- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah kuzucum inşallahİnşallah şu 3 haftayi atlatip 12yi gorursek rabbimin izniyle rahatlariz inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucum inşallahİnşallah şu 3 haftayi atlatip 12yi gorursek rabbimin izniyle rahatlariz inşallahh
bugün 6.gün canımKaçıncı gümdesin canım
canım karından görünmesi çok zor çok daha minik içini ferah tut boşuna vajinal bakmıyorlarKarnımdan baktı 5 haftalık
Benimde seninle aynı canım kan tahlilini pazartesi mi verecen sende ?bugün 6.gün canım
Allah razı olsun canımm ınsallahhKuzum erken olduğu için görünmemiştir daha bir susam tanesi kadar bir şey o. Hiç üzülüp kendini yıpratma cihaza göre de çok değişiyor eski cihazların görüntüleme gücü iyi değil. Bir de akışkan bir yapı kaçıveriyor ultrasondan zamanından önce gitmişsin o yüzden üzülme Allah ın izni ile sorun yokturdur
Ahh bebegımm mınıcik mi o şimdicanım karından görünmesi çok zor çok daha minik içini ferah tut boşuna vajinal bakmıyorlar
Geçiyo geçiyo canım ben hiç test yapmadım direk test günü öğrendim ama daha büyük heyecanlar geçmek bilmeyen zamanlar olacak önünde inşallah sen onları düşünÇok sevindim Sağlıkla gelsin miniğiniz çok takmamaya çalışıyorum ama insan illa ki düşünüyor neyse 8 gün sabredicem mecbur
Ay inşallah pozitif olsunda ben o günleri beklemeye razıyımGeçiyo geçiyo canım ben hiç test yapmadım direk test günü öğrendim ama daha büyük heyecanlar geçmek bilmeyen zamanlar olacak önünde inşallah sen onları düşün
Bence pozitif olacak Allahın izniyle ben öyle hissettim hiç öyle deme 1 hafta geçmek bilmedi kese içinAy inşallah pozitif olsunda ben o günleri beklemeye razıyım
Ay inşallah ya ağzından bal damlıyor ilk sana yazıcam pozitif olursaBence pozitif olacak Allahın izniyle ben öyle hissettim hiç öyle deme 1 hafta geçmek bilmedi kese için
Canım sen bugün mü kan verdin çıktımı sonucunkızlar sizce 10.gün tekrar kan versemmi yoksa hastanenin dediği gibi 12.gün mü versem bilemedim artış olacak mı merak ediyorum ama hastane 12günden öncekileri dikkate almıyor 12-14-16da tekrar ettiriyor çok fazla kan vermiş olucam kendim kaşındım
evet canım sabah erken gebelik testi yaptm evde pozitif çıkınca gidip kan verdim 77 çıktı sonucumCanım sen bugün mü kan verdin çıktımı sonucun
Kız dur bakalım yaa, erkenden muayene oluyorsun hem de dandik bir makine ile.Kızlarrrr yinee ben
Şöyle anlatayım derdimi
Benım kendı dr um cuma günü için randevu verdi kese görmek icin
Bende bana yakın olan develt hastanesıne tahllıllerımı tamamlayıp kendı dr uma gidebilmek icin randevu aldım
Bugun 14 30 da gıttım tahlıll gırıslerım yapıldı yarın sabah tahlıllerıımı verıcem
AMA bana keseye bakıldı mı dıe sordu bende hayır dedım bakalım bı ozaman dedı
Sonra bebek görunmez sadece ben kese ıcın bakıyorum dıe uyardı zaten psıkolojık etkılenmemem ıcın
Sonra bakarken Rahim gebelıge hazırlanmıs.
Ama kese var yok arası hayalı bısey görüyorum sana var da dıyemem yokta dıyemem dedı
Ama cok erken daha sakın kafana takma haftaya kontrole geldı tekrar bakarız dedı
Vajınal ultrason la baklır ama bızde maalesef yok dedı
Bakarkende zaten uktrasonda hıc ıyı degıl dıe söylenıyordu
Icımde bı ukte acaba dedım simdi
Erken oldugu ıcın mı tam net bellı olmadı
Yoksa kese olusamadı mı
Daha ewwelki keseyı hıc göremeıstık döl yatagı vardı o aksamda düşük olmustu
Korkum o yönde
SAT’a göre şuan 4+6, yarın tam 5 olucak.Ay Allah iyiliğini versin. O kadar kan vermek nedir. Vücudunda kan kalmadı
5 haftalıktan sonra verilen kan hiçbir değer ifade etmiyormuş haberin olsun. Boşuna yorulmuş da olma hem
İnsallah oyle olur canımm benim insallahZEYNEPP5555 canimmm sen rahat olurmusun oncelikleee oyle cat cut oynicak bisi degil o kendine kafaya takicak yer arama guzel arkadasimmm bak @RAAT tavsiyeyi vermis olucak olucak hamileyim diye dusunn Allahin izniyle insallah
Öyle haklısın bende daha iyiyim napaalim hersey olacagina varir Allah tan hayirlisiCanım hiç üzülme ben transfer oldugum gün birşeye canım sıkıldı hıçkıra hıçkıra ağladım karnım kasıklarım gerildi sıkıştı dedim herşey bitti yani ama tutundu şükür olacagı varsa oluyor asla bunu dert etme herşey kan testi gününde belli olacak
Benim de 4.gun golge cikti 5.gun kanda 68 cikti cift embriyoydu benim de 5.gun embriyosuCanım 4.gün çıkabilir mi idrarda
Cokk zaman gectı üzerınden demekkı bıseyler yolunda gıtmıyor ki olmadıKız dur bakalım yaa, erkenden muayene oluyorsun hem de dandik bir makine ile.
Ne çıkmasını bekliyordun ki.
Ya şimdi eskiyi bi tarafa bırak lütfen, eskiyi düşüneceksen çatır çatır 2 tane normal yolla doğurmuşsun onları düşün.
Tebrik ederim sağlıkla gelsinevet canım sabah erken gebelik testi yaptm evde pozitif çıkınca gidip kan verdim 77 çıktı sonucum