2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Dikkat ederim artık cevap için teşekkür ederim

Canimmmmm masallahhhh...tebrik ederim..inanilmaz guzel..bir haber bu...cok mutlu oldumkatlanarak artar insallah..degerlerin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canim..cok emek verdin..bu sefer olucak insallah melocum...❤❤
canim mucizem dualarim seninle ve burdaki tum arkadaslara insallah benimkide saglikla ilerler sevinemiyorum bile kimyasal korkusundan. cok emek veriyoruz neler yasiyoruz kimsenin emegi bosa gitmesin insallah arkadasim

Allahım gönlündekini versin iyilik ve güzellikler hepimizle birlkte olsun. Hiç cocuk yok mu ? Prombelm ne idi ?
bide problem sebepsiz infertilire yaş 26 bugün toplamam oldu dua edin inşallah kaliteli yumurtalarım olur ? Allahım yüzümüze baksın kucaklarımızı doldurdun hayırlısıyla

Kızlar selam 3 adet embriyo transferim oldu 4.gün hepsi ikisi birinci kalite bi tanesi ikinci kalite pazar günü 8.gün oluyor sizce pazar idrar testi yapsam çıkar mı

Kızlar selam 3 adet embriyo transferim oldu 4.gün hepsi ikisi birinci kalite bi tanesi ikinci kalite pazar günü 8.gün oluyor sizce pazar idrar testi yapsam çıkar mı
Canimcim gununu bekle ..biliyorum sabretmek cok zor oluyor..ama..erken bakmak cok iyi olmuyo..pozitifte ciksa negatifte ciksa..insallah guzell pozitif haberlerini alicaksin canim...

Kızlar merhaba ben bu nisan ayında yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım 5 gün sonrasında da çatlatma iğnesi oldum bir de estrofem kullandım 2 hafta boyunca.. adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif bu hastalığımla tüp bebeğe başlıyorum hatta eşim ve benim kan tahlillerimiz yapıldı .. bugün hastalanmam gerekiyordu ama gelmedi size sorum şu acaba estrofem adet geciktirir mi ? Hamile olma ihtimalim yok zaten kan testi yaptırmamış olsam belki şüphelenirdim ama 5 gün oldu yapalı

Canım bence belirtin varsa yap, yoksa tesebbus etme bekle cunku negatifi görüp o ilaclara devam etmek tam bir eziyet. Her turlu sonucu goze alabilecek cesaretteysen yap..

Canım bence belirtin varsa yap, yoksa tesebbus etme bekle cunku negatifi görüp o ilaclara devam etmek tam bir eziyet. Her turlu sonucu goze alabilecek cesaretteysen yap..
Belirtim çok yok ama belirtisi olmayıp hamile olan bir çok arkadaşımız var 2. denemem bu ve 3 embriyo transfer edildi bakalım nasip artık :)

Amin canım. Ben geç evlendim hiç çocuğum yok. Bizimki de sebepsiz infertilite. Bir kez doğal yolla hamile kaldım, 8. Haftada kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum.
Bugün toplandıysa yarın kaçının döllendiğini haber verirler. Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah.

Kızlar bugün kontrole gittim. Sol tarafta 6 sağ tarafta 5 tane yumurta var sol taraftakiler 15 16 ya ulaşmışlar bugün reglin 8. Günü pazartesi tekrar kontrol olacak ve dedi ki büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba. Yumurta toplama işlemi olacak. İki sorum var kızlar benim doktorum cinsel ilişki ile ilgili bir şey demedi bu süreçte şuan yasak mı diğer biri ise sizce 11 12 olanlar çarşambaya kadar gelişir mi

Belirtim çok yok ama belirtisi olmayıp hamile olan bir çok arkadaşımız var 2. denemem bu ve 3 embriyo transfer edildi bakalım nasip artık :)
Evet belirtisiz hamile kalan, gec tutunan,idrarda cikmayip kanda çıkan cok okuduk burda. Ya sabredip gununu beklersin yada belirsizlikle bekleyemem deyip test yaparsin... hakkinda hayırlisi, ins iki cizgi ve bol sayili betayi görursun canimm

Ah canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel güzel haberler veririz birbirimize süreç çok yıpratıcı zaten sonumuz güzel olsun inşallah

Merhaba, iliski yasak. Pazartesiye kadar ilac kullanacağın icin onlarda büyür

Benim de 3.gun embriyosuydu 9. gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı, normal kaset test yapsam hiç çıkmayacakti ve çok üzülecektim. Ki silik çıkmasına bile sevinememistim kimyasal mi acaba diye ama çok şükür 11. gün kanda pozitifi gördük. O yüzden erken test yapıp kendinizi boş yere üzmeyin çünkü herkeste o günlerde cikmayabiliyor en kesin sonucu kan tahlilinizi bekleyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…