Canim..tebrik ederim.Sebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik
Canimm..cok gecmis olsun..uzgunum cokMerhaba arkadslar, 9nisanda 5aa blast cift embriyo transferim olmustu, maalesef sonucum negatif, 8.günde kan testı ile ogrendım, o gun ılacları bıraktım, ilacı bıraktığım gunun aksamı cok şiddetli sancı ile uyandım gece, yarım saat kadar devam etti o sancı 5 gün sonrasında da adet oldum, benım Kasım ayında bi düşüğüm var, düşükten sonra adetım genelde ilk 2 gun cok asırı yogun ve pıhtılı gelıyor, bu sefer yine yogun ve pıhtılı geldı, 3.gunumde pıhtı dan farklı olarak et renginde Bı parca geldı, sizce bu ne olabılır.. Kist vs. Yoktu ben de, yanı bu yaşıma kadar daha hiç kistten bahsetmedi doktorlar..
Listeden silebilirsin artık, maalesef negatifbreath12
Tesekkur ederım canım, bu hafta gıdınce doktora da sorucam bakalım ne dıyecekCanimm..cok gecmis olsun..uzgunum cokherserde hayir vardir derler..oyle dusunuyorum ben hep boyle durumlarda..ama iste insann..madden ve manen cok yoruldugu icin elinde olmuyo uzulmemeside......listede yok oyle negatif aldin diye silinmek.buarada...bizim topigimizin listesi o..canimcim.. senden geleni tam olarak bilemiyorum..ama anlattigina benzer durum olmustu bendende negatiften sonra adet oldugumda..bendede olmustu..inan bilmiyorum..belki transfer sirasinda birakilan embriyo dur..bilemiyorum canim..
Cokk çok geçmiş.olsun bu yıkımlar çok yıpratıcı cokkMerhaba arkadslar, 9nisanda 5aa blast cift embriyo transferim olmustu, maalesef sonucum negatif, 8.günde kan testı ile ogrendım, o gun ılacları bıraktım, ilacı bıraktığım gunun aksamı cok şiddetli sancı ile uyandım gece, yarım saat kadar devam etti o sancı 5 gün sonrasında da adet oldum, benım Kasım ayında bi düşüğüm var, düşükten sonra adetım genelde ilk 2 gun cok asırı yogun ve pıhtılı gelıyor, bu sefer yine yogun ve pıhtılı geldı, 3.gunumde pıhtı dan farklı olarak et renginde Bı parca geldı, sizce bu ne olabılır.. Kist vs. Yoktu ben de, yanı bu yaşıma kadar daha hiç kistten bahsetmedi doktorlar..
Hayırlı olsun gününü beklemen daha iyi tabi sabredebilirsenBenimde bugün 5. Gün embriyosu transferim yapıldı banada dua edin.7.gün test yapsam çıkar mı acaba
Canım üzülme. Bu işler biraz çetrefilli,sonunu kestiremiyosun. Bendede sebepsiz infertilite var. Oyle olunca malesef bin tane neden ariyosun, neden diye?! Yola devam et ve birakma. Daha zaman var demekki, sabret..İlk tüp bebek deneyımımızdı, Eylül ayında aşılama ile gebe kaldım fakat düşük yaptım 9.haftada, sonra bi aşılama daha denedik, negatif oldu, sonra tüpe gectık..bizim sebepsiz infertilite.. Keske bi sebep olsaydı diyorum bazen, en azından onu duzeltirdik belki o zaman olurdu diyorum.. Kendımı cok caresız hıssedıyorum
Çok teşekkürler. Bakalım hayırlısı dedik bende çok heveslenmiyorum Rabbim nasıl uygun gördüyseCanim..tebrik ederim..insallahh.kimyasal degildir..katlanarak artsin degerin canim..insallah..
Maşallah rabbimin mucizesi cokturr hayırlı olsun ins sağlıkla devam ederSebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik
Cok tesekkur ederımCokk çok geçmiş.olsun bu yıkımlar çok yıpratıcı cokkins bir dahaki sefere olacak bende kistte miyomda olur negatiflerin peşine bende parçalı gelmiştir ama tabiki sen de.lakonusman daha iyi olur..Allah gönlüne ferahlık versin
Biraz kendımı toparlayıp ınsallah o gucu kendimde bulursam baslarım, temmuz agustosa kadar dinlenmeyi dusunuyorum, okul ile birlikte zor oluyor.. Sen ne zaman transfer olcaksın belli mi tarihin?Canım üzülme. Bu işler biraz çetrefilli,sonunu kestiremiyosun. Bendede sebepsiz infertilite var. Oyle olunca malesef bin tane neden ariyosun, neden diye?! Yola devam et ve birakma. Daha zaman var demekki, sabret..
