2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

%50 İhtimalle Embriyo Kurtulur Denilen Düşük Tehdidinden Son Durum:

Arkadaşlar Allah'a şükürler olsun bebeğim kurtuldu bu illetten. Kanama yeri iyileşmiş. Gelişimi güzel gidiyor. Kesesi de, yol sakı da, embriyosu da görülüyor. Aynen benim hesap ettiğim gibi 6 haftalık. 6+0 bugün. Hattaaaaa

Kalp atışını da bugün duyduk 🤗🤗🤗

Şükürler olsun Rabbime. Hepinize de iyi dilekleriniz, dualarınız için çok çok teşekkür ederim can topik arkadaşlarım.

Ama ben yine çok yormayacağım kendimi. Düşük tehdidinden önce epey rahattım daha da tuttu, bir şey olmaz diye. Ama öyle olmuyormuş. Risk bir kere olduysa bundan sonra dikkat etmek gerek.

Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın dostlar. 🤲 😍 😇🤗
Bu arada arkadaşlar, ultrason kağıdında şimdi fark ettim, 6+1 haftalık yazıyor. Ben 6+0 demiştim. 1 gün de kendi eklemiş sağ olsun. 😁🤣

Geçmiş olsun çok. Rahmi 9 ay boyunca kanayıp sapasağlam çocuk doğuran bir kadının videosunu izledim nette. O zaman ben de düşük tehdidi konusunda acayip rahatladım. Zaten moral de çok önemliydi, ne olursa olsun çocuğum sağlıklıysa zaten yaşayacak de, her şey daha güzel oluyor Allah'ın izni ile 🤲 🤗
Bebeklerin gelişimi Allaha sukur iyiymis onlar etkilenmedigi surece sorun yok dedi doktorumda tabiki yiyecek ekmekleri varsa dogacaklar sagsalim ama kaybetme korkusu cok kotu bir şey rabbim korusun hepimizin yavrularini🤲🤲

Herkese merhaba kızlar😊Benim ikinci denemem bu ilki geçen sene negatif oldu morfoloji ve pko sorunumuz vardı 24 nisanda ikinci transferimi oldum dondurulmuşlarla 4.gün embriyosu 3 adet koyuldu 2 si iyi kalite 1 i orta kaliteymiş transferden bir gün sonra kasık ve bel ağrım oldu ertesi güne geçti ama şuan pek bi belirtim yok sizlerde durum nedir
Canım transferin hayırlı olsun bol bol dinlen inan bende de belirti yoktu zaten belirti için çok erken 😊

ah aynen benim esimde oyle transfer gununden beri sadece makina bosaltti sagolsun o kadar ben kimseye soylemedigim icin mecbur kendi isimi yapiyorum artik temizlik disinda. birde ben önceki transferlerde hep yattım olmadı birde böyle deniyorum bakalım ne olcak
Insallah bu sefer pozitif sonuç alırsın canim dikkat yine de

Canım transferin hayırlı olsun bol bol dinlen inan bende de belirti yoktu zaten belirti için çok erken 😊
Çok teşekkür ederim valla çok dinlenmiyorum doktor normal hayatına dön dedi tabi dikkat ediyorum yine ama çalışıyorum şuan :) hayırlısı olsun diyelim 3 embriyo transfer edildi o yüzden umudum var ama 26 yaşındayım

Kızlar merhaba, 24 nisan'da 10 tane yumurta toplamam oldu. 10 yumurtadan 6 sı döllendi fakat bugün 3. güne 4 tanesi uyumlu bölünme sağlamış diğer 2 si geriden geliyormuş onlarda takipte olacak dediler ve 5. gün yani perşembe de taze transfer olacak inşallah. Bu geriden gelen embriyolarda gelişir mi acaba? Bilgisi olan var mı?

Çok teşekkür ederim valla çok dinlenmiyorum doktor normal hayatına dön dedi tabi dikkat ediyorum yine ama çalışıyorum şuan :) hayırlısı olsun diyelim 3 embriyo transfer edildi o yüzden umudum var ama 26 yaşındayım
En iyisi canım 😊dinlen derken çok yorma canım çok yatmakta iyi değil kan akımı için ben saatte 15 dkka kalkıp dolanıyorum hep 😊 yaşıtız inşallah güzel sonuç alırsın kendini sakın dinleme ben belirtim yok diye kafama taktım hatta test gününden 1 gün önce adet ağrısı oldu hasta olcam diye düşündüm ağladım rahat ol canım inşallah sımsıkı tutunurlar minikler😍

Kızlar merhaba, 24 nisan'da 10 tane yumurta toplamam oldu. 10 yumurtadan 6 sı döllendi fakat bugün 3. güne 4 tanesi uyumlu bölünme sağlamış diğer 2 si geriden geliyormuş onlarda takipte olacak dediler ve 5. gün yani perşembe de taze transfer olacak inşallah. Bu geriden gelen embriyolarda gelişir mi acaba? Bilgisi olan var mı?
Benim dört geriden geliyordu. 6. güne 2’si geldi ve donduruldu. Seninkiler de gelebilir tabi ki

RAAT RAAT çok sukur canim gozun aydin hepimize umut dolu mesaj oldu saglikla ilerlesin gebeligin insallah.🧿🤲🥰🤩
Ay ne mutlu bana. Hep iyi düşünün kızlar. Olacak deyin durun içinizden. Ben transferden sonuca kadar hamileyim ben hamileyimm diye gezdim. Bu tehdit oluşunca da yavrum sağlam yavrum sağlam dedim durdum. Ki ben daha önce 2 tüp bebek geçirip sonuca ulaşamamış biriyim.

Benim dört geriden geliyordu. 6. güne 2’si geldi ve donduruldu. Seninkiler de gelebilir tabi ki
Ayy gerçektenmii inşallahh. :dua:1 tanesi dün 2. güne göre gayet iyi bölünmüştü. Ama bugün 3. güne uygun bölünemedi heralde. İnşallah o da ilerler:KK200: Diğeri zaten ilk günden geriden geliyordu ondan emin değilim ama tabi hiç belli olmuyor bu işler

%50 İhtimalle Embriyo Kurtulur Denilen Düşük Tehdidinden Son Durum:

Arkadaşlar Allah'a şükürler olsun bebeğim kurtuldu bu illetten. Kanama yeri iyileşmiş. Gelişimi güzel gidiyor. Kesesi de, yol sakı da, embriyosu da görülüyor. Aynen benim hesap ettiğim gibi 6 haftalık. 6+0 bugün. Hattaaaaa

Kalp atışını da bugün duyduk 🤗🤗🤗

Şükürler olsun Rabbime. Hepinize de iyi dilekleriniz, dualarınız için çok çok teşekkür ederim can topik arkadaşlarım.

Ama ben yine çok yormayacağım kendimi. Düşük tehdidinden önce epey rahattım daha da tuttu, bir şey olmaz diye. Ama öyle olmuyormuş. Risk bir kere olduysa bundan sonra dikkat etmek gerek.

Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın dostlar. 🤲 😍 😇🤗

Hayırlııı olsunnn maşallaaaahh Allahım kucağınıza almayı nasip etsinnn 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🎉🎉🎉🎉

kızlar sizce 10.gün tekrar kan versemmi yoksa hastanenin dediği gibi 12.gün mü versem bilemedim artış olacak mı merak ediyorum ama hastane 12günden öncekileri dikkate almıyor 12-14-16da tekrar ettiriyor çok fazla kan vermiş olucam kendim kaşındım 🤦🏻‍♀️

X