Evet canım %50 ihtimalle de hiçbir şey olmadan embriyo büyümeye devam edecek. İnşallah da öyle olacak, sapasağlam tutunmaya devam edecek benim yavrum annesineYüzde elli ihtimalle de sağlıklı bir süreç ve mutlu son ihtimali var o zaman. İnşallahhh sağlıkla neşeyle ulaşırsın o günlere
Çook teşekkür ederim canım. Nazardan korktuğumuz için çekirdek aileler dışında kimseye söylememiştik halbuki ama olacağı varmış, ama düzelecek Allah'ın izni ileCanimmmm...cok cok gecmis olsun..allah nazarlardan korusun sizleri..insallahh..en kisa zamanda sifa olsun..bebegin seninle olsun canim..dualarim seninle ...canim
Öyle di mi ya çocuk doğup kucağıma gelene kadar korkular bitmeyecek sanırım. Rabbim en doğrusunu bilir, O'na sığındık, bekliyoruz güzel gelişmeleriAllah'ım esirgesin ins bir sıkıntı yaşamadan bununla gelmiş geçmiş olsun ahh cnm doğana kadar korkular gitmezz
Yani 5. gün embriyoları 5. günde transfer oluyor... Çok heyecanlı bir süreç ya.. 1 ay sonra takriben bu işlemler bana yapılmış olacak :) Senin transferin ne zaman peki? Belli mi?Bizim tam 1 yıl oldu ameliyat olduktan sonra hemen denemelere basladık ameliyatımdan önce de 1 yıl kadar denemiştik
Toplamadan sonra ki gün doktorum bilgi vermişti yani toplamadan 24 saat sonra net bilgiyi veriyorlar önce kaç tanesi döllendi diye . 2 .günde arayıp bilgi alıyoruz. 5.güne kadar hastaneyi arayıp bilgisini alıyoruz. Eğer taze transfer olacaksa o 5.günde gidip transferimiz oluyor. Eğer donduralcaksa zaten gitmemize gerek kalmıyor onlar donduruyor
Evet gerçekten çok heyecanlı :)Yani 5. gün embriyoları 5. günde transfer oluyor... Çok heyecanlı bir süreç ya.. 1 ay sonra takriben bu işlemler bana yapılmış olacak :) Senin transferin ne zaman peki? Belli mi?
Çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerde şifanızı versin insallah bebişinz size sıkı sıkı tutunsunMerhaba kızlar. Dün şiddetli karın ağrısıyla doktoruma gitim, alttan ultrasonla bakarak bende %50 ihtimalle düşük tehdidi olduğunu söyledi. Kesenin üst kısmında bir kanama olmuş, ağrıya sebep olan oymuş. Keseyi üst kısımdan küçük bir bölgeden rahim duvarından ayırmış. Şimdi kanlı bölgenin kendi kendini iyileştirip kesenin kalan kısmını tekrar rahim duvarında gömmesi gerekiyor. Rabbime sığındım bekliyorum. Duaya ihtiyacım var.
Maşallah cnm benim gibi olmuşsun sende hepsi kaliteli dollenir inssKızlar merhaba bugün opu vardı benim doktorum 2 tane görmüştü yumurta son 2 gün de 3 yumurtam daha gelişmiş ve toplam 5 tane toplandıçok mutlu oldum ama malesef ki progesteronum biraz yüksek çıktığı için doktorum bu ay transfer yapmayalım gerekirse 1 opu daha yaparız dedi.Eğer döllenme oldu çok iyi kalitede olsa progesteronun durumundan dolayı tutmaz emekler boşa gitmesin dedi Mayıs da inşallah transferim olur lütfen dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese de evlat nasip eder inşallah
Allah sabır versin cnm geçecek ins yeniden başlayıp o sefer yüzün gülecekKızlar sonuç malesef negatifolmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.
