- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Amin inşallah ama üzülmeyin lütfen pes etmeyin herşey vaktini bekler umarım sizin için herşey çok iyi olurİnsallah, cok tesekkur ederım güzel dilekleriniz için, rabbim kimseyi aratmasın insallah
Canım ciddi misin sennnBeta hcg değerim 43 çıktı şaka gibi transfer icin adeti beklerken başıma gelenama ptesi artacak mi bu önemli tabi belki kimyasaldir değer biraz dusuk geldi bana. Tam da sevinemedim ben iki embriyo koydurup ikiz hayali icindeydim herseyin hayırlısı diyorum umarım hepimizin gönlünden geçenler olur
Amin inşallah ama üzülmeyin lütfen pes etmeyin herşey vaktini bekler umarım sizin için herşey çok iyi olurİnsallah, cok tesekkur ederım güzel dilekleriniz için, rabbim kimseyi aratmasın insallah
Çok teşekkürler bakalım hayırlısı neyse öyle olsunAyy mucize maşallah ya nasıl sevindim. Rabbim kucağıniza aldırsin her şey yolunda olsun inşallah
Valla şaka gibi bu sabah testi yaptım ama hiç ümidim yoktu. Bakalım ptesi tekrar gidicem hayırlısı olsun diyorumCanım ciddi misin sennnçok sevindim yaaa insallah sağlıklı gebeliktir bizi bilgilendir olurmu Allah'ın işine bak
Amin inşallah canım benimÇıkar mı bilmiyorum ama Allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin bende 3. Gün embriyosu bugün beşinci gunum dua ve sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsun
Bekleyisin sonunda guzel haberi alirsin ins.Çıkar mı bilmiyorum ama Allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin bende 3. Gün embriyosu bugün beşinci gunum dua ve sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsun
İnsallah canım hayırlısı olurÇok teşekkürler bakalım hayırlısı neyse öyle olsun
Valla şaka gibi bu sabah testi yaptım ama hiç ümidim yoktu. Bakalım ptesi tekrar gidicem hayırlısı olsun diyorum
Bana doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi bende öyle yaptımİnsallah canım hayırlısı olurben bilerek denemedim bu ay gebelik olmasın diye daha doğrusu olmaz zaten diye olursa da kimyasal falan olur diye korktum acıkcası . Ama bu işler nasip
İyi düşün iyi olacak canım , gönül isterdi ki tüp bebeğe paralar dökmeden olsaydı keske ama demekki böyle olacağı varmısBana doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi bende öyle yaptımzaten sıfır pozitif olma ihtimalliyle sabah evde test yaptım sonra doktora gittim ama değer dusuk biraz 43 çıktı kimyasal olabilir, bakalım bekleyip göreceğim, beni değer artması kese görünmesi de kesmez o kalp atışını duyana kadar tam sevinme yasak bünyeme eskiler ne güzelmiş yaa hamile kal sancın gelince doğur oh missss bizde dert bitmiyor
Diger topikte cevpladim..kuzum..ama burdan da yaziyim evet..iceriyor..Kızlar gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde geçer
Ayyy hadi inşallah umarım herşey gönlümüze göre olurMasallahhhben transfer oldum bekliyorum ins pozitif haber veririm ins....
Amin inşallahBekleyisin sonunda guzel haberi alirsin ins.taze transfermi?
Ama içeriyor olsa test günümde iğnenin 7.günü olur etkisi olur yani başka bir arkadaş içermiyor dediDiger topikte cevpladim..kuzum..ama burdan da yaziyim evet..iceriyor..
Ben de hcg yerine gnhr iceriyor diye biliyorumAma içeriyor olsa test günümde iğnenin 7.günü olur etkisi olur yani başka bir arkadaş içermiyor dedi
Teşekkür ederim canım bu çok açıklayıcı oldu attığın kağıt evet bu hcg içermiyor sadece yumurtalıkları geliştiriyor ohhs riskini azaltıyorBen de hcg yerine gnhr iceriyor diye biliyorumohss riski sebebiyle bana da gonapeptyl vermislerdi. Bi de bilgilendirme dökümanı vermişlerdi ona da baktım şimdi ekliyorum. Onda da öyle yazıyor.
emin olamadım hcg konusunda ama anladığım kadarıyla yok.
Bir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuşDiger topikte cevpladim..kuzum..ama burdan da yaziyim evet..iceriyor..
Canım evet içeriyor ama çok az miktarda. Ovitrelle gibi değil anladın mı.Bir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuş
Canım evet içeriyor ama çok az miktarda. Ovitrelle gibi değil anladın mı.
Ovitrellede 100 varsa gonapeptylde 20 var bu şekilde. 2güne de bhcg etkisi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?