- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
Allah seni saat hesaplar olduk benimde 1. Günmüş bugün, ben transfer gününü 1. Gün sanıyordumEvet canim 3.bitti bugun saat 5 te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni saat hesaplar olduk benimde 1. Günmüş bugün, ben transfer gününü 1. Gün sanıyordumEvet canim 3.bitti bugun saat 5 te
Bende öyleyimİki gündür müthiş bir iştah var. Ne yapsam çok fena
Gezegenler filan mı anlamadım bugün herkes bu konuda hem fikir umarım güzel bir şeye vesiledirBende öyleyim
Hayir hayir degil dun transfer oldun 1.gun bitti dahaAllah seni saat hesaplar olduk benimde 1. Günmüş bugün, ben transfer gününü 1. Gün sanıyordum
Gönlündekini hakkına hayırlı kılsın RabbimBana da dua edin azcik
Amin canimmm Allahim hepimizin yuzunu güldursün insallah...Gönlündekini hakkına hayırlı kılsın Rabbim
Olabilir kuzum belirtiler arasında bir şey sonuçta görüşürüzAmin canimmm Allahim hepimizin yuzunu güldursün insallah...
Cok pis bi uykum geldi.Belirti olabilir mi
Azcik kestireyim gelirim gorusuruz
Bende öyleyim canim ama onlar zararlı diye , yemiyorum meyve ve çerez tuketiyorumBen bol karbonhidrat istiyorum hamur işleri tatlılar filan
Bana yıllar oldu sankiHayir hayir degil dun transfer oldun 1.gun bitti daha
Tebrik ederim canımKızlar Merhaba ben de test sonucumu paylaşmak istiyorum. Nisan 3 transfer günümdü. 5. Gun tek embriyo transfer edilmişti. Bi kaç gün idrar testi yaptım çift çizgi cıktı. Bugün de kan testi verdim. 816,4 cıktı. 2 gün sonra tekrarlanacak. Allahım hepimizin inşallah yüzünü güldürsün
Valla bende sabah başladım. Amiyane tabirle orta parmağımin sonuna kadar ittirmeye çalıştım ama çok zorkızlar benimde 21nisan transfer tarihi benim 5.deneme olcak ama daha önce hep jel kullanmıştım bu sefer progestan fitil verdi fitili kullananlar nereye kadar yerleştiriısunuz zor mu
Canım bildiğim tutma ihtimalin varsa tutmalısın parasını vermek olmuyor. Eğer sağlığın tutmaya hiç bir zaman elvermeyecek gibi ise parasını veriyorsun benim bildiğimramazanda tutamadığımız oruçların parasını vermemiz gerekiyor mu kaza edecek olsakta
Ayy asla öyle yapamıyorumValla bende sabah başladım. Amiyane tabirle orta parmağımin sonuna kadar ittirmeye çalıştım ama çok zor
Bız herseyı basarırızSağ ol canım moral oldu bu aslında ilk günler aksine hiç yiyesim yoktu yatıyorum yakmıyorum ki diyordum sonra tatlı karbonhidrat çekmeye başladı şu an aşırı yeme düşkünlüğü var. Hayırlısı bakalım kontrollü geçirmeyi başarırım umarım
Bende kısıtlamaya çalışıyorum ama bitmiyor bu istek giderilmedikçeBende öyleyim canim ama onlar zararlı diye , yemiyorum meyve ve çerez tuketiyorum
Kac gunluk transferde idrarda baktın cıktıKızlar Merhaba ben de test sonucumu paylaşmak istiyorum. Nisan 3 transfer günümdü. 5. Gun tek embriyo transfer edilmişti. Bi kaç gün idrar testi yaptım çift çizgi cıktı. Bugün de kan testi verdim. 816,4 cıktı. 2 gün sonra tekrarlanacak. Allahım hepimizin inşallah yüzünü güldürsün
Ben endometriosis hastasıyım daha önce bir kez ameliyat oldum yumurtalıktaki kist alındı ve yapşıklıklar açıldı ancak ameliyattan sonra doktor özellikle tüpün bir tanesinde şişlik ve deformasyon olduğunu belirtmiş ama geçişler olduğu için müdahale etmemiş bırakmış. Sonrasında tüp bebek denemeleri oldu tutmadı. En son endometriosis ile ilgili görüştüğüm doktor o şiş tüpten rahme sıvı aktığını ve tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi. Hoş zaten rahim içim de genel olarak sağlıksızmış baya detaylı bana bir dahaki denemeden önce tüpü almayı önerdi şansımı yükseltmek için ve transfer öncesi 2-3 aylık bir rahim dinlendirme baskılama süreci tabi ama çok kararsızım.Açıkçası ben de çok kararsızdım o konuda ama toplamda 5 doktorla görüştüm ve hepsi de aldır tüplerini bunların artık sana bir faydası yok daha çok zararı olur demişti Tüp bebekte de dış gebelik olabilirmiş çünkü, ben de aldırdım tüpleri ve öyle başladım tüp bebeğe.Gerçi tüpleri almadan sadece bağlantılarını kesebiliyorlarmış şimdiki doktorum bahsetmişti onu bir sorun isterseniz.. Benim ameliyatımı Bursa Esentepe hastanesinde Engin Korkmazer yapmıştı.
Dış gebelikten ötürü mü deforme oldu sizin de hidrosalpenks mi var?