• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar bugün transferimin 5. Günü, 2 gündür adet olacak gibi karnım ağrıyor ama normalde adet öncesi pek ağrı çekmem. Acaba kuzum tutunuyorda onu mu hissediyorum ne dersiniz? Kendimi dinlemekten bir hal oldum,😁😁
Insallah tatlim benim...🙏💕💕kuzucugun..tutunuyodur..dualarim seninle ..canim..💕💕🙏🙏

Canimmm..her ani okadar guzelkii..ah bide kaygilar olmasaa ..insallahh..rabbim keseyide gormeyi nasip etsin..tatlim..saglicakla🙏🙏❤❤
Sağol kuzum ama işte keseyi görsem kalp atışı bekliycem ondan sonra başka bişey nasıl geçicek hiç bilemiorum..
Rabbim hepimize hayırlı gzel haberler almayı nasip etsin🥰🤗🤗

Sağol kuzum ama işte keseyi görsem kalp atışı bekliycem ondan sonra başka bişey nasıl geçicek hiç bilemiorum..
Rabbim hepimize hayırlı gzel haberler almayı nasip etsin🥰🤗🤗
Ya iste cok mesakatli durumlar..tatlim..tedavi olunca pozitifi bekliyoruz..ama is iste pozitifle bitmiyor..dogurana kadar..rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun..saglicakla...kucagimizda almayi nasip etsin..insallah..🙏🙏❤❤

Kizlar elimde ovulasyon testi var 2 tane..bu ovulasyonu bi turlu anlayamiyorum..adetim gecelide 10 gun oldu..hangi zman araliginda yapmam gerekiyordu..yada..suan yapsam olurmu..bilgisi olan varmi..adetim 23 ile 26 gun arasi degisiyo son aylarda..ve 4 gun suruyor..yardimci olabilecek olan varmi..

Kizlar elimde ovulasyon testi var 2 tane..bu ovulasyonu bi turlu anlayamiyorum..adetim gecelide 10 gun oldu..hangi zman araliginda yapmam gerekiyordu..yada..suan yapsam olurmu..bilgisi olan varmi..adetim 23 ile 26 gun arasi degisiyo son aylarda..ve 4 gun suruyor..yardimci olabilecek olan varmi..
Ovulasyon testlerinin içinde bilgilendirme oluyor genelde, bak bu grafikte hangi gün teste başlaman gerektiği adet periyoduna göre belirtilmiş, bu durumda sen teste başlayabilirsin hatta başlamalısın 😊

Eklentiler

• 2D53604E-CDC7-4565-AC47-639BF85325F1.jpeg
    2D53604E-CDC7-4565-AC47-639BF85325F1.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 30
Ovulasyon testlerinin içinde bilgilendirme oluyor genelde, bak bu grafikte hangi gün teste başlaman gerektiği adet periyoduna göre belirtilmiş, bu durumda sen teste başlayabilirsin hatta başlamalısın 😊
Canim cok faydali oldu..peki ac karninami yaomak gerekiyor..yada su icmememkmi gerekiyordu..hatirliyomusun..sanki oyle biseyler vardi..bu listeye gore sanki 1.2 gun gecmis..yarin sabah yapsam cokmuu gec olmus olur acaba..

Canim cok faydali oldu..peki ac karninami yaomak gerekiyor..yada su icmememkmi gerekiyordu..hatirliyomusun..sanki oyle biseyler vardi..bu listeye gore sanki 1.2 gun gecmis..yarin sabah yapsam cokmuu gec olmus olur acaba..
Sabah ilk idrarla yapmıyorsun bunu. Gün içinde yap. Aç veya tok olman önemli değil. Sadece yapmadan 1-2 saat önce çok sıvı tüketme

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏 ayni mesaji başka topiğe de yazdim, daha çok fikir almak istediğim için bi sakincasi yoktur umarim.
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkümerg
Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏 ayni mesaji başka topiğe de yazdim, daha çok fikir almak istediğim için bi sakincasi yoktur umarim.
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.
Merhaba. Ben de 3 başarısız çatlatma iğnesinden sonra tüp bebeğe başladım.ilki negatifti şimdi 2. Transfer hazırlığındayım. Sen de zaman kaybetmeden başla bence. Adetin 2. veya 3. Günü başlanıyor iğnelere. Bugün açıktır muhtemelen bence ara doktorunu ve git görüşmeye. Belki 4. Gün de çağırabilir ama çok fikrim yok bu konuda çünkü bana en geç 3. Gün gel demişti

