İnşallah eli hafif birine denk gelirsin yaKızlar ilaçlarıma ilaç eklendi haftada bir proluton iğne kalçadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah eli hafif birine denk gelirsin yaKızlar ilaçlarıma ilaç eklendi haftada bir proluton iğne kalçadan
Yaa bende gazdann ölüyorum 4.5 aylık hamıle gıbı dolanıyorum ınternetren gaz damlası sıparısı verdım eylulözturk tenKızlar ilaçlarıma ilaç eklendi haftada bir proluton iğne kalçadan
İçime su serptin kuzum mahvetti beni ya yükselmedi gitti şu hormon. Ben olanlara dertlenirken hayırlısı olsun inşallahİnşallah eli hafif birine denk gelirsin ya
Kesinlikle doktoruna sor canım. Bu iğne kabadan ya şimdi hastaneye gitmem gerekecek şansıma ya çok acıtıyor mu acabaYaa bende gazdann ölüyorum 4.5 aylık hamıle gıbı dolanıyorum ınternetren gaz damlası sıparısı verdım eylulözturk ten
Acaba kulkansammı korkuyorum da
Hamıleler de emzırenlerde kullanıyormus
Bılmıyorum ki tatlım artık şunun şurasında ne kaldı ki 12 haftalarına dişimizi sıkıcazKesinlikle doktoruna sor canım. Bu iğne kabadan ya şimdi hastaneye gitmem gerekecek şansıma ya çok acıtıyor mu acaba
Kız gözünü korkutmak için söylemedim Gerçekten tamamen vuran kişi ile alakalı ilk vurulduğumda hiç bir şey hissetmedimİçime su serptin kuzum mahvetti beni ya yükselmedi gitti şu hormon. Ben olanlara dertlenirken hayırlısı olsun inşallah
Lütfen olumlu düşünmeye çalış canım.Cokk zaman gectı üzerınden demekkı bıseyler yolunda gıtmıyor ki olmadı
Ama makıne mı dandık tı de göremedı bilemiyorum
Ya Deryacığım, o problem ben de fazlasıyla var. Geçen gece uyumak üzereyken çok fenaydı, acaba kötü bişiy mi oluyo dedim. Yarım saat yürüdüm evin içinde. Fena bi gaz sancısıydı.Yaa bende gazdann ölüyorum 4.5 aylık hamıle gıbı dolanıyorum ınternetren gaz damlası sıparısı verdım eylulözturk ten
İlacı yavaş versinler canım hemşireye özellikle belirt büyük ihtimal oda yağlı bir iğnedir progestan gibi benim bir kaç sefer hızlı verildi hem morarma oldu hemde beze oldu bir tarafımdaKızlar ilaçlarıma ilaç eklendi haftada bir proluton iğne kalçadan
Ben 3.ayin sonuna kadar olmustum oldukca etkili bir igne canimKesinlikle doktoruna sor canım. Bu iğne kabadan ya şimdi hastaneye gitmem gerekecek şansıma ya çok acıtıyor mu acaba
Rahmetli Kemal Sunal ın filmi geldi aklıma şunun şurasında çarşambaya ne kaldı canım canımı okudu iğnelerBılmıyorum ki tatlım artık şunun şurasında ne kaldı ki 12 haftalarına dişimizi sıkıcaz
Doktoruna danışmadan kullanma canımYaa bende gazdann ölüyorum 4.5 aylık hamıle gıbı dolanıyorum ınternetren gaz damlası sıparısı verdım eylulözturk ten
Vajinal olsa gorurdu gobekten görmek için daha çok küçük içini ferah tut canimCokk zaman gectı üzerınden demekkı bıseyler yolunda gıtmıyor ki olmadı
Ama makıne mı dandık tı de göremedı bilemiyorum
Bu hastalıkta hastaneye gitmek ayrı sorun zaten göbekten vur fitil koy bir de kalçadan niye yükselmiyor korkmaya başladım iyiceİlacı yavaş versinler canım hemşireye özellikle belirt büyük ihtimal oda yağlı bir iğnedir progestan gibi benim bir kaç sefer hızlı verildi hem morarma oldu hemde beze oldu bir tarafımda
Yaaa ben korkuyorum ya ondan inşallah iyi birine denk gelirim o zamanKız gözünü korkutmak için söylemedim Gerçekten tamamen vuran kişi ile alakalı ilk vurulduğumda hiç bir şey hissetmedim
Oy oyyy hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinde yapmadığımız kalmadı zatenBen 3.ayin sonuna kadar olmustum oldukca etkili bir igne canim
Maşallah canım yani çok anlamıyorum ama iyi bi değer heralde demi bide 5.gün kan alıyolar mı bide transfer günü dahil mi sayarken günBenim de 4.gun golge cikti 5.gun kanda 68 cikti cift embriyoydu benim de 5.gun embriyosu
Transfer gunu haric 4.gun idrarda cikti 5.gun kan verdim baska hastanenin acilinde gittim verdim meraktan benMaşallah canım yani çok anlamıyorum ama iyi bi değer heralde demi bide 5.gün kan alıyolar mı bide transfer günü dahil mi sayarken gün
Kızların söylediği doğru olabilir bak bende 4 günde 1 vurduruyorum. Rica edelim bakalım daha yavaş vursunlar korkma sen ne iğneler vurmuşsun bu ne kiYaaa ben korkuyorum ya ondan inşallah iyi birine denk gelirim o zaman
Ayy inşallah kuzum ya bakalım başan gelen çekiliyor progesteron ağacı çıkacak içimizdenKızların söylediği doğru olabilir bak bende 4 günde 1 vurduruyorum. Rica edelim bakalım daha yavaş vursunlar korkma sen ne iğneler vurmuşsun bu ne ki
aa ne güzel yok canım cuma istediler benden normalde cumrtesi günü ama tatil olunca cuma yapın dedilerBenimde seninle aynı canım kan tahlilini pazartesi mi verecen sende ?