• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Beta hcg değerim 43 çıktı şaka gibi transfer icin adeti beklerken başıma gelen 🙈🙈 ama ptesi artacak mi bu önemli tabi belki kimyasaldir değer biraz dusuk geldi bana. Tam da sevinemedim ben iki embriyo koydurup ikiz hayali icindeydim 😅 herseyin hayırlısı diyorum umarım hepimizin gönlünden geçenler olur 🙏🥰
Canım ciddi misin sennn 😍😍😍 çok sevindim yaaa 😊 insallah sağlıklı gebeliktir bizi bilgilendir olurmu Allah'ın işine bak 🤗😍

Ayy mucize maşallah ya nasıl sevindim. Rabbim kucağıniza aldırsin her şey yolunda olsun inşallah 🌹🌹🌹
Çok teşekkürler bakalım hayırlısı neyse öyle olsun 😇🙏
Canım ciddi misin sennn 😍😍😍 çok sevindim yaaa 😊 insallah sağlıklı gebeliktir bizi bilgilendir olurmu Allah'ın işine bak 🤗😍
Valla şaka gibi bu sabah testi yaptım ama hiç ümidim yoktu. Bakalım ptesi tekrar gidicem hayırlısı olsun diyorum 🥰😇🤲

Çok teşekkürler bakalım hayırlısı neyse öyle olsun 😇🙏

Valla şaka gibi bu sabah testi yaptım ama hiç ümidim yoktu. Bakalım ptesi tekrar gidicem hayırlısı olsun diyorum 🥰😇🤲
İnsallah canım hayırlısı olur 😊 ben bilerek denemedim bu ay gebelik olmasın diye 😊 daha doğrusu olmaz zaten diye 😂 olursa da kimyasal falan olur diye korktum acıkcası . Ama bu işler nasip 😊

İnsallah canım hayırlısı olur 😊 ben bilerek denemedim bu ay gebelik olmasın diye 😊 daha doğrusu olmaz zaten diye 😂 olursa da kimyasal falan olur diye korktum acıkcası . Ama bu işler nasip 😊
Bana doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi bende öyle yaptım🙈 zaten sıfır pozitif olma ihtimalliyle sabah evde test yaptım 😅 sonra doktora gittim ama değer dusuk biraz 43 çıktı kimyasal olabilir, bakalım bekleyip göreceğim, beni değer artması kese görünmesi de kesmez o kalp atışını duyana kadar tam sevinme yasak bünyeme 😅 eskiler ne güzelmiş yaa hamile kal sancın gelince doğur oh missss bizde dert bitmiyor 😂

Bana doktorum ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi bende öyle yaptım🙈 zaten sıfır pozitif olma ihtimalliyle sabah evde test yaptım 😅 sonra doktora gittim ama değer dusuk biraz 43 çıktı kimyasal olabilir, bakalım bekleyip göreceğim, beni değer artması kese görünmesi de kesmez o kalp atışını duyana kadar tam sevinme yasak bünyeme 😅 eskiler ne güzelmiş yaa hamile kal sancın gelince doğur oh missss bizde dert bitmiyor 😂
İyi düşün iyi olacak canım , gönül isterdi ki tüp bebeğe paralar dökmeden olsaydı keske ama demekki böyle olacağı varmıs 😂 duyulur insallah 2 haftaya da kalp atısın🙏🏻

Ama içeriyor olsa test günümde iğnenin 7.günü olur etkisi olur yani başka bir arkadaş içermiyor dedi
Ben de hcg yerine gnhr iceriyor diye biliyorum 🤔 ohss riski sebebiyle bana da gonapeptyl vermislerdi. Bi de bilgilendirme dökümanı vermişlerdi ona da baktım şimdi ekliyorum. Onda da öyle yazıyor.
emin olamadım hcg konusunda ama anladığım kadarıyla yok.

Eklentiler

• 1619336630035.jpg
    1619336630035.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 32
Ben de hcg yerine gnhr iceriyor diye biliyorum 🤔 ohss riski sebebiyle bana da gonapeptyl vermislerdi. Bi de bilgilendirme dökümanı vermişlerdi ona da baktım şimdi ekliyorum. Onda da öyle yazıyor.
emin olamadım hcg konusunda ama anladığım kadarıyla yok.
Teşekkür ederim canım bu çok açıklayıcı oldu attığın kağıt evet bu hcg içermiyor sadece yumurtalıkları geliştiriyor ohhs riskini azaltıyor

Diger topikte cevpladim..kuzum..ama burdan da yaziyim evet..iceriyor..🤗🤗🤗😍😍
Bir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuş

Eklentiler

• B7537DA0-88C7-422A-B659-D59A1A6423D1.png
    B7537DA0-88C7-422A-B659-D59A1A6423D1.png
    544,9 KB · Görüntüleme: 32
Bir arkadaşta yok dedi hatta doktoru bilgilendirme formu vermiş bu iğneyle ilgili bu iğne yumurtalıkları uyarıyor ohss riskini azaltıyormuş hcg içermiyormuş
Canım evet içeriyor ama çok az miktarda. Ovitrelle gibi değil anladın mı.
Ovitrellede 100 varsa gonapeptylde 20 var bu şekilde. 2güne de bhcg etkisi geçiyor

Back