Saol cnm.. evet cnm çok rahatladımGeçmiş gitmiş olsun. Bundan sonra için çok daha rahat olur artık
Biz eve geldik ama ben manyak oldum. Sakinleşemiyorum. Her şeyi kafaya takıyorum. Hastanedeyken daha rahattım
Merhaba cnm bende transferin 4. Günü olmuştu fındık kadar sonraki günlerde de kahve akıntım olmuştu yine progestan kullanıyor musun? Devam etti miHayırlı akşamlar
Bugün transferden sonraki 5.günüm.2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ama leke gördüm bugünaynı durumu sizlerde yaşamış mıydınız? Bugün biraz yürüdüm ondan olabilir mi diye de düşünüyorum ama çok korkuyorum Sizleri tanımadan bir aile olduk hemen buraya yazmak geliyor aklıma iyi ki varsınız..
Sağol canim idrar çıkışı var ateşi yok şimdilik moralim baya bozuldu neyi eksik yaptim diye düşünüyorum saatlerdir .gazını aliyorum ama yarım saat dik tutmuyorum bi de öyle deneyeyimGecenlerde bizim kızda kustu doktoru aradik dedi ki idrara cıkıyorsa atesi yoksa halsiz bitkin degilse getirmenize gerek yok fazlasini atiyodur dedi ben o ara cc olayini cok ayarlayamamistm hala da oyle 30 dk ye yakin dik tutuyoruz sonra altini degistirip yatiriyorum yoksa yine kusuyor
Progestan dex kullanıyorum her gün. Perşembe günü de proluton vurulmuştu. Önceki transferlerde de bunda da devam ettirdi.Merhaba cnm bende transferin 4. Günü olmuştu fındık kadar sonraki günlerde de kahve akıntım olmuştu yine progestan kullanıyor musun? Devam etti mi
Ben bıraktım kendi uyanınca besliyorumBakın şimdi size kilit bişe sorcam
Bebem 1. 5 aylık biliyorsunuz. Şimdi ben 3 saatte bir rutin döndürmeye çalışıyordum ya, kâh uyuyo kâh uyamıyoduk tabi. Neyse şimdi bu ara uyku düzeni müzeni yokk tırt yani tırt berbat toparlanmıyo da. Neyse zar zor uyutuyoz bebeyi. 1 saat falan ya uyuyo ya uyumuyor yine saati gelmiş oluyo. Tabi ben esneklik sağlıyorum yani mesela 3 değil de 4 saat sonra kaldırayım besleyeyim diyorum ama dediğim gibi çocuk 1 saat falan anca dalmış oluyo. Benimkine hadi mama yap besleme saati geliyo diyorum. Ya yeni uyudu çocuk bırak uyusun uykusunu alınca uyanınca verirsin diyo. Şimdi ben bu durumda ne yapmam lazım. Hangisi doğru arkadaş. Uyku da önemli beslenme de.
Bana dediler ki cocugu dürtüp durma artk acikinca uyanir o zaten krndine duzrn okusturur ki bnmki seninkilerden kücük biliyosn bn suanlik 4 saat koydm kafamda 4 u gecerse uyandiriyorm bu ara uyumuyor ama annem 5 te uyur artk kurcalama dediBakın şimdi size kilit bişe sorcam
Bebem 1. 5 aylık biliyorsunuz. Şimdi ben 3 saatte bir rutin döndürmeye çalışıyordum ya, kâh uyuyo kâh uyamıyoduk tabi. Neyse şimdi bu ara uyku düzeni müzeni yokk tırt yani tırt berbat toparlanmıyo da. Neyse zar zor uyutuyoz bebeyi. 1 saat falan ya uyuyo ya uyumuyor yine saati gelmiş oluyo. Tabi ben esneklik sağlıyorum yani mesela 3 değil de 4 saat sonra kaldırayım besleyeyim diyorum ama dediğim gibi çocuk 1 saat falan anca dalmış oluyo. Benimkine hadi mama yap besleme saati geliyo diyorum. Ya yeni uyudu çocuk bırak uyusun uykusunu alınca uyanınca verirsin diyo. Şimdi ben bu durumda ne yapmam lazım. Hangisi doğru arkadaş. Uyku da önemli beslenme de.
