2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bana doktor transferden önce son kontrolde rahimde kasılma var bu embriyoyu iter demisti bunun icin hala ilac kullaniyorum transfere girmeden de damardan yapmislardi o yüzden cok korkuyorum kasılıyor gibi gidiyor mu aceba diye 10.günüm yarın test versem mi bilemedm
Bence sabrettin az daha bekle derim.

Bu arada ben sizden duyunca sasiriyorum. Ben transfer oncesi muayene olmadan transfere girdim. Ekstra bi ilac, oncesi catlatma ignesi vs. hicbisi olmadı. Bu durumda senin durumun daha güvenli duruyor canim. Sizler detayli anlatinca öğreniyorum valla. Kasilma icin ne ilaci kullaniyosun canim?

Son düzenleme:
Bence sabrettin az daha bekle derim.

Bu arada ben sizden duyunca sasiriyorum. Ben transfer oncesi muayene olmadan transfere girdim. Ekstra bi ilac, oncesi catlatma ignesi vs. hicbisi olmadı. Bu durumda senin durumun daha güvenli duruyor canim. Sizler detayli anlatinca öğreniyorum valla. Kasilma icin ne ilaci kullaniyosun canim?
Her doktorun galiba tedavisi farklı bana usg de gosterdi bak burda kasilma var dedi hakikaten oyleydi resmen hareketliydi embriyoyu bu itiyor dedi o yüzden verdi ilacı herkese vermiyorlar zaten

Kızlarr bugün 8. Günüm az önce test yaptım sıkışık değildim akşama kadar su içtim cok az önce yaptm daha testi var dimiiii 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Eklentiler

• B4C695C5-3F2F-4D7E-A2CD-E4A0E6C1E521.jpeg
    B4C695C5-3F2F-4D7E-A2CD-E4A0E6C1E521.jpeg
    172,1 KB · Görüntüleme: 63
Her doktorun galiba tedavisi farklı bana usg de gosterdi bak burda kasilma var dedi hakikaten oyleydi resmen hareketliydi embriyoyu bu itiyor dedi o yüzden verdi ilacı herkese vermiyorlar zaten
Anladim canim ama cok iyi olmuş bence. Keske benim dr de bana verseydi zaten kasilmadan riskli hasta grubuyum. Sen kasilmayi tetikleyici seyler yeme ozaman. Hurma ananas falan yemedin dimi?

X