Şöyle ki nasıl biz şeker yedikçe yiyesimiz geliyor. Bebekte şekerli süt içiyor sonra bir anda midesi kazınıyor ağlama krizine girip süt mama talep ediyor çünkü şeker bir anda yükselip düşüyor. Yine istiyor öyle benim doktorun söylediği. Ben uymadım pek sütüm yok zaten diye. Bilemiyorum kuzumOff ben her sn şekerli şeyler yiyorum ya. Bi dr bana şekeri düşüyordur memeden istedigi şekeri alamayıp krize giriyor mama istyor dedi. Annm de meme öncsi şekerli su verdiriyor. Üf çocuk allak bullak oldu ya
Çok geçmiş olsun canım ayırmasaydın bebeğini genel de ayırmıyolar bebekleri korona olunca bişey olmaz sütün den de antikor geçer Allahın izniyleKizlar selam, bugün covid testim pozitif çıktı ve bebisimlr farklı odalarda yaşamaya başladık, 44 gün boyunca tek gorustugum kişi kv ve annem olmasına rağmen ve tek gittiğim yer kontroller için hastane olmasına rağmen beni de buldu. Dikkat ediniz, sanırım sağlık ocağında kaptım. Inanin benim kadar pimpirikli bir insan göremezsiniz covid konusunda, okadar dikkatime ragmen kaptım.
Az kaldi canim benim insallah hepsi gececek ama bitmiyor bak görüyosnGünaydın kızlarr nasılsınız hayırlı cumalarçok bunaldım her sabah bebek oynuyo mu iyi mi stresiyle kalkmaktan ya ne zor beklemek kontrol yarın, hep tedirginim hiç bu kadar olmamıştım doğsun da gözümün önünde olsun artık bi yandan annem yine fenalaştı aklım orda gidemiyorum göremiyorum off valla elim kolum bağlandı benden de haberler böyle
Sorun mamadaysa çözersin zaten .düzene girer inşallah merak etme .insanin siniri bozuluyor ,üzülüyor kusma oluncaBizimki mamayi sevmedi hic bu kadar kusmamisti yarn doktira götürücem mama degistiricem insallah severde bi duzene girer
Geçmiş olsun ins çabucak hafif olarak atlatırsın cnm artık gezme tozmaya bakmıyor bı rsekilde gelip seni buluyor bu hastalıkKizlar selam, bugün covid testim pozitif çıktı ve bebisimlr farklı odalarda yaşamaya başladık, 44 gün boyunca tek gorustugum kişi kv ve annem olmasına rağmen ve tek gittiğim yer kontroller için hastane olmasına rağmen beni de buldu. Dikkat ediniz, sanırım sağlık ocağında kaptım. Inanin benim kadar pimpirikli bir insan göremezsiniz covid konusunda, okadar dikkatime ragmen kaptım.
Cnm kilo alimi iyiyse şükur ah o bilmeceyi kimse cozemedi zatenSelam kızlar
Bugün kontrol0müz vardı kilo alımı gayet iyi dedi. Doğum kilosunu geçmişiz çok şükür halbuki bana zayıfladı gibi geliyordu mamayı fazlalaştırır diye düşünmüştüm. Daha az ver dedi mama için anne sütü devam. Nerde az vermek hastaneden beri ciyak ciyak bağırıyor. Bebekler ağlar aranırlar sürekli annede aç olduğunu sanar yetmediğini düşünür ve mamayı verir doymadığı için dedi.
Ama aç bu bebe ne yapayım sürekli emmek istiyor 5 dk emiyor yarım saat emzik gibi tutuyor. 1 saat bile olmadan yine istiyor. Valla beynim yandı tek sağımda 30 cc anca çıkıyor nasıl yetiyor anlamıyorum
Cnm burası iyiki var sende iyiki varsınız burda ogreniyoruz çoğu şeyi iyi ki varsınızDr de sma demis olmadi bi deneyim bizimki bildigin tolere etmiyor oldugu gibi cikariyor cok sagol valla iyiki varsnz
Evet son haftalar endişeyle korkuyla uyku uyuyamıyorum birde annecigini dusunuce iyice senin modun dusuyordur tabi ins iyileşecek annen sen gidemiyorum diye kendini yıpratma elinde olsa koşa koşa giderdin cnm ins hepsi geçip gidecekGünaydın kızlarr nasılsınız hayırlı cumalarçok bunaldım her sabah bebek oynuyo mu iyi mi stresiyle kalkmaktan ya ne zor beklemek kontrol yarın, hep tedirginim hiç bu kadar olmamıştım doğsun da gözümün önünde olsun artık bi yandan annem yine fenalaştı aklım orda gidemiyorum göremiyorum off valla elim kolum bağlandı benden de haberler böyle
Şimdi eşimle konuştum onu kızı arabaya koyup gitmeyi planliyordum ama eşim kızdı asın bile yok gitme sakın dediHışırtılı kitap düşünenler Bime geldi bugun
Ya Allah AllaahhŞimdi eşimle konuştum onu kızı arabaya koyup gitmeyi planliyordum ama eşim kızdı asın bile yok gitme sakın dedialabilicek biriside yok neyse artık e beden alicam
Eşimin iş yeri merkeze uzak istesende alamaz olsun pahalı da olsa ordan alicaz başka çare yokYa Allah Allaahh
Eşin alsın ben aldırdım
Kız orda pahalıydı bimden 18e aldık
Ben de öyle yapıyorum aradaKızlar diğer grupta bebeğin kilosunu kendi tartilarinda olcmus ne kadar doğrudur acaba önce tartıya çıkmış sonra bebekle tartilmis
Bana çok mantklı geldi bu kuzm yaŞöyle ki nasıl biz şeker yedikçe yiyesimiz geliyor. Bebekte şekerli süt içiyor sonra bir anda midesi kazınıyor ağlama krizine girip süt mama talep ediyor çünkü şeker bir anda yükselip düşüyor. Yine istiyor öyle benim doktorun söylediği. Ben uymadım pek sütüm yok zaten diye. Bilemiyorum kuzum
Onu bende yapıyorum tam dogru cıkmıyorKızlar diğer grupta bebeğin kilosunu kendi tartilarinda olcmus ne kadar doğrudur acaba önce tartıya çıkmış sonra bebekle tartilmis
Ooo geç bile kalmış senin kız, Bi de benimkilerin ablasıBu arada bemde bebegı arabasına koydum buyuk kızımla beraber dr araba ıle gezmekte gazına ıyı gekır demıstı
Sonra bı delılık yaptık hadı dedık sahıle ındıkvallaa normal hayata dönmeye calısmak cok iyi gelıyor ınsana aymı moodda evde hep herılım stres ınsan 2 katı yoruluyor ınsallah sag salim gıderız evımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?