Günaydın ☀️ aç ya da tok fark etmiyor ama mesela 2 saat kala sıvı alımını durdurun diyorlar. Bu sabah ilk idrarla değil de ikinci üçüncü ile denersen doğru olur, inşallah güzel bereketli bi dönem olur 😊

Ben bir hata yaptım 😔 transferden sonra tamam kalabilirsin diyince heyecanla kalktım yürüdüm odaya girince eşim kızdı uçak gibi geldin ağır hareket et diye ya bebiş düştüyse şimdi korkmaya başladım hemşire de birşey olmaz normal hayata donebildirsin dedi kızlar birşey olur mu ya korktum

Sabah ilk idrarla yapmıyorsun bunu. Gün içinde yap. Aç veya tok olman önemli değil. Sadece yapmadan 1-2 saat önce çok sıvı tüketme
Günaydın ☀️ aç ya da tok fark etmiyor ama mesela 2 saat kala sıvı alımını durdurun diyorlar. Bu sabah ilk idrarla değil de ikinci üçüncü ile denersen doğru olur, inşallah güzel bereketli bi dönem olur 😊
Kizlar..cok tesekkur ederim..bugun yapicam..2.3. Idrarla felan...gecmis olabilir ama gunu..becerebilirsem atarim buraya..

Ben bir hata yaptım 😔 transferden sonra tamam kalabilirsin diyince heyecanla kalktım yürüdüm odaya girince eşim kızdı uçak gibi geldin ağır hareket et diye ya bebiş düştüyse şimdi korkmaya başladım hemşire de birşey olmaz normal hayata donebildirsin dedi kızlar birşey olur mu ya korktum
Öncelikle transferin hayırlı olsun. Pozitif sonucunu da alırsın inşallah. Korkma bir şey olmaz. Rahim korunaklı bir yer öyle ani hareketle bir şey olmaz. Birçok kadın şehir dışına gidiyor transfer sonrası.

Transfer için geldik bol dua edin hepimizin bebekleri tutunsun hayırlısıyla inşAllah 🥰
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun..can olsun kan olsun..insallah🤗🤗🤗💕💕💕🙏
Hic korkmaaa..caniminici..🤗🤗bu oyle duscek bisey degil..rahimde..o ..agir kaldirmadigin surece sıkınti yok....icin rahat olsun...

Hayirli olsun cnm.ins sana sıkı sıkı tutundum bebeğin...korkma o psikolojiyle insan korkuyor ama onları koruyan Allah'ım yerine yerleştirmiştir onları🤲🤲sen ağır kaldırma ani hareketler yapma cnm

Canim tedavin hayirli ugurlu olsun..can olsun kan olsun..insallah🤗🤗🤗💕💕💕🙏

Hic korkmaaa..caniminici..🤗🤗bu oyle duscek bisey degil..rahimde..o ..agir kaldirmadigin surece sıkınti yok....icin rahat olsun...
Hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim çok sağol ben biran kalkabilirsin diyince çıktım hızlı bir şekilde koşar adımlarla odaya gelip tuvaletimi yaptım gerçekten çok korktuk eşim de yavaş ol falan diyince çok korktum

Hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim çok sağol ben biran kalkabilirsin diyince çıktım hızlı bir şekilde koşar adımlarla odaya gelip tuvaletimi yaptım gerçekten çok korktuk eşim de yavaş ol falan diyince çok korktum
Canim..bu asamadan sonra..beslenmene dikkat etmelisin..kendine stress yapmamalisin..agir kaldirmamalisin..onun disinda normal hayatina don..kendini normal hayatindada yoran durumlar vardir..ya..yeterkii..yorulmaa.cok..💕💕insallah guzel haberlerini aliriz..canim..

Hata olarak düşünme hiç bişey olmaz Allahın izni ile ben o kadar idrara sıkışıktımki hemen odaya gidince lavaboya gittim hemşirelerde git demişti 1 saat sonrada kendi arabamızla şehir dışına gittim.. o kadar evham yapma kendine Allahın izni ile bişey olmaz🤲🤲🙏🙏

Back