- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Rabbım hayırla kurtarsın canım sagsalim kavus evladına ınsallahGünaydın. Amin amin inşallah. Sancı var zaten uyuyamadım. Sürekli dua ediyorum ama ister istemez o korkuyu atamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım hayırla kurtarsın canım sagsalim kavus evladına ınsallahGünaydın. Amin amin inşallah. Sancı var zaten uyuyamadım. Sürekli dua ediyorum ama ister istemez o korkuyu atamadım
Sağ salim kuvusun ins o duyguyu sağlıkla yasaGünaydın. Amin amin inşallah. Sancı var zaten uyuyamadım. Sürekli dua ediyorum ama ister istemez o korkuyu atamadım
Aa 9 ayda flan geçtiğini bilmiyordum. İnşallah vermesin yavrum çok güç olur bizim için, geçici de olmuş olsa.Krem bana da verdi pişiğine. Hametan, madecasol, fito dönüşümlü. Kulak arkalarında ara ata sulanan kokulu bişe oluşuyordu ona travazol verdi.İnşallah yavrum. Emilim bozukluğu bu alerjidir dedirtmez yani belki şüpheyi destekler. Alerji olayı değişik bazı doktorlar hiç sallamıyor ileri boyutta değilse yani. Çünkü dediğin gibi kesin tanı koymak bebelerde zor ciddi reaksiyonlar yoksa. Zaten çoğunlukla dokuz ayda filan geçiyormuş. Bir kere süt ürünleri alerjen. Ve az ya da çok tüketiyor herkes. Atıyorum bir poğaça içinde bile var. Alerji oldu mu eser miktar bile etkiliyor. Rabbim vermesin. Bizden test istemesi şimdilik sadece takipte kalın dedi krem verdi cildi için.
Bizim hastanenn vicdanına kaldıysakAcilde bilmiyorm insanliklarina kalmis biraz olmadi bi cocuk dr den rica edersn anlatirsn durumu
Ahh ınsallahh saglıkla kurtull canımmKizlarrr napiyosunuzz iyisinizdir insallah hepinizben cok agirlastim artik iki hareket ediyosam devamli uzaniyorum
Bavulumuda kizimin odasinida hazirladik hayirlisiyla, cumartesi gene gircem nst ye son iki bucuk haftam kaldi Allah bir mani vermezse
![]()
Ahh hazeltoş buranın Bi enerjikası da sendin. Benden sonraKizlarrr napiyosunuzz iyisinizdir insallah hepinizben cok agirlastim artik iki hareket ediyosam devamli uzaniyorum
Bavulumuda kizimin odasinida hazirladik hayirlisiyla, cumartesi gene gircem nst ye son iki bucuk haftam kaldi Allah bir mani vermezse
![]()
Amin kuzucumAhh ınsallahh saglıkla kurtull canımm![]()
Yaaa sormaaa sizsiz kaldım enerji falan hak getire şu anAhh hazeltoş buranın Bi enerjikası da sendin. Benden sonra
Bakalım seni neler bekleyecek doğumdan sonra
Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli doğur sen de bebeğini![]()
Yaa masallah size hadi gel katıl sende aramiza nazı gazı paylasslim beraberKizlarrr napiyosunuzz iyisinizdir insallah hepinizben cok agirlastim artik iki hareket ediyosam devamli uzaniyorum
![]()
Ayy sayılı günler kalmış hadi sende gel bizim kervana uykusuz gecelereKizlarrr napiyosunuzz iyisinizdir insallah hepinizben cok agirlastim artik iki hareket ediyosam devamli uzaniyorum
![]()
Aynen kuzuu ben uykusuzluğa bıle şükrediyorumAyy sayılı günler kalmış hadi sende gel bizim kervana uykusuz gecelerene kadar uykusuz da kalsan bazen olmuyor yetemiyorum diye düşünsem de çok güzel bir duyguymus herşeye değiyor sağlıkla yaşayarak gör ins
![]()
Ya ne güzel dimi derdine derman olmuş kızın Allah hep sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin. Gerçekten de uykusuzluk olunca aklına hiç birşey gelmiyor yorgunluktan başka dertlerin bile kalmıyorAynen kuzuu ben uykusuzluğa bıle şükrediyorum
Tek derdım bebegın huzuru saglıgı
Uyumadıgında neden huzursuz dıyroum uyumuyor
Gazı oldugunda sancılandıgında kaka yapamadıgında vs daha cok dertleniyorum
Bırde cok dua edıyordum hamıleleıgımın son zamanı ve dogdugunda kuvezde ıken keske tek derdım uykusuzluk olsa o kadar uykum gelsekı gozlerım kapansa uykusuzluktan dıe cok mutluyum sımdı 10 gundur ılac almadan yatıyorum Rabbıme sonsuz şükür
Bebegın gazından 2.3 lere kadar ugrasınca nasıl olsa uyuyamıyorum bebekten ılac almayayım dıe almadım baktım kendılıgınden artık gozlerım uykuya yemık düşüyor cok şükür bende deneye deneye bu arada baktım artık ılac almama gerek yok Rabbıme şükrediyorum oyuzden uykum gelıyor gozlerım kapanıyor ve cok şükür kı yıne uyku arasında atak gecirmiyorum Rabbım hepımızıe bebeklerımıze saglık sıhhat afıyet versın![]()
Aminnn kuzucum ınsallahh hep bırlıkte saglıkla buyutelım bebeklerı ınsallahhYa ne güzel dimi derdine derman olmuş kızın Allah hep sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin. Gerçekten de uykusuzluk olunca aklına hiç birşey gelmiyor yorgunluktan başka dertlerin bile kalmıyorAllah'ım evlatlarimiza sağlıklı ömür nasip etsin
![]()
Olsun bunları hissetmende guzelYasamademek123 bu ara canım sıkkındı, uzak kalmak istedim biraz.
Demiştim ya bi arkadaş 21 haftalık ikiz kızlarını kaybetti diye. Baya etkiledi beni.
Yavaştan hareket hissediyorum ama bu durum yeni bi korku oldu bana.
Okuduğum her şeyden çok çabuk etkileniyorum.![]()
Hee valla az kaldı geliyorumda valla son haftalar daha stresliymis su nst olayindan beri yok oynuyo mu yok agri mi girdi doguruyorum galiba die die delirdimYaa masallah size hadi gel katıl sende aramiza nazı gazı paylasslim beraber![]()
Gelicemm kuzum insallah diyorum ya goz onunde olsunda herseyine raziyim minigiminAyy sayılı günler kalmış hadi sende gel bizim kervana uykusuz gecelerene kadar uykusuz da kalsan bazen olmuyor yetemiyorum diye düşünsem de çok güzel bir duyguymus herşeye değiyor sağlıkla yaşayarak gör ins
![]()