- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
İkiz yavrumKız o da ne ikiz mi tekiz mi. Tekizse her saat değişmiş bezini ortalama o da ne canııımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz yavrumKız o da ne ikiz mi tekiz mi. Tekizse her saat değişmiş bezini ortalama o da ne canııımmm
İki bebek kuzumBebek ishal felan degilse oda cok abartmis yaa 2 3 saate bir degistirilmeli diyorlar ilk zamanlarda
Olur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yokAy yok naptık be kuzum yaa. Erken bitti pilimz. Daha oda hazırlıpım var benim yıkama ütülrme yerleştirme. Onlar en zevkli şeyler aslında da çok da pert olmadan yapabilsem
günde 3 iğnem var göbekten4 5 aya kadar gideri var![]()
Yaprak dökümü izle 5 kez olmustur basa sardıgım esim cıldırmak üzereAy bu tv programları kafamı şişirdi böyle vakit hiç geçmiyor![]()
İkiz yavrum![]()
Sana tavsiyede bulunayım ı nacizane. Bak dolabın falan herşeyin hazır yıka sil yerleştir güzel güzel sonraki hafta valizini hazır et kapatma ağzı açık kalsın ama hazır dursun. Yarının ne olacağı belli değil hazırla bence ben olsam yapmıştım şimdiye kuzucumOlur mu battaniye yaptn iki tane sarmani sardn felan bak bizde hic biri yokdolap duzenleme isi de gittikce gözümde büyüyor valla ama kendime hele bi 30 olsun diyorum
![]()
cnm benim transferden 4 gün sonra boğaz ağrım başladı.meyvelerle geçiştirmeye çalıştım olmadı daha da kötü oldum.kızlar yarın kontrolüm var saat 10da alışverişe daldık unutuyodum nerdeyseeşim 5gündür gripti test verdi negatifti baya ayrı takıldık hep maskeyle oturdu ayrı yedik yemeği ayrı yattık evi sürekli havalandırdık ama bugn benimde boğazım batmaya başladı
napıcam ya başımda ağrıyor eğilince fln resmen grip geliyor çok canım sıkıldı eşime çok kızgınım buz gibi havada köye gtti kendi hasta oldu benide etti
![]()
Korkaymisun haçan daaa yolin başundasungünde 3 iğnem var göbektenprogestan saolsun
süzgeç olduk mübarek .
![]()
dün bugün kollarımından 4 kere de kan aldılar 15 tüp kan verdim iki gün içinde.karadeniz ağzıyla korkaryummmmm ondan
.
Valla dogru söylüyorsun aslında file bekliyordum bugün file geldi esiminde evde oldugu birgün halledeyim artik gercekten canım yapmak istemiyor git gideSana tavsiyede bulunayım ı nacizane. Bak dolabın falan herşeyin hazır yıka sil yerleştir güzel güzel sonraki hafta valizini hazır et kapatma ağzı açık kalsın ama hazır dursun. Yarının ne olacağı belli değil hazırla bence ben olsam yapmıştım şimdiye kuzucum
Git gide istemeyecek işte daha da. Yıkama filen mi geldiValla dogru söylüyorsun aslında file bekliyordum bugün file geldi esiminde evde oldugu birgün halledeyim artik gercekten canım yapmak istemiyor git gide
Evet corap felan makinenin gözüne kacıyormus ona koyupta yıkayim dedim insallah ctesi hallederim artıkGit gide istemeyecek işte daha da. Yıkama filen mi geldi
Ay yok kalsınYaprak dökümü izle 5 kez olmustur basa sardıgım esim cıldırmak üzere![]()
Aynen aynen ben de almıştım. Kıyafetlerden önce büyük parçalarını yıkarsın işte sonra da miniklerEvet corap felan makinenin gözüne kacıyormus ona koyupta yıkayim dedim insallah ctesi hallederim artık
Insallah valla bakalım bu hafta bismillah deyip baslayım insallah Allah ım sag salim giyinmesini de nasip eder hepimizeAynen aynen ben de almıştım. Kıyafetlerden önce büyük parçalarını yıkarsın işte sonra da minikler![]()
Aaa cok iyimis aslinda
Ewet zaten nı fıle kac paraAaa cok iyimis aslinda
İnşallah canım benimInsallah valla bakalım bu hafta bismillah deyip baslayım insallah Allah ım sag salim giyinmesini de nasip eder hepimize