- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
Hesapladığından az mi çıktı canım ?Bana doktor kese muayenesinde söyledi canım. Doktora sorabilirsin kese muayenesinde . Hesaplanan uymuyor çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesapladığından az mi çıktı canım ?Bana doktor kese muayenesinde söyledi canım. Doktora sorabilirsin kese muayenesinde . Hesaplanan uymuyor çünkü.
Haklisin dayandim dayandim son 1 gün insallahiçini ferah tut hiç bişeycik olmaz tutunduysa ve bence gününü bekle :)
Haklisin dayandim dayandim son 1 gün insallah
Bence sabrettin az daha bekle derim.Bana doktor transferden önce son kontrolde rahimde kasılma var bu embriyoyu iter demisti bunun icin hala ilac kullaniyorum transfere girmeden de damardan yapmislardi o yüzden cok korkuyorum kasılıyor gibi gidiyor mu aceba diye 10.günüm yarın test versem mi bilemedm
Her doktorun galiba tedavisi farklı bana usg de gosterdi bak burda kasilma var dedi hakikaten oyleydi resmen hareketliydi embriyoyu bu itiyor dedi o yüzden verdi ilacı herkese vermiyorlar zatenBence sabrettin az daha bekle derim.
Bu arada ben sizden duyunca sasiriyorum. Ben transfer oncesi muayene olmadan transfere girdim. Ekstra bi ilac, oncesi catlatma ignesi vs. hicbisi olmadı. Bu durumda senin durumun daha güvenli duruyor canim. Sizler detayli anlatinca öğreniyorum valla. Kasilma icin ne ilaci kullaniyosun canim?
Canim nasil oldun merak ettim. Beta hcg baktirdin mi sonra yine. Benim de 9. Gun 18,8 cikti. Cok umutsuzumYaa ne güzel çok sevindim
Baktırdım canım 14 gün 18.32 çıktı bugün 16 gün 30 çıktı bakalım yarın merkezi arayacağım tekrar nasıl olacakCanim nasil oldun merak ettim. Beta hcg baktirdin mi sonra yine. Benim de 9. Gun 18,8 cikti. Cok umutsuzum
Yaa öyle mi iyi o zaman, ben sormamıştm aklıma gelmemişti. Teşekkürler cevabın içinBen sahur iftar şeklinde yaptım. Sıkıntı olmaz dedi hemşire.
Senin kacinci gun emb. idi?Baktırdım canım 14 gün 18.32 çıktı bugün 16 gün 30 çıktı bakalım yarın merkezi arayacağım tekrar nasıl olacak
Idrar testine hoc guvenme canim. Beni husrana ugratti. Ama insallah seninki pozitiftirKızlarr bugün 8. Günüm az önce test yaptım sıkışık değildim akşama kadar su içtim cok az önce yaptm daha testi var dimiiii
5 gün embriyosuydu senin kaçıncı gün inşallah artar 9 gün çok erken amaSenin kacinci gun emb. idi?
Benim de 5. Gun embriyosu. Cuma tekrar kan vericem 50 lere de çıkabilir düşebilir de deger dedi5 gün embriyosuydu senin kaçıncı gün inşallah artar 9 gün çok erken ama
Bu arada dis gebelik mi diye korkma. Daha once iki kez dis gebelik gecirdim. Dis gebelikte ilk etapta hep iki kati iki kati artıyor. Bu baska bir durum.5 gün embriyosuydu senin kaçıncı gün inşallah artar 9 gün çok erken ama
Anladim canim ama cok iyi olmuş bence. Keske benim dr de bana verseydi zaten kasilmadan riskli hasta grubuyum. Sen kasilmayi tetikleyici seyler yeme ozaman. Hurma ananas falan yemedin dimi?Her doktorun galiba tedavisi farklı bana usg de gosterdi bak burda kasilma var dedi hakikaten oyleydi resmen hareketliydi embriyoyu bu itiyor dedi o yüzden verdi ilacı herkese vermiyorlar zaten
Kuzum farkli olabiliyor degerler. Ben hepsinde farkli yasadim. Birinde kimyasal gibi artti birinde duzenli artti.Bu arada dis gebelik mi diye korkma. Daha once iki kez dis gebelik gecirdim. Dis gebelikte ilk etapta hep iki kati iki kati artıyor. Bu baska bir durum.
İnşallah yükselir canım dua et bol bol 18 çok kötü bi değer değil az önce okudum 11 le hamile olduğunu öğrenip sağlıklı gebelik geçiren birini bi umut her zaman varBenim de 5. Gun embriyosu. Cuma tekrar kan vericem 50 lere de çıkabilir düşebilir de deger dedi
Insallah canım kimyasaldan şüpheleniyorum ben ama inşallah değildirBu arada dis gebelik mi diye korkma. Daha once iki kez dis gebelik gecirdim. Dis gebelikte ilk etapta hep iki kati iki kati artıyor. Bu baska bir durum.
Canım var bence belli oluyor.Yarin sabah ilk idrarla testi tekrarlaKızlarr bugün 8. Günüm az önce test yaptım sıkışık değildim akşama kadar su içtim cok az önce yaptm daha testi var dimiiii
Ayy ben o kadar cok ananas yedim ki hic bisey demediler tetikliyormuymusAnladim canim ama cok iyi olmuş bence. Keske benim dr de bana verseydi zaten kasilmadan riskli hasta grubuyum. Sen kasilmayi tetikleyici seyler yeme ozaman. Hurma ananas falan yemedin dimi?