2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Umudun neden olmasın canım daha ilk denemenizmis geride de dondurulmuş embriyolarin var çok şükür. Umutsuzluğa kapilacak bir durumda değilsin inan bana. Ben ilk denememde nasıl olsa tutmayacak diye yaptırmıştım çünkü ilkinde tutma oranının düşük olduğunu biliyordum. Sonuca şaşırmadım bile ve hemen ikinci denemeye başladık. 2 ay içinde kendini ruhen bedenen toparlayıp yeniden dene bence inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Yaptım canim..malesef degerim düşmüş..kimyasal gebelikmis...idrar testi hic olmadigi kadar kötüydü halbuki...demek ki idrar testi yapmamak gerek.. cok üzüldüm gene üzüldüm...hayirlisi buymuş
Testin koyulasmasi bize de umut olmuştu canım ama dediğin gibi idrar testleri yanıltıcı olabiliyor malesef..hayirlisi böyleymiş ilerde daha büyük sıkıntılardan korumuş Allah seni öyle düşün lütfen, inşallah bir dahakine gönlüne göre olacaktır

Çok güzel bekleyişler inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım

Yaptım canim..malesef degerim düşmüş..kimyasal gebelikmis...idrar testi hic olmadigi kadar kötüydü halbuki...demek ki idrar testi yapmamak gerek.. cok üzüldüm gene üzüldüm...hayirlisi buymuş
İns bir dahakine olacak ben inaniyorum

Allah'ım esirgesin ins bir sıkıntı yaşamadan bununla gelmiş geçmiş olsun ahh cnm doğana kadar korkular gitmezz

Çok benzer durumdayız bende salı histeroskopi oldum, mayıs sonu haziran başı gibi transfer inşallah güzel haberler alırız

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umutsuz olmayın içinizi rahat tutun benimde ilkinden tutmadı 2. Sinde rabbim nasip etti çok şükür olumsuz olmayin Rabbim hayırlısını nasip etsin

Daha kese kalp günün gelmedimi kuzum

Evet canim cok uzdu beni cok..idrar testi yapmam bir dahaki sefere hic cok uzdu beni...

1 adet geçince obur ay kontrole gidecegim canim aradi doktorum konuştum...diger ay da baslayacagiz kısmetse.. seni bırakmam anne yapacagim seni dedi

Bir ay kafanı dinlersin canım yeniden başlamak için daha çok umudun var bak en azından tutunduğunu gormus oldun. Benim ilk denemede beta direkt sıfır çıkmıştı küsürati bile yoktu ben bile umutsuzluğa kapilmadim yani düşün :))

Kızlar sonuç malesef negatifolmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.

Bizim tam 1 yıl oldu ameliyat olduktan sonra hemen denemelere basladık ameliyatımdan önce de 1 yıl kadar denemiştik

Toplamadan sonra ki gün doktorum bilgi vermişti yani toplamadan 24 saat sonra net bilgiyi veriyorlar önce kaç tanesi döllendi diye . 2 .günde arayıp bilgi alıyoruz. 5.güne kadar hastaneyi arayıp bilgisini alıyoruz. Eğer taze transfer olacaksa o 5.günde gidip transferimiz oluyor. Eğer donduralcaksa zaten gitmemize gerek kalmıyor onlar donduruyor

Canım merhaba, benmde 18 yumurtam toplandı 9 tanesi 5.güne gitti.
Donduruldu çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme verildi 2 adet dönemi kadar.
Yalnız anlayamadım şey; benm embriyolarım 2-2-2-2-1 şeklinde donduruldu. Yani 5 ayrı tüpte.
Senin ki neden acaba 3ünü aynı tüpe koymuslar . Bir bilgin var mı bu konuyla ilgili ? Belki üçüz olması için mi

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah ayni mesaji başka topiğe de yazdim, daha çok fikir almak istediğim için bi sakincasi yoktur umarim.
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.

Kızlar merhaba bugün opu vardı benim doktorum 2 tane görmüştü yumurta son 2 gün de 3 yumurtam daha gelişmiş ve toplam 5 tane toplandı çok mutlu oldum ama malesef ki progesteronum biraz yüksek çıktığı için doktorum bu ay transfer yapmayalım gerekirse 1 opu daha yaparız dedi.Eğer döllenme oldu çok iyi kalitede olsa progesteronun durumundan dolayı tutmaz emekler boşa gitmesin dedi Mayıs da inşallah transferim olur lütfen dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese de evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…