2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim..tebrik ederim. .insallahh.kimyasal degildir..katlanarak artsin degerin canim..insallah..

Canimm..cok gecmis olsun..uzgunum cokherserde hayir vardir derler..oyle dusunuyorum ben hep boyle durumlarda..ama iste insann..madden ve manen cok yoruldugu icin elinde olmuyo uzulmemeside......listede yok oyle negatif aldin diye silinmek.buarada...bizim topigimizin listesi o..canimcim..senden geleni tam olarak bilemiyorum..ama anlattigina benzer durum olmustu bendende negatiften sonra adet oldugumda..bendede olmustu..inan bilmiyorum..belki transfer sirasinda birakilan embriyo dur..bilemiyorum canim..

Tesekkur ederım canım, bu hafta gıdınce doktora da sorucam bakalım ne dıyecek

Cokk çok geçmiş.olsun bu yıkımlar çok yıpratıcı cokkins bir dahaki sefere olacak bende kistte miyomda olur negatiflerin peşine bende parçalı gelmiştir ama tabiki sen de.lakonusman daha iyi olur..Allah gönlüne ferahlık versin
Benimde bugün 5. Gün embriyosu transferim yapıldı banada dua edin.7.gün test yapsam çıkar mı acaba
Hayırlı olsun gününü beklemen daha iyi tabi sabredebilirsen

Canım üzülme. Bu işler biraz çetrefilli,sonunu kestiremiyosun. Bendede sebepsiz infertilite var. Oyle olunca malesef bin tane neden ariyosun, neden diye?! Yola devam et ve birakma. Daha zaman var demekki, sabret..

Maşallah rabbimin mucizesi cokturr hayırlı olsun ins sağlıkla devam eder

Cok tesekkur ederım bakalım ne dıyecek doktorum da, varsa da atılmıştır belkı kist o yuzden hıc gormuyorlardır adet zamanı
Canım üzülme. Bu işler biraz çetrefilli,sonunu kestiremiyosun. Bendede sebepsiz infertilite var. Oyle olunca malesef bin tane neden ariyosun, neden diye?! Yola devam et ve birakma. Daha zaman var demekki, sabret..
Biraz kendımı toparlayıp ınsallah o gucu kendimde bulursam baslarım, temmuz agustosa kadar dinlenmeyi dusunuyorum, okul ile birlikte zor oluyor.. Sen ne zaman transfer olcaksın belli mi tarihin?

Tesekkur ederım canım, bu hafta gıdınce doktora da sorucam bakalım ne dıyecek
Ben yaşını merak ettim bu arada merakımı mazur gör lütfen ben de mayısta ilk tüp bebek denemesini yapıcam da benimki eş kaynaklı problem

Benim regl mayisin ilk haftasi, gun sayiyorum baslamak icin. Bazi seyler kolay elde edilmiyor, çaba lazim. Vazgecme o yuzden. Toparlandiginda tekrar dene.. Peki sen tekrar başkentlemi devam edeceksin?

Benim regl mayisin ilk haftasi, gun sayiyorum baslamak icin. Bazi seyler kolay elde edilmiyor, çaba lazim. Vazgecme o yuzden. Toparlandiginda tekrar dene.. Peki sen tekrar başkentlemi devam edeceksin?
İnsallah senın guzel haberlerını alırız
Evet canım, bi şans daha vermek istiyorum.. Doktorum iyi, sürecimi de biliyor.. Baska doktora gitmeye de korkuyorum.. Eşim Baska doktora mı gitsek diyor ara sıra ama benim cesaretim yok..

Sen bilirsin canım, hakkinda hayırlısı olsun. Ama ben bir dr a 2.bir sans verilmesi taraftari değilim açikcası. Umarim hersey diledigin gibi olur bu sefer

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm kendim için ne kadar istiyorsam burdaki arkadaşlar içinde o kadar istiyorum evlat hasreti çekmek çok zor bir imtihan ama bu imtihanda Allahım sabrini ve mucizesini versin inşallah pes etmeyin zor bir süreç gerçekten ama Allahım sizinde hepimizin de emeklerini boşa çıkarmasın umarım erken toparlanıp yola devam edersiniz inşallah

Benimde bugün 5. Gün embriyosu transferim yapıldı banada dua edin.7.gün test yapsam çıkar mı acaba
Çıkar mı bilmiyorum ama Allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin bende 3. Gün embriyosu bugün beşinci gunum dua ve sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsun

İnsallah, cok tesekkur ederım güzel dilekleriniz için, rabbim kimseyi aratmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…