- 28 Aralık 2020
- 594
- 713
- 35
MerhabaAramiza yeni katilan arkadaslar
İsimlerinizi ekledim. Eksik diger bilgileride paylaşmak isterseniz tamamlariz.
Hosgeldiniz aramıza hepiniz
Aramiza yeni katilan arkadaslar
İsimlerinizi ekledim. Eksik diger bilgileride paylaşmak isterseniz tamamlariz.
Hosgeldiniz aramıza hepiniz
Ayrica arada yazismalardan kaçan varsa lutfen hatırlatsın, bu dönem kimse kırılsın istemem
AminnnnnnnnnTabloya baktım da o pozitif ne güzel duruyor öyle darısı bütün tabloya olsun
O kadar yaziyorm bende ekletmemisim kendimiAminnnnnnnnn
O kadar yaziyorm bende ekletmemisim kendimi
Yas 27 deneme sayisi 5 sebep azosperm dondurulmus sayimiz 3 opu gunu 18 subat
Transfer tarihi 26 nisan sanirim bu kadardı
Kendını rahat hıssedıyorsanne guzel devam etmesını dılerım ben cok sızlanıyorum rahım de agrı hıssedıyorum bırde g az şikayetıde cok ıyıce kasıklarımda agrı oluyorUyumusum simdi uyandım ilac alarmi çaldı...Ne bileyim canim sanki transfer olmamış gibi hissediyorum...
Bir de cok kilo aldım hava basılmış balon gibi hissediyorum
Uyumusum simdi uyandım ilac alarmi çaldı...Ne bileyim canim sanki transfer olmamış gibi hissediyorum...
Bir de cok kilo aldım hava basılmış balon gibi hissediyorum
Yasadiklarin belirti iste ne guzel...kacinci gunden sonra hissetmeye basladin.Kendını rahat hıssedıyorsanne guzel devam etmesını dılerım ben cok sızlanıyorum rahım de agrı hıssedıyorum bırde g az şikayetıde cok ıyıce kasıklarımda agrı oluyor
Kilo kısmına hıc takılma saglıkla olsun da
5. Gün embroyosu 2. Günüm daha bı belırtı degıldır dıe düşünüyorum senınle aynıyız ılaclar işlemler bence ondanYasadiklarin belirti iste ne guzel...kacinci gunden sonra hissetmeye basladin.
Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ama nasıl oluyor neler yapılacak bilmiyorum. Bana adetin 3. Günü gel dedi doktorum bugün adet oldum salı günü gideceğim ne yapacak neler diyecek hiç bilmiyorum ama heyecan içindeyim
Sağol arkadaşım yaa, tşk ederim cesaret verdi sözlerin. Bakalım.neler olacak yazıp paylaşırım sizlerle inşallah. Aminn canım rabbim hepimizin tedavilerini hayırlı eylesin. Sonuçlarını güzel eylesin inşallahÖncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınReglinle birlikte doktorun muayenelerini yapar sürecini dinler ve testlerini ister. Aynı gün ilaç ve iğne tedavine başlar diye düşünüyorum. Ona göre yönlendirir zaten seni. Sen rahat ol gerisi gelir merak etme Heyecanın çok normal. Bu yola giren herkeste olmazsa olmaz
Gözünüz aydın sağlıklı ve hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Tesekkur ederim insallah hepimiz alalımGözünüz aydın sağlıklı ve hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
canım bende 20 nisan demiştim ama 19nisan olarak netleşti transfer tarihim güncellermisinEkledimmm canim
Hadi gözün aydn insallah pozitif haberlerimizide veririizzKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Tesekkur ederim insallah hepimiz alalım
Hep aksliklere ertelemelere aliskin bünyeme daktır net bi şekilde gün söyleyince saşirdim
Aminnnn bu yola girmis herkesin emeği boşa çıkmasın inşallahSağol arkadaşım yaa, tşk ederim cesaret verdi sözlerin. Bakalım.neler olacak yazıp paylaşırım sizlerle inşallah. Aminn canım rabbim hepimizin tedavilerini hayırlı eylesin. Sonuçlarını güzel eylesin inşallah
Tamam canım inşallah yarın ola hayır ola bakalımAminnnn bu yola girmis herkesin emeği boşa çıkmasın inşallahTabiki sürecini paylaş bakalım ne diyecek doktorun güzel haberlerle gel