2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba ben birsey sormak istiyorum bende bu ay tüp bebeğe bsladım igneleri vuruluyorum suan igneler acaba bacaklarda ve basınızda agrı yaptımı
Hayirli oksun ben opu Öncesi ikaclara basladigim ilk gün siddetli bas agrisi mide bulantisi yasamistim. Bacak agrisini hatirlamiyorm ama baş agrim çok çok şiddetliydi.

Canımsın çok sağol valla ben ilkinde çok dikkat etmiştim sakınmıştım şimdi normal davranıyorum olacağı varsa olur ekstra bişey yiyip içmiyorum normal hayatıma devam ediyorum
Valla ben de senin gibiyim. 1 transferde çok dikkatliydim yemem içmem her şey kontrol altındaydı ve tutmadı. Şuan bebisi koydutdugumu dahi unuttuğum oluyor bazen. 7. Gundeyim bakalim
Nasip olursa benimledir

İnşallah bizimledirler bende öyleydim canım normalde sigara içiyordum geçen sefer ağzıma sürmemiştim 10 gün izin almıştım daha bi çok şey ama sonuç negatif şimdi strese girmemek adına sigara içiyorum 0.1 nikotin olandan ince işe gidiyorum ev işimi yapıyorum nasip bu işler bence olursa olur olmazsa nasip napayım modundayım:)

Amiin canım inşallah amiin 🤲🏻 💞 Ben de sağlık ocağına gideyim diyorum hastanede her defasında giriş prosedürü oluyor. İnşallah kazasız belasız atlatırız. Evde yapabileceğim bir şey olsaymış keşke neyse artık ne desem boş mecburen uyacağız 🙄
Ben eşime yaptırıyorum. Sağlık ocağına gidecegime eşim daha iyi🤣🤣🤣. Maşallah eli de çok hafif 🤣🤣😃

İnşallah bizimledirler bende öyleydim canım normalde sigara içiyordum geçen sefer ağzıma sürmemiştim 10 gün izin almıştım daha bi çok şey ama sonuç negatif şimdi strese girmemek adına sigara içiyorum 0.1 nikotin olandan ince işe gidiyorum ev işimi yapıyorum nasip bu işler bence olursa olur olmazsa nasip napayım modundayım:)
Ben de senin gibiydim. Sigarayı bıraktım ilk transfer. Ama bunda günde 3 tane içiyorum. Dr seni strese sokacaksa günde 5 tane içebilirsin ermişti

Ben ilk defa yaptırdım neden ağrıdı böyle acaba dün birşey yoktu bugün ağrısını uzanırken de yürürken de gayet hissediyorum
Bende progestan kullanıyorum bende de aynı şekilde oluyor ama bir gün sonra acı hafifliyor akşama doğruda geçiyor ağrısı iyi kide geçiyor yoksa iğne falan yaptıramam heralde ağrıyan yere 😊

Bisi diycem. Transfer öncesi karnınız 3 aylik hamile gibi büyüdümü sizinde ya ben patlamak üzereyim🤢
Doktorun kontrolunu yaptı demi canım ben ohss olmuştum pantolonumun düğmesi bile kapanmıyordu şişlikten bayağı kötü oldum. Bu arada senin dondurulmuş transfer mi olacak taze mi ?

Bisi diycem. Transfer öncesi karnınız 3 aylik hamile gibi büyüdümü sizinde ya ben patlamak üzereyim🤢
Off ben de bundan korkuyorum 🤨 daha ilaçlara başlamadan cyclo yüzünden çok gazım oluyor. Öğlene kadar, ilacı içine kadar iyi içtikten sonra şişmeye başlıyorum tam dediğin gibi 4 aylık hamile karnı oluyo 🤦🏻‍♀️ Transfer ilaçları da şişiriyorsa haftaya balon gibi dolaşırım o zaman

Doktorun kontrolunu yaptı demi canım ben ohss olmuştum pantolonumun düğmesi bile kapanmıyordu şişlikten bayağı kötü oldum. Bu arada senin dondurulmuş transfer mi olacak taze mi ?
Dondurulmuş olacak benim opu gecen ay oldu. Ama karnim bukadar şiş değildi. İlaçlardan genisledigimi dusunuyorm ama karnim hakikaten hamile gibi oldu

X