2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Arkadaslar ben calismiyorum şu an ama evde hep isler oluyor mağlum ve benim eşim hiçbirşeye yardim etmez ,çay bile demleyemez ben annemde kalıyorum ama ne zamana kadar böyle devam eder ki?dün saglik ocagina ugradim kıymetli gebelik dikkat etmen gerekiyor dedi ben korkuyorum sizler neler yapıyorsunuz ev içinde?is yapıyor musunuz

Cevaplardan anladığım kadarıyla doktorlar vitamin pek istemiyor. Sebebi ne acaba🤔 Normal hamileliklerde veriyorlar genelde 🤷🏻‍♀️
Benim doktorum (Izmir /kent hast/ dilek aslan) transferden 1 ay oncesinden VINALAC(vitamin) ve REDOSTIM(rahim kanladirici b6 ve taurin iceren bir ilac) başlatmisti.

Arkadaslar ben calismiyorum şu an ama evde hep isler oluyor mağlum ve benim eşim hiçbirşeye yardim etmez ,çay bile demleyemez ben annemde kalıyorum ama ne zamana kadar böyle devam eder ki?dün saglik ocagina ugradim kıymetli gebelik dikkat etmen gerekiyor dedi ben korkuyorum sizler neler yapıyorsunuz ev içinde?is yapıyor musunuz
Canım hayırlı olsun betan 😍 dr benden 2 günde 1 test istedi 2 kez yani transferin 9. 11. Ve 13. Günü istedi 13. Günü de 15 gün sonra ultrasona gel dedi. Yani 7 nisanda transfer oldum 3 mayısta ultrasona gideceğim.
evde rutin işlerimi yapıyorum neredeyse transferin 5. Gününden beri. Süpürme, destekli eğilme, bulasıkları üst dolaba koyma gibi. Yani mecburum ben koymasam kim koyacak 🤔 ama kendimi zorlamadan dikkatli bir şekilde yapıyorum. Yapmadıgım şeyler cam silmek perde asmak çok yükseklere uzanmak ağır kaldırmak. Bunun dışında rutin işlerimi yapıyorum ben şahsen canm

Transferin çok güzel geçsin inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun😍 canım fitili yanlış yere yapmazsın buarada 😂
Ben progestan fitili agiz yoluyla aliyorum. Dr bas donmesi yapar dedi ama bir sey yapmadı. Diger hamileligimde de 20. Haftaya kadar kullanmistim. En iyisi agizdan. Alttan kirec gibi yapisiyor. Sinir oluyorum.

1B24820F-CF2B-43A0-B1DD-3D0C5790DB2D.jpeg
1B24820F-CF2B-43A0-B1DD-3D0C5790DB2D.jpeg

8.gündeyim ama burdaki hemşireyi aradımm erken dedi kullandığın bütün işaçların hcg yi yükseltici etkisi var yinede sen bilirsin kanda baktırsanda emin olamazsın dedi

Ben progestan fitili agiz yoluyla aliyorum. Dr bas donmesi yapar dedi ama bir sey yapmadı. Diger hamileligimde de 20. Haftaya kadar kullanmistim. En iyisi agizdan. Alttan kirec gibi yapisiyor. Sinir oluyorum.
Ağızdan hiç kullanmadım ben canım evet kireç gibi akıyor ama yapacak bişey yok 😍

8.gündeyim ama burdaki hemşireyi aradımm erken dedi kullandığın bütün işaçların hcg yi yükseltici etkisi var yinede sen bilirsin kanda baktırsanda emin olamazsın dedi
İnanma sen onlara canim🤩 Ben Aygül hoca ile konuşmustum...ilaclar degeri o kadar çıkarmaz dedi bana...gebelik testini de bu kadar kızartmaz biliyorsun ben cok ikileme düştüm üzüldüm...Sen düşme uzulme kan testinde varsa vardır ki...cok kirmizi bu test bence 100 un üzerinde....

Son düzenleme:
X