Merhabalar mayıs 7 si transver olucağım nasipse bende canım etsrofem kullanmaya başladınmı canım folikasit kullanamaya başlamam lazımmı acabaMerhaba kızlar
Bi sorum olacak
Mayıs 10 da transferimiz var bu ay rahim dinlendirme sürecindeyiz, şuan için sadece yasmin ve levotiron diye bi tiroid ilacı kullanıyorum
Fakat bi haftadır akıntım kahverengi
Böyle bi durum yaşayanınız var mı acaba
Rabbim evladini sana bagislasin canım güzel sonuclarini bekliyoruzkızlar pozitif alanlar hayırlı olsun çok takip edemedim bende bugün transfer oldum 5.gün tek embriyo bekleyiş başladı
Tekrar tebrik ederim canım, sağlıkla al kucağınaEsimde sperm azligi vardı canim
Bakalım bu ilaçlar bende nasıl etki yaratacak, şuanda görünen taze transfer.Aa öylemihadi hayırlısı sevinçli haberler olsun insallah . Benm ki de taze diye düşünülüyordu 18 yumurta toplanınca ohss denen rahatsızlık olur bebiş tutmaz diye rahim dinlendirme önerildi
Canim cok tesekkir ederim ilk musait oldugum zamanda seve seve yazarim tabikiTekrar tebrik ederim canım, sağlıkla al kucağınapeki hamilelik hikayeni diğer arkadaşlara da umut olması adına aşağıda linkini verdiğim sayfada paylaşabilir misin? Tabi sakıncası yok ise. Topiği ben açmıştım :)
Gebeliğe Hazırlık - Hamile olduğumu nasıl öğrendim?
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları, Bu konuyu açmamın sebebi beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmaları.... :KK200: Testimi/Kan...www.kadinlarkulubu.com
Çok ama çok teşekkürlerCanim cok tesekkir ederim ilk musait oldugum zamanda seve seve yazarim tabiki
Çok güzel insallah hayırlısı olurSaol cnm taze şöyle birşey benim iki yumurtam gözüküyordu o yüzden havuzlama yapacaktik opuda 5 tane çıktı yumurta 5. Ci güne giderse taze transfer yaparız dedi Dr o yüzden taze transfer olacagim..
Masalalh allahim sevindirsin ins hayırlı olsun...
Hayırlısı ne ise o olsun ben acele ediyordum hemen olsun hemen olsun diye. Zaten 1 yıldır bekliyoruz sağlıksız olacağına 2 ay daha bekleyelim dedik mecbur yani. İnsan sabretmeyi öğreniyor bu süreçte. Ben öğrendim şahsen :) sakin kalmak acele yapmamak en doğrusu. İnsallah tek sefer tutar da bizlerde üzülmeyizBakalım bu ilaçlar bende nasıl etki yaratacak, şuanda görünen taze transfer.
Aynen, maddi yönünü bir kenara bırakırsak manevi açıdan daha zor.. Zaten son 1 yılda tuttu tutmadı stresi + klomen çatlatma da etki etmeyince yorulduk, inş mucizelerimiz bizleri fazla bekletmeden gelirlerHayırlısı ne ise o olsun ben acele ediyordum hemen olsun hemen olsun diye. Zaten 1 yıldır bekliyoruz sağlıksız olacağına 2 ay daha bekleyelim dedik mecbur yani. İnsan sabretmeyi öğreniyor bu süreçte. Ben öğrendim şahsen :) sakin kalmak acele yapmamak en doğrusu. İnsallah tek sefer tutar da bizlerde üzülmeyiz
Harika bir haber bu çok çok sevindim maşallahKizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
InsAllah canim cok teskkur ederimHarika bir haber bu çok çok sevindim maşallahinşallah katlanarak devam eder değerlerin
Amiiin ... Sorma canım maddi kısmını hiç söyleme zaten. Bizim 17 bin küsür gittiAynen, maddi yönünü bir kenara bırakırsak manevi açıdan daha zor.. Zaten son 1 yılda tuttu tutmadı stresi + klomen çatlatma da etki etmeyince yorulduk, inş mucizelerimiz bizleri fazla bekletmeden gelirler
Bizim de başımıza geldi 12 gün içinde hem de. İki farklı merkezde yaptık birinde 27 milyon birinde 6 milyon çıktı baya bi kafa karışıklığı yaşadıkKızlar bugün eşim 3. Ye sperm testi vermeye gitti ve 1 buçuk ay önce 10 milyon olan sperm 85 milyon olmuş 1 buçuk ay önce gittiği hastaneye değil başka bi hastaneye gitti. Bugün tüp bebek doktoruyla görüşmeye gittiğimizde de doktor bugün bakılan test yanlış bakılmış belli ki dedi hangi hastanede yaptırdığımızı falan sordu söyledik o hastane makineyle bakıyor yanlış ölçmüş makine dedi ya neye inancağımı şaşırdım 2 buçuk aydır eşim bissürü kür yapıyo vitamin alıyo spor yapıyo falan tam mutlu olduk sonucu görünce doktor böyle diyince modumuz düştü ... yine de tüp bebeğe başlamaya karar verdik ve bayrama denk gelse bile çalışıyorlarmış yani en azından benim yaptıracağım hastane çalışıyormuş... bu testle alakalı bu tarz şeyler duyan ya da bilen var mı acaba? Yani diyelim ki makine yanlış ölçtü ama yani bu kadar mı yanlış ölçer ?
Sonra bir daha yaptırdınız mı? Yani doğru olan hangisiymişBizim de başımıza geldi 12 gün içinde hem de. İki farklı merkezde yaptık birinde 27 milyon birinde 6 milyon çıktı baya bi kafa karışıklığı yaşadık
Merhaba bugün estrofem decavit ve coraspirin kullanmaya başladım bende , sanırım decavitin içeriğinde olduğu için ekstra başka folik asit takviyesi vermedi doktorum , sende yasmin kullanmış mıydın ?Merhabalar mayıs 7 si transver olucağım nasipse bende canım etsrofem kullanmaya başladınmı canım folikasit kullanamaya başlamam lazımmı acaba
E2 çok yüksek çıkmıs canım. Ama zaten iğne tedavisi görüyosan bu normal.Kızlar acil yardım cuma günü opu olacaktım doktorum son kez kan tahlili istedi sonuçlar çıktıktan sonra seni arıcam dedi ama sanki sonuçlar kötü gibi geldi bana meraktan ölmek üzereyim lütfen bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?