2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim çok sağol un

Yk
Cnm endişe etme bişi olmaz bende kalktım araçla ne kadar çukur var girdi eşim zipladim resmen yol da yürüdüm eczaneye gittim ve sonuç pozitif bişi olmaz camdan degiller doğal ortamında sağlık li ise tutunucak rabbim nasip edicek endiselenme

simin55 Canım adet oldun mu ne durumdasın
Yok canım olmadım bir de bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı şimdi kan verdim onun sonucunu bekliyorum. Ama gebelik varsa bile kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum maalesef dusuk psikolojisi bir kere yaşayınca...

Beta hcg değerim 43 çıktı şaka gibi transfer icin adeti beklerken başıma gelen ama ptesi artacak mi bu önemli tabi belki kimyasaldir değer biraz dusuk geldi bana. Tam da sevinemedim ben iki embriyo koydurup ikiz hayali icindeydim herseyin hayırlısı diyorum umarım hepimizin gönlünden geçenler olur

Sizin sorun neydi ? İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur :)

Doğal yoldan mi hamile kaldın canım? Degerin kaç olduğu önemli değil önemli olan düzenli artış.

Sizin sorun neydi ? İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur :)
Sebepsiz infertilite. Ben 1 sene önce de kendiligimden hamile kalmıştım ancak 8 haftanın sonunda kese bozuldu hiç kalp atışı olmadı kürtaj olmustum.
Doğal yoldan mi hamile kaldın canım? Degerin kaç olduğu önemli değil önemli olan düzenli artış.
Yaşım 34 olunca dedim beklemeye gerek yok tüp bebek yaptırayım. 17 martta OPU olmustum 22 Mart da ilk adetimi gördüm. İkinci adetimi bekliyordum bu ara olmalıydı sonra da transfer hazırlıklarına başlayacaktık. Bu sabah erken gebelik testi vardı yapayım bi dedim ama hiç beklemiyordum. Hemen doktora gittim beta hcg 43 çıktı. Ptesi tekrar bakılacak. Ama kalp atışı duymadan tam sevinemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun dedik

Hadii hayirlisi insallah saglikli bir mucize olmus olsunnn

Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim transfer çok şükür neşeli geçince biran boş bulundum koşar adımlarla desem yeridir o derece hızlı yürüdüm o yüzden çok korktum

Ne güzel bir sürpriz olmuş canım aynen kalp atışını duymadan ben de rahat edemiyorum bekliyorum mecburen. sağlıkla ilerler inşallah

Ne güzel bir sürpriz olmuş canım aynen kalp atışını duymadan ben de rahat edemiyorum bekliyorum mecburen. sağlıkla ilerler inşallah
Çok teşekkür ederim insallah hayırlısı olsun çok sevinemedim bende şaşkınlık içerisindeyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin

6. gün embriyosu transfer edilecek perşembe günü ilk defa transfer olucam.
Bende bugün 5. Gün embriyosu blastokis transferi oldum benim yaptığım hataları lütfen yapma için rahat olur bol dua et bebeklerimiz hayırlısıyla inşAllah tutunsun Allah hayırlısıyla inşAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin (Amin)

Merhabalar, oncelikle fikrini paylaştiğin için teşekkür ederim benim çok yoğun kanamam var, bugün hastaneyi aramak aklima bile gelmedi maalesef, o kadar yoğun ki ayağa kalkinca hemen ped değiştiriyorum maalesef. Doktoru aradim normal dedi. Şu an hazirda raporum da yok diye de gelecek adet diye tasarlamişim kafamda, yine de pazartesi görüşmeye gideceğim bakayim. Rabbim kucaklarimizi doldursun

Canım hata dediğin nedir hareket olarak naptın hep yattın mı

Benimde 7 mayıs tahmini transver ama bana daha bilgi vermedi doktrm hangi ilaçlar vs çokmu ilaç var canım neler yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…