• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay yok naptık be kuzum yaa. Erken bitti pilimz. Daha oda hazırlıpım var benim yıkama ütülrme yerleştirme. Onlar en zevkli şeyler aslında da çok da pert olmadan yapabilsem
Olur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yok😅dolap duzenleme isi de gittikce gözümde büyüyor valla ama kendime hele bi 30 olsun diyorum🤭

Olur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yok😅dolap duzenleme isi de gittikce gözümde büyüyor valla ama kendime hele bi 30 olsun diyorum🤭
Sana tavsiyede bulunayım ı nacizane. Bak dolabın falan herşeyin hazır yıka sil yerleştir güzel güzel sonraki hafta valizini hazır et kapatma ağzı açık kalsın ama hazır dursun. Yarının ne olacağı belli değil hazırla bence ben olsam yapmıştım şimdiye kuzucum

kızlar yarın kontrolüm var saat 10da alışverişe daldık unutuyodum nerdeyse 😂 eşim 5gündür gripti test verdi negatifti baya ayrı takıldık hep maskeyle oturdu ayrı yedik yemeği ayrı yattık evi sürekli havalandırdık ama bugn benimde boğazım batmaya başladı 😭 napıcam ya başımda ağrıyor eğilince fln resmen grip geliyor çok canım sıkıldı eşime çok kızgınım buz gibi havada köye gtti kendi hasta oldu benide etti😒
cnm benim transferden 4 gün sonra boğaz ağrım başladı.meyvelerle geçiştirmeye çalıştım olmadı daha da kötü oldum.
4 tane sarımsağı rendele üzerine zeytinyağı dök bir kaç saat kapalı kutuda beklet.akşam yatarken bir ayağının alt tabanına sarımsak rendesini ayır sadece zeytin yağını sür.çift kat çorap giy o ayağına.sabaha birşeyin kalmaz..Doğal yollarla iyileştirmeye çalışıyoruz kendimizi😊
çocuklarda da çok etkili bir yöntem kızlar bilginize 😍

Sana tavsiyede bulunayım ı nacizane. Bak dolabın falan herşeyin hazır yıka sil yerleştir güzel güzel sonraki hafta valizini hazır et kapatma ağzı açık kalsın ama hazır dursun. Yarının ne olacağı belli değil hazırla bence ben olsam yapmıştım şimdiye kuzucum
Valla dogru söylüyorsun aslında file bekliyordum bugün file geldi esiminde evde oldugu birgün halledeyim artik gercekten canım yapmak istemiyor git gide

Screenshot_20211012_153832_com.solidict.ebebek.webp
ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 fılesıde hedıye mış kızz bı bak eger katlamalı alaamadıysan

Back
X