Midem kazanıyor demişim kazınıyor yerine neyse midem galip geliyor yiyorum yani o açıdan doğruAyran felan ic beni keser genelde
Suanda yatakta durumum bu
Olmaz inşallah kuzum insanın elinde olan bir şey de değil. Bundan sonra yaşamazsın inşallahValla zorladım da ınsallah bısey olmaz
Ahhh o istah var ya..7-24 birseyler yiyebilirimMidem kazanıyor demişim kazınıyor yerine neyse midem galip geliyor yiyorum yani o açıdan doğrunormal yemek yedim ya dayanamadım önce leblebi filan atıştırdım bari onu yemeseydim yine gidip yemek yedim inşallah böyle devam etmez
Aman kilo degil mi verilir bugünlerin tadını cıkar insallahMidem kazanıyor demişim kazınıyor yerine neyse midem galip geliyor yiyorum yani o açıdan doğrunormal yemek yedim ya dayanamadım önce leblebi filan atıştırdım bari onu yemeseydim yine gidip yemek yedim inşallah böyle devam etmez
Yanımda var bıseyler yıne komıdın uzerı atıstırmalık ama kuruyemıs tarzına odaklanmaya. Calısıyorum fayda olsun dıeay ben o konuda kendimi tutuyorum hala. Öyle şeyler kesmez de bildiğin böyle ağır ağır yemek yiyesim var midem kazınıyor
katılıyorum sana canım ilk denememde çok rahattım uzun uçak yolculuğu yaptım poztifi oldu diğer denemeler yattım olmadı yatmak sürekli hiç mantıklı değil dikkat edilcek falan ama çok da abartmamak lazımKızlar bence bu biraz nasip kısmet isi o kadar yatmak felan bana mantıklı gelmiyor tabi ani hareket olmamali ama cokta abartmamamk gerek benm 2.denememde bi bayanla tanistik transfer olduk aynı gün numaralarimizi almistik aradm 12 gün sonra kadın o gün kaza yapmis ameliyat olmus bir sürü sey bende arabada yatarak geldim esim surahi kaldirtmadi sonuc o pozitif ben negatif
İnşallah kuzum ya inşallahAman kilo degil mi verilir bugünlerin tadını cıkar insallah
Ben bol karbonhidrat istiyorum hamur işleri tatlılar filanYanımda var bıseyler yıne komıdın uzerı atıstırmalık ama kuruyemıs tarzına odaklanmaya. Calısıyorum fayda olsun dıe
Tam bendensin yaaBen bol karbonhidrat istiyorum hamur işleri tatlılar filan
İdrar testi her zaman doğru sonuç vermeyebiliyormuş. İçini ferah tut bence.Bugun transferimin 8.günü sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Bu seferdemi olmadi acaba ? Cok uzgunum...
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum, öğlene doğru falan. Bu saatlerde kuruyemiş, akşama da yemek yiyorum.Ben bol karbonhidrat istiyorum hamur işleri tatlılar filan
Aynen canım aynen öyleTam bendensin yaafirin makarna börek kısır falan istiyor soyle canim oyle sebze çerez vs hiiiic canim cekmiyor
Harikasın valla yapamıyorum maalesef illa üç öğün tıka basaİdrar testi her zaman doğru sonuç vermeyebiliyormuş. İçini ferah tut bence.
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum, öğlene doğru falan. Bu saatlerde kuruyemiş, akşama da yemek yiyorum.
Ben genelde ac karnina aliyorm bisey olmaz heraldeEstrofemi aç karnına almamda bir sakınca olur mu sizce?
Cok az degildi ama normal adet kadar yogun da degildi. Parcalar geliyordu, endiselenip doktora gittim, muayene de etti yani normal dedi.Ara kanamanız yoğun muydu ben de aynı durumdayım
merhaba bişey soracaktım gonapeptyli transfer günü mü vurundunuz sizdeTabi yaa ben sirt ustu uyuyakalsam da yüzüstü uyanirim hepAliskanlik
Evet transfer gunu vurdum bir de yarin vuracağım cnmmerhaba bişey soracaktım gonapeptyli transfer günü mü vurundunuz sizde
ya hemşireler arayıp söyledi bende yazdım ama yoldaydım doğrumu yazdım yanlışmı emin olamıyor insan çok teşekkürlerEvet transfer gunu vurdum bir de yarin vuracağım cnm
Ben hep aç karnına alıyorum canımEstrofemi aç karnına almamda bir sakınca olur mu sizce?