- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim çok sağol unCanim..bu asamadan sonra..beslenmene dikkat etmelisin..kendine stress yapmamalisin..agir kaldirmamalisin..onun disinda normal hayatina don..kendini normal hayatindada yoran durumlar vardir..ya..yeterkii..yorulmaa.cok..insallah guzel haberlerini aliriz..canim..
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza bizede çok dua edin lütfenKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
3.Gun embriyosu 11. gün sonucu nasıl sizce ?
Cnm endişe etme bişi olmaz bende kalktım araçla ne kadar çukur var girdi eşim zipladim resmen yol da yürüdüm eczaneye gittim ve sonuç pozitif bişi olmaz camdan degiller doğal ortamında sağlık li ise tutunucak rabbim nasip edicek endiselenmeBen bir hata yaptımtransferden sonra tamam kalabilirsin diyince heyecanla kalktım yürüdüm odaya girince eşim kızdı uçak gibi geldin ağır hareket et diye ya bebiş düştüyse şimdi korkmaya başladım hemşire de birşey olmaz normal hayata donebildirsin dedi kızlar birşey olur mu ya korktum
Yok canım olmadım bir de bu sabah erken gebelik testi yaptım
Sizin sorun neydi ? İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur :)Beta hcg değerim 43 çıktı şaka gibi transfer icin adeti beklerken başıma gelenama ptesi artacak mi bu önemli tabi belki kimyasaldir değer biraz dusuk geldi bana. Tam da sevinemedim ben iki embriyo koydurup ikiz hayali icindeydim herseyin hayırlısı diyorum umarım hepimizin gönlünden geçenler olur
Doğal yoldan mi hamile kaldın canım? Degerin kaç olduğu önemli değil önemli olan düzenli artış.Beta hcg değerim 43 çıktı şaka gibi transfer icin adeti beklerken başıma gelenama ptesi artacak mi bu önemli tabi belki kimyasaldir değer biraz dusuk geldi bana. Tam da sevinemedim ben iki embriyo koydurup ikiz hayali icindeydim herseyin hayırlısı diyorum umarım hepimizin gönlünden geçenler olur
Sebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.Sizin sorun neydi ? İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur :)
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedikDoğal yoldan mi hamile kaldın canım? Degerin kaç olduğu önemli değil önemli olan düzenli artış.
Hadii hayirlisi insallah saglikli bir mucize olmus olsunnnSebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik
İnsallah Allahim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla versin insallahHadii hayirlisi insallah saglikli bir mucize olmus olsunnn
Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim transfer çok şükür neşeli geçince biran boş bulundum koşar adımlarla desem yeridir o derece hızlı yürüdüm o yüzden çok korktumYk
Cnm endişe etme bişi olmaz bende kalktım araçla ne kadar çukur var girdi eşim zipladim resmen yol da yürüdüm eczaneye gittim ve sonuç pozitif bişi olmaz camdan degiller doğal ortamında sağlık li ise tutunucak rabbim nasip edicek endiselenme
Ne güzel bir sürpriz olmuş canımSebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik
Çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olsun çok sevinemedim bende şaşkınlık içerisindeyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsinNe güzel bir sürpriz olmuş canımaynen kalp atışını duymadan ben de rahat edemiyorum bekliyorum mecburen. sağlıkla ilerler inşallah
Bende bugün 5. Gün embriyosu blastokis transferi oldum benim yaptığım hataları lütfen yapma için rahat olur bol dua et bebeklerimiz hayırlısıyla inşAllah tutunsun6. gün embriyosu transfer edilecek perşembe günü ilk defa transfer olucam.
amin teşekkür ederim. insallahBende bugün 5. Gün embriyosu blastokis transferi oldum benim yaptığım hataları lütfen yapma için rahat olur bol dua et bebeklerimiz hayırlısıyla inşAllah tutunsunAllah hayırlısıyla inşAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin (Amin)
Merhabalar, oncelikle fikrini paylaştiğin için teşekkür ederimMerhaba. Ben de 3 başarısız çatlatma iğnesinden sonra tüp bebeğe başladım.ilki negatifti şimdi 2. Transfer hazırlığındayım. Sen de zaman kaybetmeden başla bence. Adetin 2. veya 3. Günü başlanıyor iğnelere. Bugün açıktır muhtemelen bence ara doktorunu ve git görüşmeye. Belki 4. Gün de çağırabilir ama çok fikrim yok bu konuda çünkü bana en geç 3. Gün gel demişti
Canım hata dediğin nedir hareket olarak naptın hep yattın mıBende bugün 5. Gün embriyosu blastokis transferi oldum benim yaptığım hataları lütfen yapma için rahat olur bol dua et bebeklerimiz hayırlısıyla inşAllah tutunsunAllah hayırlısıyla inşAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin (Amin)
Benimde 7 mayıs tahmini transver ama bana daha bilgi vermedi doktrm hangi ilaçlar vs çokmu ilaç var canım neler yazdıBenim de dondorulmuş 5 gün embriyosu şeklinde transferim olucak Allahın izni ile ama doktorum opu işleminin yapıldığı gün bana liste şeklinde ilaç kullanım tarihleri, hangisini hangi tarihte ne kadar kullanacağıma dair bi liste verdi , ve bu ay işte yasmin kullandım , 21 inde de bu söylediğim ilaçlara başladım , mayıs 10 da tahmini transfer tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?