Reflu yatagm vr alt acmayi bili ona seriyorum ama yinede hemn yatarsa kusuyor kendi kendi cok tısıldıyor kizim zorla bile kusuyor bazenKuzu bebek her beslendıgınde kafaası hafıf yuksek yatırılır
Belkı sende reflu yatagı vardır gercıde
Ben oyle yapıyorum
Gaz da cok sıkıstırmaya basladıysa ondan da kusar belkı 1 kere cıkarınca sen cıakrttı dersın ama devamında gaz varsa yıne kusar
Fazla beslenınce yıne kusar
Dıkkat et sen rahataızsan sütten bebegee hersey gecıyor dıyorlar anne ayaklarından üşütünce felan ona da dıkakt et
Gece uykusu ıse olabılır ama gundz 5.6 aaat uykuya mudahale ederıımAnladım. Ben şunu demek istiyorum. Max Uykun 3 saat mi yani daha fazla uykuda tutmuyomusun. Yani diyelim ki uyanmıyor 5 6 saat. Ellemiyomusun ozamn mesela. Bebeğe göre mi hareket edersin
Tısılsıyorsa gazı vardır benımkıde heo tısılıyorBana dediler ki cocugu dürtüp durma artk acikinca uyanir o zaten krndine duzrn okusturur ki bnmki seninkilerden kücük biliyosn bn suanlik 4 saat koydm kafamda 4 u gecerse uyandiriyorm bu ara uyumuyor ama annem 5 te uyur artk kurcalama dedi
Reflu yatagm vr alt acmayi bili ona seriyorum ama yinede hemn yatarsa kusuyor kendi kendi cok tısıldıyor kizim zorla bile kusuyor bazen
Canım hemşire sevim karacayin eğitimine katıldım aynı soruyu ona sordular ; eğer birinci ay kontrolünde bebişin kilosu çok iyi ise gelişiminde sorun yok ise bırakın gece uyusun kaldırmayın dedi. Eğer kilo alımı az gidiyor ise kaldiirn emzirin. Umarım faydalı olmuştur senin icinBakın şimdi size kilit bişe sorcam
Progestan da yapıyor cnm genelde doktorlar ona bağlıyor kahve akıntıyı..Progestan dex kullanıyorum her gün. Perşembe günü de proluton vurulmuştu. Önceki transferlerde de bunda da devam ettirdi.
Ultrason biraz fikir veriyor gerçektenAlnını burnunu bana benzetenler oldu çok.direk eşim diyenler oldubende eşime benzettim daha çok,göz çevresi bana benziyor biraz
Kalkmaz mı inan o kadar rahatladım ki rabbim korusun evlatlarımızı
Aa öyle miCanım hemşire sevim karacayin eğitimine katıldım aynı soruyu ona sordular ; eğer birinci ay kontrolünde bebişin kilosu çok iyi ise gelişiminde sorun yok ise bırakın gece uyusun kaldırmayın dedi. Eğer kilo alımı az gidiyor ise kaldiirn emzirin. Umarım faydalı olmuştur senin icin
Tamam çok sağol kuşum. Gündüz zaten kendileri alarm da gece biraz sıkıntılı oluyodu kan uykudan uyandırmakGece uykusu ıse olabılır ama gundz 5.6 aaat uykuya mudahale ederıım
Çok şükür. Daha da iyi haberler alırsın inşallah bundan sonrasında daSaol cnm.. evet cnm çok rahatladım
Ablam yanımızda şimdi hafta sonu diye. Sonra annem gelecek sanırımEşinle tek misin cnm yardımcı olacak başka biri yok mu yanınızda.yaparsın cnm stres etme herkes bir bilmezin içine düşüyor bir şekilde hallediliyor sende halledemedik
Bana umut oldun, inşallah ben de pozitifi görürüm. Çok şükür, Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.Progestan da yapıyor cnm genelde doktorlar ona bağlıyor kahve akıntıyı..
Bende çok yaşadım o durumu çok şükür bu günlere geldik.sağlıkla kavuşursun inşallah cnm
Aynen seninki ikiz olunca sütun yetistirme durumu da varAa öyle mi
Ben bu gece biraz öyle yapmaya çalıştım derin uykularında ellemedim ama max 5 saat verebildim. Bu sefer de şundan korkuyorum uyandıklarında ikisi aynı anda ve çok aç şekilde uyanıcak ikisine yetemiyorum öyle olunca, Hep beraber deliriyoruz
Ewt cnm en keyifli kısmı da bu olduUltrason biraz fikir veriyor gerçektensağlıkla gelsin miniğiniz
Ablamın kp yemeden kesildi adam o pek ıyı degıl ablam cocuklar babam iyiler şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?