- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 29
Benim 4.gün hepsi embriyolarımın ama haklısınız erken yapmak üzüntüden başka bişey değil Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de 3.gun embriyosuydu 9. gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı, normal kaset test yapsam hiç çıkmayacakti ve çok üzülecektim. Ki silik çıkmasına bile sevinememistim kimyasal mi acaba diye ama çok şükür 11. gün kanda pozitifi gördük. O yüzden erken test yapıp kendinizi boş yere üzmeyin çünkü herkeste o günlerde cikmayabiliyor en kesin sonucu kan tahlilinizi bekleyin bence
Benmde bir tane kimyasalım var bir daha da olmadım Allhım gönlümüzdekini nasip etsinAmin canım. Ben geç evlendim hiç çocuğum yok. Bizimki de sebepsiz infertilite. Bir kez doğal yolla hamile kaldım, 8. Haftada kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum.
Bugün toplandıysa yarın kaçının döllendiğini haber verirler. Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah.
Amin inşallah darısı bekleyen,isteyen herkese olur umarımBenim 4.gün hepsi embriyolarımın ama haklısınız erken yapmak üzüntüden başka bişey değil Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gelmiş geçmiş olsun canım. Aminn inşallah mucize gibi hamile olduğunu öğrenirsinKızlar ben dün histeroskopi ameliyatını oldum . Ay allahım hıc kımseye yasatmasın o ağrıyı acıyı karnımın içi acıyor resmen . Doktor çizik attık dedi . 1 ay ilişki yasak dedi diren taktılar bugun cıktı hafif lekelenmem var ama karnım agrıyor tabi hafif batma var . Yalnız tüp bebeği yaptıramayabilirz . İnşallahh dogal yoldan kalırım hamile
bugün benim tedavimin 4.günü adetin 4. Günü başlamıştık tedaviye.. doktor bana mutlaka ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi hatta 2 güne bir ilişkiye gir taze sperm lazım korkma yumurtalarına hiç bir zararı yok dedi.. transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyorlar. Sen yine ara sorKızlar bugün kontrole gittim. Sol tarafta 6 sağ tarafta 5 tane yumurta var sol taraftakiler 15 16 ya ulaşmışlar bugün reglin 8. Günü pazartesi tekrar kontrol olacak ve dedi ki büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba. Yumurta toplama işlemi olacak. İki sorum var kızlar benim doktorum cinsel ilişki ile ilgili bir şey demedi bu süreçte şuan yasak mı diğer biri ise sizce 11 12 olanlar çarşambaya kadar gelişir mi
Kuzum, regl mi oldun, çok sevindim tedavinin başladığına. Ben GONAL F 200 lük kullanıyorum, 3. gün başlattı. fakat doz az geldi sanırım bugünkü kontrolde yumişler fazla büyümemiş dedi 300 e çıkardı.. pzt tekrar kontrol. Bugün iğnenin 4. günü...Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeyedoktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olurMerhaba bende transferden sonra bu şekilde oldum her gece terliyorum.benmde ad t öncesi belirtim bu şekilde olurdu ama benm adetime daha on gün var onun olması imkansız.bence ilaçların etkisiyle olan bir durum bu.nasilsiniz şimdi sonuç aldınız mı acaba daha var mı test gununuze
Çok üzgünümbenim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur
Yaaabenim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur
İnşallah canımGelmiş geçmiş olsun canım. Aminn inşallah mucize gibi hamile olduğunu öğrenirsin
Evet kuzummm oldum çok şükür tam zamanında gecikmedi Allah'tanKuzum, regl mi oldun, çok sevindim tedavinin başladığına. Ben GONAL F 200 lük kullanıyorum, 3. gün başlattı. fakat doz az geldi sanırım bugünkü kontrolde yumişler fazla büyümemiş dedi 300 e çıkardı.. pzt tekrar kontrol. Bugün iğnenin 4. günü...
Canimmm cok gecmis olsun...insallah..dogal yolla olur canimKızlar ben dün histeroskopi ameliyatını oldum . Ay allahım hıc kımseye yasatmasın o ağrıyı acıyı karnımın içi acıyor resmen . Doktor çizik attık dedi . 1 ay ilişki yasak dedi diren taktılar bugun cıktı hafif lekelenmem var ama karnım agrıyor tabi hafif batma var . Yalnız tüp bebeği yaptıramayabilirz . İnşallahh dogal yoldan kalırım hamile
Canim..cok uzgunum..benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur
Canim...harika bir haber buKızlar kan verdim degerim 75.8 Allah'ıma hamdusenalar olsun ki bu guleri gorddum
Saol cnm darısı burada herkese sana ve diğer arkadaşlarımaCanim...harika bir haber bucok mutlu oldum.insqllah katlanarakta artar degerlrrin canim.. rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin.canim..
Promen K almıştık biz. Günde 1 kere içiliyor canım. Aç tok farketmez . Sanırım aynı muadiliKizlar bisey sorabilirmiyim..az önce eczaneden proxeed aldik..hic esi icin kullanan varmi aranizda..gunde kac kere icmek gerekiyor..yada acmi tokmu..iciliyor..
Yasim 34, 4 yillik evliyim canim.Öncelikle bu durum sadece kadınları olumsuz etkileyen bir dönem gerçekten... Ciddi anlamda beylere burda düşen sadece sperm verip destek olmak.. eşinizle güzel güzel karşınıza alıp konuşunçok üzüldüğünüzü zamanın geçtiğini her geçen gün fiyatların yükseleceğini ve tek şansınızın bu yönde olduğuna dair abartmalar yapabilirsiniz. Herşeyin bir bedeli vardır.. Bu sürüçte herkes elini taşın altına koymalı durum çok hassas. güzel sakince anlatın doktorunuzla konuşturun felan bilemiyorum ailenizden destek alın tam olarak problem nedir neden olmuyor çocuk. Bizde 3 yıllık evliyizz bu aradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?