- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 36
Saol cnm benim şükür iyiyim şuan böyle geçsin gitsin inşallah Evet öyle olacakGeçmiş olsun canım ya kolaylıkla geçsin gitsin inşallah. Bebişin antikorlu olarak dünyaya gelecek desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm benim şükür iyiyim şuan böyle geçsin gitsin inşallah Evet öyle olacakGeçmiş olsun canım ya kolaylıkla geçsin gitsin inşallah. Bebişin antikorlu olarak dünyaya gelecek desene
Saol cnm.. ewt hiç düşürmüyorum modumu şükür de bedenen iyiyimCanım benim çok geçmiş olsun. Psikolojik olarak iyiysen bu çok iyi. Çabucak atlatırsın inşallah
Saol cnm inşallah Evet cnm konuştum oda öyle söyledi D vit. kullanıyordum günde 2 damla 4 çıkardım C vit. Takviyeside aldım bugün başladımGeçmiş olsun canım çabucak biter gider insallah c ve d vitamini önemli bu durumda dr unla konsursan takviye almanı önerebilir belki kuzum
Saol cnm benim..Aşım yok hiç ama bugün 3. Günüm şükür iyiyim hafif halsizliğim var birde terliyorum sürekli atıyorum böylelikle Parolu 6 saate bir içebilirsin dedi doktor ama olabildiğince arasını uzun tutmaya çalışıyorum.ateş yok şükürler olsun ama takip ederim cnm saolGeçmiş olsun canım benim aşı yaptırmıştın sen inşallah grip gibi geçip gidecek ben de son 1 haftada olmuştum hatırlarsın günde 3 parol alabilirsin demişti dr sadece ateşini takip et parol onu da rahatlatıyor ama 38 üstüne çıkarsa de una yazarsın
Hamd olsun canım dinlen sıvı tüket bolbolÇok şükür şuan iyiyim cnm halsizlik ve terleme var sadece inşallah böyle hafif atlatacağım
Amin canım sagol cümlemiz saglıkla kucagımza alalım inşallah Hayır canım yazan olmadı özellikle duştan sonra daha fazla kasınıyrSağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmGebelik kolestazı olabilir mi acaba grupta yaşayan arkadaşlarda vardı onlarda okuyunca yazmıştır kesin
Öyle yapıyorum cnm.olabildiğinde sıvı yemeklerde yiyorum ki bağırsaklarda yorulmasın oda önemliymişHamd olsun canım dinlen sıvı tüket bolbol
Kilya yazdı cnm onu anlatmak istedi sana aslındaAmin canım sagol cümlemiz saglıkla kucagımza alalım inşallah Hayır canım yazan olmadı özellikle duştan sonra daha fazla kasınıyr
Cnm iyiyim şükürler olsun.ağrım yok.hafif yorgunluk var sadece,ter atıyorum birde,bugün üçüncü kıyafetimi değiştim iyi de oluyor ter atarak atıyorum
Değil kuzum. Kız kaç saat ağladı.sesleri gitti artık yapıştı yakama nasıl sıkıyo iç çeke çeke hal oldu. Oğlanın da huzursuzluk çok olmasa da ateş 37 oldu. Napcaz bilmiyorum bu gece
Ah kuzummneler yaptık gece sabaha kadar sorma gaz bitti bu sefer memede kalma çabası de meme yumuşuyor ona kızıyor böyle sabah ettik babasi geldi sabah 2 saat uykuylayim şuan buna şükürNeler yaptın bakim kuzum
Aminn yarın olacağız asi ateşsiz atlatırız umarım..Huzursuz ve uykusuz Bi geceydi sadece gözünü kapatmıyordu ama sakindi sonra kolikle birleşti ateş de 38.3 oldu en fazla. İnşallah Elif kızım hiç etkilenmeden atlatır
Geçmiş olsun canım benim aşı yaptırmıştın sen inşallah grip gibi geçip gidecek ben de son 1 haftada olmuştum hatırlarsın günde 3 parol alabilirsin demişti dr sadece ateşini takip et parol onu da rahatlatıyor ama 38 üstüne çıkarsa de una yazarsın
Sabah 5 de sakinleşti ağlaması durdu ama bu sefer uykusu gitti sabahladik babası geldi yıkadık biraz sakinleşti bu arada eşimin dayısı gekdi köyden o vakti kapıdan gitti gorumcemin kızı geldi kayinvaldesiyle biraz oturdu gitti bu saate sadece ara ara ağladı şimdi başbaşa kaldık gece bakalım nasıl gececek
Cnm yaa çok çok geçmiş olsun.. gece inşallah huzursuzlanmazlarDeğil kuzum. Kız kaç saat ağladı.sesleri gitti artık yapıştı yakama nasıl sıkıyo iç çeke çeke hal oldu. Oğlanın da huzursuzluk çok olmasa da ateş 37 oldu. Napcaz bilmiyorum bu gece
Saol cnm pazartesi akşamı başladı bende semptomlar bugün iyiyim sadece terlemem var 4.kıyafeti değiştim bugün bugün,birazda çok inceden vücut ağrım oluyor ama çok az rahatım çok şükür yarından sonra herhalde daha da iyi olurumtupaaaaa kuzum cok gecmis olsun ya sen de hamileyken covid olanlar dernegine uye oldun insallah hafif gecer
Kilya kuzum gecmis olsun cok umarim daha iyisindir
Kizlar hepinize tesekkur ederim ay okuyorum ama giremiyorum asla yarin dr a gitcez bakalim kizimin durumu nedir ama kilo aldi gibi ve uykuyla hic isi yok cocugun sarilik degeri az diye dusunuyorum mamayi da sevdi kakasi falan iyi vaziyette bakalim bir sekilde buyuyomus bebeler hamilelikte de rahattim ama simdi baya rahattim ama simdi oh be diyorum aglasa da hic stres olmuyorum basimda iki tane polis oyle yapcaksin boyle yapcaksin hepsine pekii pekiii diyorum korktugum gibi olmadi kv de annem de cok Allah razi olsun valla hepsinden
Allah'ım yatdimcin olsun cnm ins huzurlu ateşsiz geçer.Değil kuzum. Kız kaç saat ağladı.sesleri gitti artık yapıştı yakama nasıl sıkıyo iç çeke çeke hal oldu. Oğlanın da huzursuzluk çok olmasa da ateş 37 oldu. Napcaz bilmiyorum bu gece
Insallah sakin gecırir cok zor yoksa bende aynıyımAh kuzummneler yaptık gece sabaha kadar sorma gaz bitti bu sefer memede kalma çabası de meme yumuşuyor ona kızıyor böyle sabah ettik babasi geldi sabah 2 saat uykuylayim şuan buna şükür
Aminn yarın olacağız asi ateşsiz atlatırız umarım..
Sabah 5 de sakinleşti ağlaması durdu ama bu sefer uykusu gitti sabahladik babası geldi yıkadık biraz sakinleşti bu arada eşimin dayısı gekdi köyden o vakti kapıdan gitti gorumcemin kızı geldi kayinvaldesiyle biraz oturdu gitti bu saate sadece ara ara ağladı şimdi başbaşa kaldık gece bakalım nasıl gececek
Gecmis olsub kuzumDeğil kuzum. Kız kaç saat ağladı.sesleri gitti artık yapıştı yakama nasıl sıkıyo iç çeke çeke hal oldu. Oğlanın da huzursuzluk çok olmasa da ateş 37 oldu. Napcaz bilmiyorum bu gece