2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin

Bugün sadece ön görüşme amacli doktora gittim, bir sonraki adet zamani tedaviye başlariz diye bekliyordum.Bugün adetin 7.günü. doktor muayene etti ve öncü yumurtan yok bugün tedaviye başlayalım rahim ve yumurtalar tam istediğim durumda, vakit kaybetmeyelim dedi. Ben de tamam dedim gaza gelip. İlaclari vs aldim, ilk iğnemi yapildim hatta. Nasil yapılacağını da ogrendim.
Gel gelelim eşim evde kiyameti kopardi, tedavi istemiyormuş Olacaksa normal olsunmuş o kadar para verilir miymiş hic bi test yapmazmis, opu öncesi covid istediler, sadece prosedur geregi, ona ne gerek var diyor. Opu olunca hastaneye girceksin yanimda olman gerekiyor anestezi alcam diyorum. Ben bi yere girmem diyor.
Cok bunaldim. Cok üzülüyorum, 3yildir deniyoruz olmuyor, iki aşilama yaptik, tek fonksiyonu sperm vermek olan adamin gerekcesi bu stresi kaldiramazmiş.

Kizlar bu stresi ben nasil kaldircam peki, napcam bu adamla ben. Cocuk meselesi disinda genelde uyumlu bir insandir. İs hastaneye gelince deliriyor

Benim eş desteği olmayan var mi, ne yapiyorsunuz?

Neden yumurtalarından bir tanesi döllendimcanım . Ben protein agırlıklı beslendim hep

İnşallah canım benim inşallahhhh

Kızlar yumurta toplama öncesinde kullanılan iğneler karnınızı çok şişkin yapıyormuydu dizinde bakıyorum kilo almamışım ama karnım davul gibi şişti

Öncelikle bu durum sadece kadınları olumsuz etkileyen bir dönem gerçekten... Ciddi anlamda beylere burda düşen sadece sperm verip destek olmak.. eşinizle güzel güzel karşınıza alıp konuşun çok üzüldüğünüzü zamanın geçtiğini her geçen gün fiyatların yükseleceğini ve tek şansınızın bu yönde olduğuna dair abartmalar yapabilirsiniz. Herşeyin bir bedeli vardır.. Bu sürüçte herkes elini taşın altına koymalı durum çok hassas. güzel sakince anlatın doktorunuzla konuşturun felan bilemiyorum ailenizden destek alın tam olarak problem nedir neden olmuyor çocuk. Bizde 3 yıllık evliyizz bu aradaa

Kızlar yumurta toplama öncesinde kullanılan iğneler karnınızı çok şişkin yapıyormuydu dizinde bakıyorum kilo almamışım ama karnım davul gibi şişti
sen onu birde yumurta toplandıktan sonra gör normal canım maalesef şişiyor benim tedavimin bugün 3. Günü henüz şişen bişey yok amaa geçen sene 4 aylık hamile gibi geziyordum ortada

Benimde sizlere bir sorum varr çok tereddüt ettim beni aydınlatın bilgisi olanlarr lütfen kullandığımız bu iğneler 1 kaç damlası istemsiz döküldü dün bununla ilgili bi problem yaşarmıyım? 1 2 damladan bişey olur mu?

Merhaba canim..tedavin sifa olsun insallah....ben ilk basliyacagim zaman buna benzer seyler yasamistim...erkekler..malesef bizler kadar..sorumluluk sahibi olamiyo bu konuda..dogal olucak zannediyolar..belkide olucak..ama..tedavi surecindeyken beklemeye gerek kalmiyorr..sana tavsiyem..canim..sakinn esinide kendine stres yapma..zatrn stresli bi ise giriyoruz..birde neden esim boyle dusunuyor diyip stres 2 katina cikiyor..bu tedavi oyle stresi kaldiran bir tedavi degil..benim esim nasil destek olmaya basladi bana.bakti gordu..tedavi surecinde durumin ciddeyiyitini..benim o ignelerle canim yandigini...benim icin ne kadar onemli bisey oldugunu..sonra anladi..ama kuzucum..dedgimi lutfen yap...bir de esinin bu konudaki tavirlarini kendineee stres yapmaa....tedavii cidden kaldirmiyor stresi..hangi doktoraa gidiyosun buarada..insallahh.rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canim

Canim bazen oluyo..ama cok dikkatli vurulmaya calis..bir iki damladan bisey olmazdir..ama her defasinda aynisi oluyosa..sikinti olabilir..rahat ol..ama..zaten bu ignrler..yumurtalarini buyutebilmek icin..zaten yeterli olgunluga gelmezse..bi kac gun daha devam ettriiri doktorun igneleree..

Neden yumurtalarından bir tanesi döllendimcanım . Ben protein agırlıklı beslendim hep
Benim yaşım 42 . Yumurta kalitesi yaş ile çok alakalı. Benim yumurtam çok ama içinde kalitelinin denk gelmesi ihtimali az.
bu benim 2. Tüp bebek denemem, ilkinde 40 yaşındaydım 10 tane toplanmıştı ve 8 tanesi döllenmisti. Yaş ile birlikte kaliteli yumurtanın azalması sebebiyle birde o kaliteli yumurtanin toplanma yapılacak aya denk gelme şansı azalıyor. Şimdi adet bekliyorum tekrar toplanacak insallah daha çok embriyo elde edebilirim. Allah hepimize nasip etsin insallah. Güzel haberler bekliyorum senden.

canım benzer durumları yaşadım hatta istemiyor diye erteledim yıllar geçti hala uğraşıyorum. erkekler tüp bebek aşamalarını her ne kadar görselerde çok yaşayamıyorlar sonuçta hormonları yiyen sürekli kan verip kontrollere giden biziz maalesef çok stresli süreç. benim eşim sanki türkiyede bir tek biz tüp yapıyormuşuz gibi hisse kapılmıştı çevremde örnekleri gösterip doktorda sıra bekleyen insanları görünce biraz kafasına yattı. onlar maalesef değişik psikolojiye giriyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama 2018den beri sürecin içindeyim 37ye gircem zaman hızlı geçiyor. eşine uygun dille anlatırsan illaki ikna olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…