2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benim 4.gün hepsi embriyolarımın ama haklısınız erken yapmak üzüntüden başka bişey değil Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benmde bir tane kimyasalım var bir daha da olmadım Allhım gönlümüzdekini nasip etsin 13 tane toplanmış bakalım beklicwz

Kızlar ben dün histeroskopi ameliyatını oldum . Ay allahım hıc kımseye yasatmasın o ağrıyı acıyı karnımın içi acıyor resmen . Doktor çizik attık dedi . 1 ay ilişki yasak dedi diren taktılar bugun cıktı hafif lekelenmem var ama karnım agrıyor tabi hafif batma var . Yalnız tüp bebeği yaptıramayabilirz . İnşallahh dogal yoldan kalırım hamile

Gelmiş geçmiş olsun canım. Aminn inşallah mucize gibi hamile olduğunu öğrenirsin

bugün benim tedavimin 4.günü adetin 4. Günü başlamıştık tedaviye.. doktor bana mutlaka ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi hatta 2 güne bir ilişkiye gir taze sperm lazım korkma yumurtalarına hiç bir zararı yok dedi.. transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyorlar. Sen yine ara sor

Kuzum, regl mi oldun, çok sevindim tedavinin başladığına. Ben GONAL F 200 lük kullanıyorum, 3. gün başlattı. fakat doz az geldi sanırım bugünkü kontrolde yumişler fazla büyümemiş dedi 300 e çıkardı.. pzt tekrar kontrol. Bugün iğnenin 4. günü...

benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur

Evet kuzummm oldum çok şükür tam zamanında gecikmedi Allah'tan ben de 4 . günü baslamıstım toplam 9 gün sürdü kullanmam. Endişelenme dozu sürekli indirip çıkarıyolar. Ben ilk 275 ile baslamıstım sonra 175 e indiler sonra tekrar çıktılar falan büyürler daha çok zamanın var insallah kaliteli bol yumurtaların olur

Canimmm cok gecmis olsun...insallah..dogal yolla olur canimsifa olsun insallah tedavin..

benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur
Canim..cok uzgunum..defalarca yasadim.ilk negatifte cok uzulmuztum..diger ikisinde alistim..biraz..sanirim..okadar cok etkilenmedim..yani sunu dusunuyosun..hayirli degilmis diyosun..tekrar denemeyi dusunuyomusun peki canim.

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az önce eczaneden proxeed aldik..hic esi icin kullanan varmi aranizda..gunde kac kere icmek gerekiyor..yada acmi tokmu..iciliyor..

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az önce eczaneden proxeed aldik..hic esi icin kullanan varmi aranizda..gunde kac kere icmek gerekiyor..yada acmi tokmu..iciliyor..
Promen K almıştık biz. Günde 1 kere içiliyor canım. Aç tok farketmez . Sanırım aynı muadili

Yasim 34, 4 yillik evliyim canim.
Bugün konustum, saati saatine almam gereken ilaclar var, bilmem lazim kararin nedir benimle misin dedim. Bana dediği şu, yapalim ama covid testi falan vermem. O nasil olacak, opu yapilinca anestezi alcam yanimda olmayacak misin dedim ben oraya girmem dedi.
Benimle pazarlik yapiyor.. şimdi ben anestezi almisken kolumdan tutup dogrultmayacak bi adamdan neden çocuk yapayim ki.
Biraktim tedaviyi. Evliliğimizi sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…