Fıstığım teşekkürler inşallah bitcekH Hazel9Yasamademek123
Kızlarım çok geçmiş olsun ailelerinize. Umarım hasarsız atlatır hepsi. Tezden şifa bulsunlar inşallah![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstığım teşekkürler inşallah bitcekH Hazel9Yasamademek123
Kızlarım çok geçmiş olsun ailelerinize. Umarım hasarsız atlatır hepsi. Tezden şifa bulsunlar inşallah![]()
Çünkü güzel söz duymaya ihtiyacımız var. Hızlı bir vücut değişimi yaşadık. Hamilelik yavaş ilerleyen bir süreç ama doğum sonrası bambaşka oluyoruz. Deformeyiz resmen. Duygusallık hormonlar da işin içine girince aslında sürekli bir güzel söz motivasyon duymamız gerek ama nerde, zorla duymaya çalışıyoruz.Ayy armut gibi oldu ya resmenn esime gelip gidip soruyorum vucudum cok mu kötü cok mu cirkinlestim diye![]()
İnanmazsın saat 8 den beri ikisini birden uyutmaya çalışıyorum. Bi yaklaşık 30 dk önce uyudular hemen mutfağa gittim biberon emzik ne varsa yıkadım. Çamaşır astım yeni çamaşır attım makinaya odaya geldim mik mik mik lerBen uyanmıyosa kaldırmıyorum arrtık. Ama o zor uyumalar bende de basladı baya deliksiz uyurdu şimdi saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyuyo 5 dk sonra mık mık haydi bi daha pış pış. Ama 4-5 saati geçmişse beslenme üstünden ve yeni uyutmussam rüya öğünü yaparım şahsen.
Bu döngüyü yaşayan Bi ben değilim yaniAynı ben. Memeyi emmeye başlıyor herşey süper 5 dk sonra memeye sinirlenme yüz ekşitme memeye kafa atma. Alllah allah süt mü bitti diyrum sıkıyorum e süt var hatta yüzüne fışkırıyo gülüyorumama meme yumuşuyor onu m beğenmiyo acaba diyorum sonrası ağlama ve mecburen mama oluyor. Mamadaki kimyasalı ve hızlı akışı arıyor diye düşünüyorum. Bi yandan da memede süt bitmesi gibi birşey olmaz bbek emdikçe vucut emdiği kadarnı geri üretiyormuş saniyede o yüzden emzirdikçe çoğalıyormus. Ve gercekten bebek süt üretimni arttıran faktör. Sağıö yapıyorum bitiyor süt mesela artk pıt pıt akıyor. Ardından bebeğe veriyorum memeyi cok cok süt çıkarıyor
Masallahİşte bir kırk ritüeli de benden
Biraz geç oldu ama. Anayız biz anaa
Çok şükür bunu da nasip etti Rabbim![]()
Masallah![]()
Sagoll canımm aminn ınsallah Rabbım tez vakıtte kaldırsın tum dünya uzerınden bu afetıH Hazel9Yasamademek123
Oo kuzu superr olmusss sıfa suları olsun ınsallahİşte bir kırk ritüeli de benden
Biraz geç oldu ama. Anayız biz anaa
Çok şükür bunu da nasip etti Rabbim![]()
Aminnnn inşallah yıkarken ettiğimiz tüm dualarımız da kabul olsunOo kuzu superr olmusss sıfa suları olsun ınsallah
Aynen öyle ama nerdee zorla dedirtiyoruz valla ama ciddi ciddi hormonlar alt udtmus lohusalik cok fena ay sagiyorum surekli diyr bile agladm bni istemiyor bu kız dieÇünkü güzel söz duymaya ihtiyacımız var. Hızlı bir vücut değişimi yaşadık. Hamilelik yavaş ilerleyen bir süreç ama doğum sonrası bambaşka oluyoruz. Deformeyiz resmen. Duygusallık hormonlar da işin içine girince aslında sürekli bir güzel söz motivasyon duymamız gerek ama nerde, zorla duymaya çalışıyoruz.
Dün oğlanı emzirirken benim odada siyah beyaz duvar çerçevemiz var eşimle düğün resmi işte. Siyah beyaz ya bebelerin gözü hep onda, yine bakıyordu emerken. Kime baktın annem kim o dedim, bana bak ben o annen, bu kiim o kim dimi dedim. Burda bişeyler duymaya çalışıyorum işte eşimden aramız da limoniydi. eşim de öbür bebeyi kucağında oyalıyodu. Bozuk olduğumuz halde niye ne farkı var da aynı kaş aynı göz aynı ağız sayıyo bebeye. Dedim elhamdülillah buna da şüküro bile mutlu etti yani. Senin sorunda da alttan alttan o var
![]()
Merhaba, fışkırması tazyikli olmasından dolayı. Fiskirdigi için bebekler hemen kendini geri çekiyor yada ısırıyor, bende şuan tazyikli olmasından dolayı sorun yasiyorumAynı ben. Memeyi emmeye başlıyor herşey süper 5 dk sonra memeye sinirlenme yüz ekşitme memeye kafa atma. Alllah allah süt mü bitti diyrum sıkıyorum e süt var hatta yüzüne fışkırıyo gülüyorumama meme yumuşuyor onu m beğenmiyo acaba diyorum sonrası ağlama ve mecburen mama oluyor. Mamadaki kimyasalı ve hızlı akışı arıyor diye düşünüyorum. Bi yandan da memede süt bitmesi gibi birşey olmaz bbek emdikçe vucut emdiği kadarnı geri üretiyormuş saniyede o yüzden emzirdikçe çoğalıyormus. Ve gercekten bebek süt üretimni arttıran faktör. Sağıö yapıyorum bitiyor süt mesela artk pıt pıt akıyor. Ardından bebeğe veriyorum memeyi cok cok süt çıkarıyor
Bebek hemsıresı tanıdıgın yok mu kuzu bırlıkte hareket etsenız taktık gösterse sankı daha ıuı olucakKızlar bana bi akıll verin lütfen biliyosunuz ne yapsam bebegim tutmadi memeyi sagiyorum surekli masallah sütüm cok fazla ve yetisemiyorum surekli mastitim 7 24 sagmam gerekiyor resmen ve goguslerim ust kisimdan yan kisima mastitten morardi artk agrisi perisan ediyor simdi bide kasinti basladi ucu beyazladi catladi esim yeter artk insanliktan ciktin birak mamaya gec sn iyi olmayinca cocuga da faydan olmaz diyor ama ben sagip veren nasil vermis diyorum ve sutum o kadar cok ki kiyamiyorum da ama inanin 1 ayda tukendim resmen agridan surejli aktigi icinde usutuyorm sizce ben ne yapmaliyim
Denedik canim aile hekiminde emzirme hemsiresi var arkadasm onlarda tutturamadi bahaneyi yok gogus cok sert yok dolu yok bebek huysuz suan da buldularBebek hemsıresı tanıdıgın yok mu kuzu bırlıkte hareket etsenız taktık gösterse sankı daha ıuı olucak
Evet benmki sütle bir iki pırt çıkarıyor. Mamanın ardından oooov diyorum şok oluyorum kakaya bir bez dolusu kakiş![]()
Günaydın kuzumGünaydın,![]()
Nasıl oldun kuzum ?Evet değiştirmek durumunda kaldım açık etmeyin diğer ismimitupa açık etti geçen gün ama ses etmedim ahhaha
![]()