- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende transferden sonra bu şekilde oldum her gece terliyorum.benmde ad t öncesi belirtim bu şekilde olurdu ama benm adetime daha on gün var onun olması imkansız.bence ilaçların etkisiyle olan bir durum bu.nasilsiniz şimdi sonuç aldınız mı acaba daha var mı test gununuzehayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
kasik agrilarimda cok adet olacakmisim gibi acikcasi umudum dusuyor gibi
yinede hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin
bu sekilde kan ter icinde kalan var mi arkadaslar inanin cok merak ettim. ben transfer sonrasi bir kac talihsizlikte yasayinca endiseliyim acikcasi.
Canim bilemiyorum..bende cikti eminim..3.gun igneyi vuruldugum gun idrar testinde silik cikti..4.5. Gun cikmadi ama..silikte olsa..yani negatifti..tabi herkesin degisiyoda olabilir kuzumm..ben bilimsel olarak bilemiyorum tabi icerigini..ama bende testimde cikmisti..Ama içeriyor olsa test günümde iğnenin 7.günü olur etkisi olur yani başka bir arkadaş içermiyor dedi
2 günlük bir etkisi var o zaman kuzum .içindeki hcg ovitreeleye göre çok düşük mesela 15-20 falandır Buda 3 güne geçerCanim bilemiyorum..bende cikti eminim..3.gun igneyi vuruldugum gun idrar testinde silik cikti..4.5. Gun cikmadi ama..silikte olsa..yani negatifti..tabi herkesin degisiyoda olabilir kuzumm..ben bilimsel olarak bilemiyorum tabi icerigini..ama bende testimde cikmisti..
Benim şimdilik kullandığım coraspirin decavit ve estrofem fakat liste sonra çoğalıyor yarın size listeyi göndereyim , bu arada benim problemim pcostu ve tiroitlerim yüksekti 4.1 çıkıyordu bu yüzden de levatiron diye bi ilaç daha kullanıyorum . Bence dr gerekli görse mutlaka ilaç paylaşımı yapardı sizin için de yüreğinizi ferah tutun sonuçta tedaviler sorunlarımıza göre ve kişiye özel değişiyor İnşallah sağlıcakla hepimiz yavrularımıza kavuşuruzBenimde 7 mayıs tahmini transver ama bana daha bilgi vermedi doktrm hangi ilaçlar vs çokmu ilaç var canım neler ya
Amin canım Bu arada ilaçları içerken oruç tutabiliyomusunuz doktornz bu konuda birşey dedimi sizeBenim şimdilik kullandığım coraspirin decavit ve estrofem fakat liste sonra çoğalıyor yarın size listeyi göndereyim , bu arada benim problemim pcostu ve tiroitlerim yüksekti 4.1 çıkıyordu bu yüzden de levatiron diye bi ilaç daha kullanıyorum . Bence dr gerekli görse mutlaka ilaç paylaşımı yapardı sizin için de yüreğinizi ferah tutun sonuçta tedaviler sorunlarımıza göre ve kişiye özel değişiyor İnşallah sağlıcakla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz
Canimm insallah bu sefer her sey cok yolunda gidecek. Cok iyi hazirlandin, meyvelerini toplayacaksinKizlarr selammm...neler yapiyosunuz..transferi yaklasanlar varmii..aramizda..yada bugun test gunu olanlar...benimde cok az kaldi bakalimm..nasip olursa.yumurtam cikarsa.mayisin iilk haftasi..tedaviye baslicam..yani haftaya
Canim tesekkur ediyorum...seninde tedavin sifa olur insallah..korkum yine 1.2 yumurtamin cikmasi..umudum ise 5 ten fazla cikmasi..insallah etkisi olmustur..tam 2.5 ay oldu..cokta sıkıldim..bu surecte..belirsizlikte var tabi ne olacagi belli degil..allah hepimizin yardimcisi olsun..canimcim..ayni donemlerde beklicez..eger bana nasip olursa..cunki benim igne kullanmam..8.10 gunu bulur..bakalim transfer asamisna da gelebilirmiyim..cok dualar ettim..hepimiz icinde...cok dua edenlerimde oldu..allah herkesten razi olsun...mayis ayi benim ayni zmanda dogum gunumun oldugu ay..insallah..yeniden dograrim..cocuk haberiyle..peki adetten hemen sonra mi transfer yapiyolar canim..benim dondurulmus olmadi hiccok bilmiyorum..Canimm insallah bu sefer her sey cok yolunda gidecek. Cok iyi hazirlandin, meyvelerini toplayacaksin
Ben gecen hafta histeroskopi oldum, transfer hazirligi icin Mayis reglmi bekliyorum
Merhaba canim arapca bilmek gerekiyor dimi..malesef ben bilmiyorum..allah dualarinizi kabul etsin insallah..ama dualarimdasiniz hepiniz..Dua Zinciri Oluşturalım 🌸
Herkese Selamün Aleyküm 🌸 Bu mübarek Ramazan ayında ibadetlerimizin yanı sıra dua kardeşliği yapmanın ne kadar faziletli olduğunu hepimiz biliyoruzdur. Bunun için hamile kalamayan arkadaşlarım ve kendim için Allah rızası için Enbiya Suresinin son sayfasını 70 kişi bir defa olmak üzere Ramazan-ı...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba Hamile kalmak isteyen ve hamile kalamayan arkadaşlarım açtığım başlıkta dua zinciri başlatıyoruz gelmek istermisiniz
İnsallah bu dualar kabul olacak ben de her firsatta dualarimi ediyor, dileklerimi diliyorum isteyen herkes icin. Tabiiki hayirlisini yasamak nasip olsun insallahCanim tesekkur ediyorum...seninde tedavin sifa olur insallah..korkum yine 1.2 yumurtamin cikmasi..umudum ise 5 ten fazla cikmasi..insallah etkisi olmustur..tam 2.5 ay oldu..cokta sıkıldim..bu surecte..belirsizlikte var tabi ne olacagi belli degil..allah hepimizin yardimcisi olsun..canimcim..ayni donemlerde beklicez..eger bana nasip olursa..cunki benim igne kullanmam..8.10 gunu bulur..bakalim transfer asamisna da gelebilirmiyim..cok dualar ettim..hepimiz icinde...cok dua edenlerimde oldu..allah herkesten razi olsun...mayis ayi benim ayni zmanda dogum gunumun oldugu ay..insallah..yeniden dograrim..cocuk haberiyle..peki adetten hemen sonra mi transfer yapiyolar canim..benim dondurulmus olmadi hiccok bilmiyorum..