Tesekkur ederım canım, bu hafta gıdınce doktora da sorucam bakalım ne dıyecek
Ben yaşını merak ettim bu arada merakımı mazur gör lütfen ben de mayısta ilk tüp bebek denemesini yapıcam da benimki eş kaynaklı problemCok tesekkur ederımbakalım ne dıyecek doktorum da, varsa da atılmıştır belkı kist o yuzden hıc gormuyorlardır adet zamanı
Biraz kendımı toparlayıp ınsallah o gucu kendimde bulursam baslarım, temmuz agustosa kadar dinlenmeyi dusunuyorum, okul ile birlikte zor oluyor.. Sen ne zaman transfer olcaksın belli mi tarihin?
31 yasındayım canım 3 senedır istiyoruz, Eylul ayından beri doktora gıdıyoruz..Ben yaşını merak ettim bu arada merakımı mazur gör lütfen ben de mayısta ilk tüp bebek denemesini yapıcam da benimki eş kaynaklı problem
Teşekkür ederim cevap için .. İnşallah bir anda doğal yollarla hamile kalırsın ve sürpriz olur sana da :)31 yasındayım canım 3 senedır istiyoruz, Eylul ayından beri doktora gıdıyoruz..
Ahh nerde o günlerTeşekkür ederim cevap için .. İnşallah bir anda doğal yollarla hamile kalırsın ve sürpriz olur sana da :)
Benim regl mayisin ilk haftasi, gun sayiyorum baslamak icin. Bazi seyler kolay elde edilmiyor, çaba lazim. Vazgecme o yuzden. Toparlandiginda tekrar dene.. Peki sen tekrar başkentlemi devam edeceksin?Cok tesekkur ederımbakalım ne dıyecek doktorum da, varsa da atılmıştır belkı kist o yuzden hıc gormuyorlardır adet zamanı
Biraz kendımı toparlayıp ınsallah o gucu kendimde bulursam baslarım, temmuz agustosa kadar dinlenmeyi dusunuyorum, okul ile birlikte zor oluyor.. Sen ne zaman transfer olcaksın belli mi tarihin?
İnsallah senın guzel haberlerını alırızBenim regl mayisin ilk haftasi, gun sayiyorum baslamak icin. Bazi seyler kolay elde edilmiyor, çaba lazim. Vazgecme o yuzden. Toparlandiginda tekrar dene.. Peki sen tekrar başkentlemi devam edeceksin?
Sen bilirsin canım, hakkinda hayırlısı olsun. Ama ben bir dr a 2.bir sans verilmesi taraftari değilim açikcası. Umarim hersey diledigin gibi olur bu seferİnsallah senın guzel haberlerını alırız
Evet canım, bi şans daha vermek istiyorum.. Doktorum iyi, sürecimi de biliyor.. Baska doktora gitmeye de korkuyorum.. Eşim Baska doktora mı gitsek diyor ara sıra ama benim cesaretim yok..
Ayy mucize maşallah ya nasıl sevindim. Rabbim kucağıniza aldırsin her şey yolunda olsun inşallahÇok teşekkürler. Bakalım hayırlısı dedik bende çok heveslenmiyorum Rabbim nasıl uygun gördüyse
Aminn canımSen bilirsin canım, hakkinda hayırlısı olsun. Ama ben bir dr a 2.bir sans verilmesi taraftari değilim açikcası. Umarim hersey diledigin gibi olur bu sefer
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm kendim için ne kadar istiyorsam burdaki arkadaşlar içinde o kadar istiyorum evlat hasreti çekmek çok zor bir imtihanMerhaba arkadslar, 9nisanda 5aa blast cift embriyo transferim olmustu, maalesef sonucum negatif, 8.günde kan testı ile ogrendım, o gun ılacları bıraktım, ilacı bıraktığım gunun aksamı cok şiddetli sancı ile uyandım gece, yarım saat kadar devam etti o sancı 5 gün sonrasında da adet oldum, benım Kasım ayında bi düşüğüm var, düşükten sonra adetım genelde ilk 2 gun cok asırı yogun ve pıhtılı gelıyor, bu sefer yine yogun ve pıhtılı geldı, 3.gunumde pıhtı dan farklı olarak et renginde Bı parca geldı, sizce bu ne olabılır.. Kist vs. Yoktu ben de, yanı bu yaşıma kadar daha hiç kistten bahsetmedi doktorlar..
Çıkar mı bilmiyorum ama Allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin bende 3. Gün embriyosu bugün beşinci gunum dua ve sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsunBenimde bugün 5. Gün embriyosu transferim yapıldı banada dua edin.7.gün test yapsam çıkar mı acaba
İnsallah, cok tesekkur ederım güzel dilekleriniz için, rabbim kimseyi aratmasın insallahSizin adınıza gerçekten çok üzüldüm kendim için ne kadar istiyorsam burdaki arkadaşlar içinde o kadar istiyorum evlat hasreti çekmek çok zor bir imtihanama bu imtihanda Allahım sabrini ve mucizesini versin inşallah pes etmeyin zor bir süreç gerçekten ama Allahım sizinde hepimizin de emeklerini boşa çıkarmasın umarım erken toparlanıp yola devam edersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?