5. Gun embriyosuydu 6. Gun idrar testinde silikti ama yine de belirgindi. Sonra 9. Cu gün yaptım netti. Bugün sabah tekrar yaptım yine net çıkınca kan testi verdim. 10. Cu günüm bugün 816,4 cikti. 2 gün sonra tekrar test yapcaz canım inşallahKac gunluk transferde idrarda baktın cıktı
Ben endometriosis hastasıyım daha önce bir kez ameliyat oldum yumurtalıktaki kist alındı ve yapşıklıklar açıldı ancak ameliyattan sonra doktor özellikle tüpün bir tanesinde şişlik ve deformasyon olduğunu belirtmiş ama geçişler olduğu için müdahale etmemiş bırakmış. Sonrasında tüp bebek denemeleri oldu tutmadı. En son endometriosis ile ilgili görüştüğüm doktor o şiş tüpten rahme sıvı aktığını ve tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi. Hoş zaten rahim içim de genel olarak sağlıksızmış baya detaylıAnlamadm sadece deforme oldugu icin mi öneriliyor
Kîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenimde 24 u kuzum ama senin 21 geç değil mi bugün 6. Gün mü 7 olmadı mı senin
Ben endometriosis hastasıyım daha önce bir kez ameliyat oldum yumurtalıktaki kist alındı ve yapşıklıklar açıldı ancak ameliyattan sonra doktor özellikle tüpün bir tanesinde şişlik ve deformasyon olduğunu belirtmiş ama geçişler olduğu için müdahale etmemiş bırakmış. Sonrasında tüp bebek denemeleri oldu tutmadı. En son endometriosis ile ilgili görüştüğüm doktor o şiş tüpten rahme sıvı aktığını ve tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi. Hoş zaten rahim içim de genel olarak sağlıksızmış baya detaylıMerhaba geçmiş olsun oncelikle . Anlayamadigim tupler deforme oldugu icin zaten (başka bir sorun yok ise) tüp bebek deneniyor zaten. Bu sebeple tutmadi dendiginde bana da mantikli gelmiyor. Sivi birikmesi gibi baska bir sorunmu vardi sizde peki?
Canım çok teşekkür ederim senden de güzel haber bekliyorum inşallahTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım hadi inşallah güzel haberler alırız hepimizKîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenim test günüm 23 Nisan
Sen nasıl yapıyorsun peki kuzumAyy asla öyle yapamıyorum
İlacı ıslatıyorum, gözümü kapatıyorum ucuna pıt biraz itiyorum kayıyor o kadar daha itemiyorum geri akıyor zaten ama fazlasını yapamam hep böyle yaptım umarım sorun olmazSen nasıl yapıyorsun peki kuzum
Hayırlı olsun kuzum bayram günü hemde manidarKîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenim test günüm 23 Nisan
Nasıl islatiyorsun kuzum ilacı sen? Bende ilk gün diye dikkatliyim sonrası nasıl olur bilemiyorumİlacı ıslatıyorum, gözümü kapatıyorum ucuna pıt biraz itiyorum kayıyor o kadar daha itemiyorum geri akıyor zaten ama fazlasını yapamam hep böyle yaptım umarım sorun olmaz
Bugün Ramazanın ilk günü transfer,sonuç 23 Nisan inş sonunda neşe doluyor insan olurHayırlı olsun kuzum bayram günü hemde manidar
Masallah saglikla büyüsün insallah cok cok tebrik ederimKızlar Merhaba ben de test sonucumu paylaşmak istiyorum. Nisan 3 transfer günümdü. 5. Gun tek embriyo transfer edilmişti. Bi kaç gün idrar testi yaptım çift çizgi cıktı. Bugün de kan testi verdim. 816,4 cıktı. 2 gün sonra tekrarlanacak. Allahım hepimizin inşallah yüzünü güldürsün
Su ile ıslatıyorum kuzum. Kuru hiç yapamayınca bir arkadaşım önermişti kuru asla gitmiyordu kasılıyor sinirlerim bozuluyor midem kalkıyordu su ile hafif ıslatınca daha rahat oluyor. İnşallah etki ediyordur ilk tedavimde de öyle yapıyordum ben.Nasıl islatiyorsun kuzum ilacı sen? Bende ilk gün diye dikkatliyim sonrası nasıl olur bilemiyorum
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla tutunsun sana...Kîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenim test günüm 23 Nisan
Hayırlı olsun canım güzel haberler verirsin inşallahKîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenim test günüm 23 Nisan
Etki eder kuzum, işe yarayan gidiyordurSu ile ıslatıyorum kuzum. Kuru hiç yapamayınca bir arkadaşım önermişti kuru asla gitmiyordu kasılıyor sinirlerim bozuluyor midem kalkıyordu su ile hafif ıslatınca daha rahat oluyor. İnşallah etki ediyordur ilk tedavimde de öyle yapıyordum ben.
Hayirli olsun transferin canim..Kîzlar ben transferimi oldum geldim bir iki saat oluyorBenim test günüm 23 Nisan
Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir karar. iç kanama geçirdigim için ben mecburen alınmıştı bi tanesi. Yetersizlik hissi dahi yasatti bu durum bana. Ama en onemlisi saglik oldugu icin baska dr larada görunmenizde fayda var. En hayirlisi ne ise oyle olur umarimBen endometriosis hastasıyım daha önce bir kez ameliyat oldum yumurtalıktaki kist alındı ve yapşıklıklar açıldı ancak ameliyattan sonra doktor özellikle tüpün bir tanesinde şişlik ve deformasyon olduğunu belirtmiş ama geçişler olduğu için müdahale etmemiş bırakmış. Sonrasında tüp bebek denemeleri oldu tutmadı. En son endometriosis ile ilgili görüştüğüm doktor o şiş tüpten rahme sıvı aktığını ve tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi. Hoş zaten rahim içim de genel olarak sağlıksızmış baya detaylıbana bir dahaki denemeden önce tüpü almayı önerdi şansımı yükseltmek için ve transfer öncesi 2-3 aylık bir rahim dinlendirme baskılama süreci tabi ama çok kararsızım.
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese inşallah.Masallah saglikla büyüsün insallah cok cok tebrik ederimDegeriniz ikiz gibi sanki dimi:))))
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de sol tüpümde aynı problem vardi. Hem de unicorn uterus yani yarim rahimliyim. Doktorum tüpümü almayı önerdi. Icerisindeki sivinin zehirli olduğunu ve bebeğe zarar vereceğini hatta bebegin tutunmasını tamamen engelleyecegini söyledi. Hiç tereddüt etmeden aldırdım zaten normal yolla bebeğim olmuyodu. Doktoruma güvenip ne kadar verdiyse onayladım. Inşallah senin de hakkında hayırlısı olurBen endometriosis hastasıyım daha önce bir kez ameliyat oldum yumurtalıktaki kist alındı ve yapşıklıklar açıldı ancak ameliyattan sonra doktor özellikle tüpün bir tanesinde şişlik ve deformasyon olduğunu belirtmiş ama geçişler olduğu için müdahale etmemiş bırakmış. Sonrasında tüp bebek denemeleri oldu tutmadı. En son endometriosis ile ilgili görüştüğüm doktor o şiş tüpten rahme sıvı aktığını ve tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi. Hoş zaten rahim içim de genel olarak sağlıksızmış baya detaylıbana bir dahaki denemeden önce tüpü almayı önerdi şansımı yükseltmek için ve transfer öncesi 2-3 aylık bir rahim dinlendirme baskılama süreci tabi ama çok kararsızım.