2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Masallahhh ben transfer oldum bekliyorum ins pozitif haber veririm ins....

Canım hata dediğin nedir hareket olarak naptın hep yattın mı
Transfer olunca kalkabilirsin dediler nerdeyse o an heyecanla koşar adımlarla hızlı yürüyüp hemen idrarımı yaptım hızlı yürüyünce korktum diğer transfer olanlar minik minik yürüdüler ben hızlı olunca bebiş ya düştü yse kaydı ysa diye çok korktum

Merhaba arkadslar, 9nisanda 5aa blast cift embriyo transferim olmustu, maalesef sonucum negatif, 8.günde kan testı ile ogrendım, o gun ılacları bıraktım, ilacı bıraktığım gunun aksamı cok şiddetli sancı ile uyandım gece, yarım saat kadar devam etti o sancı 5 gün sonrasında da adet oldum, benım Kasım ayında bi düşüğüm var, düşükten sonra adetım genelde ilk 2 gun cok asırı yogun ve pıhtılı gelıyor, bu sefer yine yogun ve pıhtılı geldı, 3.gunumde pıhtı dan farklı olarak et renginde Bı parca geldı, sizce bu ne olabılır.. Kist vs. Yoktu ben de, yanı bu yaşıma kadar daha hiç kistten bahsetmedi doktorlar..
Listeden silebilirsin artık, maalesef negatif breath12

Yaaa üzülmemek elde değil tabii fakat umutsuz olmayın herkesin söylediği şeyi söylicem fakat gerçek bu daha zamanı değilmiş demek ki belki de bir sonraki denemenizde olucak .. bu kaçıncı denemenizdi? Bir de sizin sorun neydi acaba?

Cok gecmis olsun sevgili Sohrab cok zor cok acili, insallah geride kaldi tum fiziksel acilarin parcali pihtin acaba dusuk sebepli mi, bilemiyorum... Benim de oyle gelir kanamam genelde, ve genelde kistim de olur, cikar ve kaybolur. Tecrubeli arkadaslarin ne diyecegini ben de merak ediyorum..
Bu tedavide embriyolar pgtli miydi? Degilse belki bu sefer pgt denersiniz. İnsallah toparlandiktan sonra bekledigin sonucu alirsin hayirlisiyla

İlk tüp bebek deneyımımızdı, Eylül ayında aşılama ile gebe kaldım fakat düşük yaptım 9.haftada, sonra bi aşılama daha denedik, negatif oldu, sonra tüpe gectık..bizim sebepsiz infertilite.. Keske bi sebep olsaydı diyorum bazen, en azından onu duzeltirdik belki o zaman olurdu diyorum.. Kendımı cok caresız hıssedıyorum

Çok tesekkür ederim, pgtli deildi fakat embriyolar cok ıyı durumda, bundan iyisi olamazdı dedı embryolog, 5 gün 5aa blast cıft embrıyo konuldu, %99hamılesın dedıler hatta.. Düşük sonrası genetık testı yaptırmıstık fakat embrıyolara pgt yapılmadı, doktorum çagırdı yanına mutlaka geliyorsun dedı. Bakalım ne dıyecek.. Ben enfeksıyondan şüphe duyuyorum, asılama da gonalf 450 kullanmıstık, ve ve bu ıgne bende mantar yapmıstı, asılama sırasında soylemıs tı, 3 gunluk Bı fıtıl kullanmıstım, onda gebe kalmıstım, bu sefer tup bebekte 2 tane gonalf900, Bı tane 450 kullandık, acaba yıne enfeksıyon mu oldum diyorum, kendimce sebep arıyorum işte..

Embriyolarin kalitesi cok cok iyi olsa da hic belli olmuyor, kromozomal bir anomali tasiyor olabilirler, bunu da pgt yapmadan goremiyorlar malesef. Dusuk gecmisi de varsa bence bu sefer es gecmeyin her doktor onemsemiyor ama onemli Nacizane bilgimi ve fikrimi paylasmak istedim

Gonal-f in enfeksiyon yan etkisini ilk defa senden duydum, cok ilginc ve kotu piyango gibi mantar belirtisi yasiyor musun su an? Belki doktorun bile bulup.cikaramayacagi bir teshis yapmis olabilirsin kendine. Dedigin gibi sebep aramalar bitmez net bir cevap alana kadar. İnsallah icini ferahlatacak bi gorusme olur doktorunla, yeni ve aydinlik yol.cizersiniz

Gecmis olsun canım bir dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallah benim bazı reglilerimde de o şekilde parcalar gelirdi düşük vs değildi dr normal olduğunu söylemişti

Tavsiyeler için cok tesekkur ederım oncelıkle, İlk gebelıgı dusun olunca birsürü test yaptık, aslında ilk dusuk onemsenmıyor ama ben fazlasıyla onemsedim bu durumu, doktorum da okeyledı, onlarda Bı sorun cıkmadı, bakalım ne tavsiye edecek mutlaka yanıma ugra dedı.. Bu hafta ıcınde gideceğim

Hormon ilaclarının yapabileceğini soylemıstı asılamada.. Belkı yuksek doz o aldım o yuzden mı yine enfeksıyon mu oldum dıyorum.. Ama girişte görse soylerdi herhalde, asılamada soylemıs tı cunku... Bılmıyorum İnanın ne dusuncegımı sasırdım artık.. Biraz ara verip dinlenmeyi dusunuyorum.. Sonrası ıcın tedavı planım ne olacak bu hafta netlesıcek ınsallah

Gecmis olsun canım bir dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallah benim bazı reglilerimde de o şekilde parcalar gelirdi düşük vs değildi dr normal olduğunu söylemişti
Düşükten sonra hep pıhtılı geliyordu, ama bu sefer et renginde olunca sasırdım.. Sizin de oyle mıydı?

kahverengi parça şeklinde gelmişti canım et gibi ama o zamanlar gebelik durumu yada şüphesi yoktu yani düşük degildi.
Benım de gebelık suphesı yok fakat o renk gorunce bır sorun mu var dıye suphelenmedım deil.. Bu aralar sebepler arıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…