Transferden sonra 24 . Gün oluyor canım ya bakmasınlar çok korkuyorum bişey olur diyeinşallah hayırlısı ile görürüz canımçarşamba kaç günlük olacak senin ? Belki vajinal bakarsa kalp de duyulur
benim doktor hep öyle bakıyormuş sanırım burdan aynı doktora gittigimiz bir arkadaş söylemişti. Doktorlar bebeğe bir zararı olmadigini söylüyorlar amaTransferden sonra 24 . Gün oluyor canım ya bakmasınlar çok korkuyorum bişey olur diye
Evet canım kan sulandırıcıyı kesti. Progestanı artırdı. Gerisi Allah'a kalmış dedi. Sadece bol su iç, ful istirahat et dedi. Uzaktan eğitim bile verme dedi. Rapor yazdı. 1 hafta dinlen, sonra kontrole gel dedi. Yani önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba gideceğiz kontrole. İnşallah bebişim sıkı sıkı tutunmaya devam etmiş olacakÇok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerde şifanızı versin insallah bebişinz size sıkı sıkı tutunsunçok zor o kadar uğraştan sonra böyle bir riskin olması. Herhangi bir ilacı kestimi? Böyle durumlarda aspirin kullanılıyorsa kesiliyor vs. Bolca yatıp dinlenin
Ayy gerçekten mi şuanki durumun nedir?Maşallah cnm benim gibi olmuşsun sende hepsi kaliteli dollenir inss
Dün transfer oldum 5. Ci gün embriyosu oldular 5 taneden 3 u dollendi ..Ayy gerçekten mi şuanki durumun nedir?
Tabii ki hçbişey evladından önemli olmamalı , gerekirse ayaklanıp yemek bile yapma canım insallah geçer o kanama alanı daEvet canım kan sulandırıcıyı kesti. Progestanı artırdı. Gerisi Allah'a kalmış dedi. Sadece bol su iç, ful istirahat et dedi. Uzaktan eğitim bile verme dedi. Rapor yazdı. 1 hafta dinlen, sonra kontrole gel dedi. Yani önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba gideceğiz kontrole. İnşallah bebişim sıkı sıkı tutunmaya devam etmiş olacak
Rabbim hayırlısını nasip etmiştir şüphesiz.. üzmeyin kendinizi henüz vakti gelmemiş demekkiKızlar sonuç malesef negatifolmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.
İnşallah benim doktor bakmıyormuş ama bakalımbenim doktor hep öyle bakıyormuş sanırım burdan aynı doktora gittigimiz bir arkadaş söylemişti. Doktorlar bebeğe bir zararı olmadigini söylüyorlar ama
10.günHayırlısı olsun canım kaçıncı günündü bugün?
Sağol canım ,dondurulmuşum var birkaç aya tekrar denemek istiyorumAllah sabır versin cnm geçecek ins yeniden başlayıp o sefer yüzün gülecek
Amenna hiç şüphesizRabbim hayırlısını nasip etmiştir şüphesiz.. üzmeyin kendinizi henüz vakti gelmemiş demekki
Yaa öyle mi hangi filmler, bana da önerir misin :)))Evet gerçekten çok heyecanlı :)
5 gün kaldı adetimebitiminden yaklaşık 10-15 gün sonra transfer ediliyor. Rahimin kalınlasması için ilaçlar kullanılıyor . Sanırım bayram veya sonrasına denk gelecek çok az kaldı aslında. Çok heyecanlıyım stres yapmamaya calısıyorum komik diziler filmler ayarladım kendime transfer sürecinde rahat olayım moralim yüksek olsun diye
Canim nasipten oteye gidilmiyor..malesef ..cok uzgunum..defalarca yasadigim icin acini paylasiyorum...ama bazen herserde bir hayir vardir derler ya..caniminici hayirlisi boyleymis demekki..rabbim bir daha negatif yasatmasinn..insallah..allah en kisa zmanda..bir cocukkla..cennetini yasatsin..Kızlar sonuç malesef negatifolmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.
Canimmm..her ani okadar guzelkii..ah bide kaygilar olmasaa ..insallahh..rabbim keseyide gormeyi nasip etsin..tatlim..saglicaklaHaftaya pazartesi bende kese için gidicem zaman bir türlü geçmek bilmior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?