Ben bütün klişeleri yapmak istiyorum şimdi önümüzde cinsiyet belirleme partisi sonra hamile çekimi, derken yenidoğan çekimi, kırkında evde mevlid... koronanın engel olmayacağı her türlü etkinliği yapmak istiyorum çünkü ben geçen sene evlendiğimde çok sıkı pandemi kuralları vardı ve düğün yapamadık, hatta balayına bile gidemedik. Çok içimde kalmıştıKızlar ben oda süsleme doğum fotoğrafçısı filan da düşünmüyorum sizin fikriniz nedir? Hamile çekimi filan da bana mantıklı gelmiyor. Ama kuzuşlarla doğsunlar toparlansınlar öyle çekim isterim. Ve her sene de yapmak istiyorum. Öyle magnet nikah şekeri gibi şekerlerden filan da düşünmüyorum. Sen ve birinci derece dışındakiler ne yapsın senin magnetini bana saçma geliyor. Dolabına asmak zorunda değil. Ben kullanışlı ufak hediye hazırlamak istiyorum ama ne olur bakacağım biraz. O da böyle insanlara hoş bir hatıra olsun. Onun dışında hayır yapmayı adlarına daha çok önemsiyorum.
hediye olarak da küçük kolonya şişelerinden vermeyi düşünüyorum. Hem misafirlerin koronalarına da iyi gelir