İstersen doktorla görüşene kadar 6-7 damla kullan

Merhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışı
Ben iğnelerin 7. günündeyim, gonal F ve cetrotide kullanıyorum. evet kilo artışım oldu canım. tartıya cıkmıyorum artık :)))

Karnım şiş evet, parmaklarımda şiş biraz. belim ve başım ağrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…