İns sana sıkı sıkıya tutunur bebeğininbugün transfer oldum :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel haberler almayı nasip etsin insallah, tutunsun kucağında bebek olsun.bugün transfer oldum :)
İnşallah:)İns sana sıkı sıkıya tutunur bebeğinin
İnşallah çok bekledim:)Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel haberler almayı nasip etsin insallah, tutunsun kucağında bebek olsun.
Amin inşallah canm ya inşallah Allahım inşallah güzel haberler verrizBenimde dönmüş embriyom yok bu olmazsa gene sıfırdan başlayacağım.. ins sırayla güzel haberler vermek naasip olsun hepimize...
âmin,inşallahRabbim. Bu sefer yüzünü güldürsün ins
Neden yumurtalarından bir tanesi döllendimcanım . Ben protein agırlıklı beslendim hepMerhaba, benimde geçen persembe toplandı. Progesteron 1,54 çıkınca donduralım dedi. Benim 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3. gün embriyosu olarak donduruldu. Adet olunca tekrar ilac kullanicam ve tekrar toplanacak.
guzel geçsin bol bol embriyon olsun insallah
İnşallah canım benim inşallahhhhMerhaba, benimde geçen persembe toplandı. Progesteron 1,54 çıkınca donduralım dedi. Benim 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3. gün embriyosu olarak donduruldu. Adet olunca tekrar ilac kullanicam ve tekrar toplanacak.
guzel geçsin bol bol embriyon olsun insallah
Öncelikle bu durum sadece kadınları olumsuz etkileyen bir dönem gerçekten... Ciddi anlamda beylere burda düşen sadece sperm verip destek olmak.. eşinizle güzel güzel karşınıza alıp konuşunMerhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin
Bugün sadece ön görüşme amacli doktora gittim, bir sonraki adet zamani tedaviye başlariz diye bekliyordum.Bugün adetin 7.günü. doktor muayene etti ve öncü yumurtan yok bugün tedaviye başlayalım rahim ve yumurtalar tam istediğim durumda, vakit kaybetmeyelim dedi. Ben de tamam dedim gaza gelip. İlaclari vs aldim, ilk iğnemi yapildim hatta. Nasil yapılacağını da ogrendim.
Gel gelelim eşim evde kiyameti kopardi, tedavi istemiyormuşOlacaksa normal olsunmuş o kadar para verilir miymiş hic bi test yapmazmis, opu öncesi covid istediler, sadece prosedur geregi, ona ne gerek var diyor. Opu olunca hastaneye girceksin yanimda olman gerekiyor anestezi alcam diyorum. Ben bi yere girmem diyor.
Cok bunaldim. Cok üzülüyorum, 3yildir deniyoruz olmuyor, iki aşilama yaptik, tek fonksiyonu sperm vermek olan adamin gerekcesi bu stresi kaldiramazmiş.
Kizlar bu stresi ben nasil kaldircam peki, napcam bu adamla ben. Cocuk meselesi disinda genelde uyumlu bir insandir. İs hastaneye gelince deliriyor
Benim eş desteği olmayan var mi, ne yapiyorsunuz?
sen onu birde yumurta toplandıktan sonra görKızlar yumurta toplama öncesinde kullanılan iğneler karnınızı çok şişkin yapıyormuydu dizinde bakıyorum kilo almamışım ama karnım davul gibi şişti
Evet canim..adetimi bekliyorum suan.haftaya sanirim olur..son tedavimde tanistik biz bulent hoca ile..insallah bu sefer..saglicakla kucagimizada alirizz..İnşallahh yaa sende mi ona gidiyorsun.. güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Merhaba canim..Merhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin
Bugün sadece ön görüşme amacli doktora gittim, bir sonraki adet zamani tedaviye başlariz diye bekliyordum.Bugün adetin 7.günü. doktor muayene etti ve öncü yumurtan yok bugün tedaviye başlayalım rahim ve yumurtalar tam istediğim durumda, vakit kaybetmeyelim dedi. Ben de tamam dedim gaza gelip. İlaclari vs aldim, ilk iğnemi yapildim hatta. Nasil yapılacağını da ogrendim.
Gel gelelim eşim evde kiyameti kopardi, tedavi istemiyormuşOlacaksa normal olsunmuş o kadar para verilir miymiş hic bi test yapmazmis, opu öncesi covid istediler, sadece prosedur geregi, ona ne gerek var diyor. Opu olunca hastaneye girceksin yanimda olman gerekiyor anestezi alcam diyorum. Ben bi yere girmem diyor.
Cok bunaldim. Cok üzülüyorum, 3yildir deniyoruz olmuyor, iki aşilama yaptik, tek fonksiyonu sperm vermek olan adamin gerekcesi bu stresi kaldiramazmiş.
Kizlar bu stresi ben nasil kaldircam peki, napcam bu adamla ben. Cocuk meselesi disinda genelde uyumlu bir insandir. İs hastaneye gelince deliriyor
Canim bazen oluyo..ama cok dikkatli vurulmaya calis..bir iki damladan bisey olmazdir..ama her defasinda aynisi oluyosa..sikinti olabilir..rahat ol..ama..zaten bu ignrler..yumurtalarini buyutebilmek icin..zaten yeterli olgunluga gelmezse..bi kac gun daha devam ettriiri doktorun igneleree..Benimde sizlere bir sorum varr çok tereddüt ettim beni aydınlatın bilgisi olanlarr lütfenkullandığımız bu iğneler 1 kaç damlası istemsiz döküldü dün bununla ilgili bi problem yaşarmıyım? 1 2 damladan bişey olur mu?
Benim yaşım 42 . Yumurta kalitesi yaş ile çok alakalı. Benim yumurtam çok ama içinde kalitelinin denk gelmesi ihtimali az.Neden yumurtalarından bir tanesi döllendimcanım . Ben protein agırlıklı beslendim hep
canım benzer durumları yaşadım hatta istemiyor diye erteledim yıllar geçti hala uğraşıyorum. erkekler tüp bebek aşamalarını her ne kadar görselerde çok yaşayamıyorlar sonuçta hormonları yiyen sürekli kan verip kontrollere giden biziz maalesef çok stresli süreç. benim eşim sanki türkiyede bir tek biz tüp yapıyormuşuz gibi hisse kapılmıştı çevremde örnekleri gösterip doktorda sıra bekleyen insanları görünce biraz kafasına yattı. onlar maalesef değişik psikolojiye giriyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama 2018den beri sürecin içindeyim 37ye gircem zaman hızlı geçiyor. eşine uygun dille anlatırsan illaki ikna olur canımMerhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin
Canimmmmmkızlarr 9.günüm kan sonucu 216çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?