Canimm insallahh hayirlisi olur ve pozitif olur...sende cok emekler verdin..allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah..tesekkur ederim aciklaman icinde..bol bol yumurtam cikayinca..hep taze oldum ben..banada nasip olurmu acabasoyle bol bol ciksada..dondurabilecegimde olsa keske..zaman cabuk geciyor..ama..nekadar sıkılsamda..2.5 ay..ilaclarlaa gecirdim..insallah sifa olmustur..İnsallah bu dualar kabul olacak ben de her firsatta dualarimi ediyor, dileklerimi diliyorum isteyen herkes icin. Tabiiki hayirlisini yasamak nasip olsun insallah
Biliyorum ne kadar emek verdigini canim, ben de Araliktan beri hazirlaniyorum, opum Mart ayinda oldu. Artik kismet olur da bir aksilik cikmazsa Mayis sonu Haziran basi transfer olacagim Naturel siklusta olacaksa ortalama 20 gun hazirlik sureci oluyor adetin baslangiciyla birlikte. İlaclida daha farkli ilerliyor. Benimki naturel olacak
İnsallah senin de gonlunden gectigi gibi olsun Sen taze transfer oluyorsun, daha fazla beklemene gerek kalmayacak ne guzel
Hayırlı olsun canım tebrik ederim, 2. kan sonucun çıktı mı?Sebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik
Aynı durum bende de oldu, mayıs reglimi bekliyorduk, bu ay 2. kez regl oldum hem de dolu dolu, bugün 3. günüm reglde doktor hemen başlattı tüpü...Merhabalar, oncelikle fikrini paylaştiğin için teşekkür ederim benim çok yoğun kanamam var, bugün hastaneyi aramak aklima bile gelmedi maalesef, o kadar yoğun ki ayağa kalkinca hemen ped değiştiriyorum maalesef. Doktoru aradim normal dedi. Şu an hazirda raporum da yok diye de gelecek adet diye tasarlamişim kafamda, yine de pazartesi görüşmeye gideceğim bakayim. Rabbim kucaklarimizi doldursun
Canimm..merhaba...tedavin hayirli olsun..tatlim benim...insallah..pozitif sonuclarida alirsin...sifa olsun insallah..igneler..taze transfermi olcak senin..kuzum..Kızlar selam, gelecek ay tüp için reglimi beliyordum fakat bu ay 2. defa regl gördüm, şuan reglimin 3. günü... Bunun üzerine doktorumu aradım, ultrason baktı ve hemen tüp tedavimi başlattı, 1 ay daha beklemeye gerek görmedi... Akşam iğnelere başlıyorum, çok heyecanlıyım Allah herkese gönlündeki versin, kucaklarımız boş kalmasın
Hayırlı olsun tedavin canim sonu bebisli olsun insallahAynı durum bende de oldu, mayıs reglimi bekliyorduk, bu ay 2. kez regl oldum hem de dolu dolu, bugün 3. günüm reglde doktor hemen başlattı tüpü...
Canım çaresiz değilsin, daha bu ilk tüp deneyimin. Tıpta çareler çok, ilkinde başarısız olanlar da çok fazla 2. 3. de tutanlar daha çok. Hem mikroenjeksiyon da var.. 15 defa deneyen de var... aşağıdaki videoya bak, moral olur belki bir nebze sana..İlk tüp bebek deneyımımızdı, Eylül ayında aşılama ile gebe kaldım fakat düşük yaptım 9.haftada, sonra bi aşılama daha denedik, negatif oldu, sonra tüpe gectık..bizim sebepsiz infertilite.. Keske bi sebep olsaydı diyorum bazen, en azından onu duzeltirdik belki o zaman olurdu diyorum.. Kendımı cok caresız hıssedıyorum