2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Yüzde elli ihtimalle de sağlıklı bir süreç ve mutlu son ihtimali var o zaman. İnşallahhh sağlıkla neşeyle ulaşırsın o günlere
Evet canım %50 ihtimalle de hiçbir şey olmadan embriyo büyümeye devam edecek. İnşallah da öyle olacak, sapasağlam tutunmaya devam edecek benim yavrum annesine
Canimmmm...cok cok gecmis olsun.. allah nazarlardan korusun sizleri..insallahh..en kisa zamanda sifa olsun..bebegin seninle olsun canim..dualarim seninle ...canim
Çook teşekkür ederim canım. Nazardan korktuğumuz için çekirdek aileler dışında kimseye söylememiştik halbuki ama olacağı varmış, ama düzelecek Allah'ın izni ile
Allah'ım esirgesin ins bir sıkıntı yaşamadan bununla gelmiş geçmiş olsun ahh cnm doğana kadar korkular gitmezz
Öyle di mi ya çocuk doğup kucağıma gelene kadar korkular bitmeyecek sanırım. Rabbim en doğrusunu bilir, O'na sığındık, bekliyoruz güzel gelişmeleri

Yani 5. gün embriyoları 5. günde transfer oluyor... Çok heyecanlı bir süreç ya.. 1 ay sonra takriben bu işlemler bana yapılmış olacak :) Senin transferin ne zaman peki? Belli mi?

Yani 5. gün embriyoları 5. günde transfer oluyor... Çok heyecanlı bir süreç ya.. 1 ay sonra takriben bu işlemler bana yapılmış olacak :) Senin transferin ne zaman peki? Belli mi?
Evet gerçekten çok heyecanlı :)
5 gün kaldı adetime bitiminden yaklaşık 10-15 gün sonra transfer ediliyor. Rahimin kalınlasması için ilaçlar kullanılıyor . Sanırım bayram veya sonrasına denk gelecek çok az kaldı aslında. Çok heyecanlıyım stres yapmamaya calısıyorum komik diziler filmler ayarladım kendime transfer sürecinde rahat olayım moralim yüksek olsun diye

Çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerde şifanızı versin insallah bebişinz size sıkı sıkı tutunsun çok zor o kadar uğraştan sonra böyle bir riskin olması. Herhangi bir ilacı kestimi? Böyle durumlarda aspirin kullanılıyorsa kesiliyor vs. Bolca yatıp dinlenin

Maşallah cnm benim gibi olmuşsun sende hepsi kaliteli dollenir inss

Evet canım kan sulandırıcıyı kesti. Progestanı artırdı. Gerisi Allah'a kalmış dedi. Sadece bol su iç, ful istirahat et dedi. Uzaktan eğitim bile verme dedi. Rapor yazdı. 1 hafta dinlen, sonra kontrole gel dedi. Yani önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba gideceğiz kontrole. İnşallah bebişim sıkı sıkı tutunmaya devam etmiş olacak

Tabii ki hçbişey evladından önemli olmamalı , gerekirse ayaklanıp yemek bile yapma canım insallah geçer o kanama alanı da

Kızlar bugün transferimin 5. Günü, 2 gündür adet olacak gibi karnım ağrıyor ama normalde adet öncesi pek ağrı çekmem. Acaba kuzum tutunuyorda onu mu hissediyorum ne dersiniz? Kendimi dinlemekten bir hal oldum,

Hayırlısı olsun canım kaçıncı günündü bugün?
10.gün Hayırlısı ilk denememden oğlum var.Bu sefer de çok ümitliydim ama olmadı
Allah sabır versin cnm geçecek ins yeniden başlayıp o sefer yüzün gülecek
Sağol canım ,dondurulmuşum var birkaç aya tekrar denemek istiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etmiştir şüphesiz.. üzmeyin kendinizi henüz vakti gelmemiş demekki
Amenna hiç şüphesiz Hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elimizden

Yaa öyle mi hangi filmler, bana da önerir misin :)))
Sana da iğne adlarını içeren günlük plan verildi mi? Bana Gonal F 200 ce cetrotide 0,25 mg verilmiş. Yarın eczaneden alacağız. Rahim kalınlaşması için ne kullanıyorsun peki?

Kızlar sonuç malesef negatifolmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.
Canim nasipten oteye gidilmiyor..malesef ..cok uzgunum..defalarca yasadigim icin acini paylasiyorum...ama bazen herserde bir hayir vardir derler ya..caniminici hayirlisi boyleymis demekki..rabbim bir daha negatif yasatmasinn..insallah..allah en kisa zmanda..bir cocukkla..cennetini yasatsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…