Amin canım. Ücretsize belki çıkarım diyordum ama bugün itibariyle o şansım kalmadı. Çünkü bana araba alıyoruz. Yıllardır hep atanırsam alacağım diyordum, atanınca ilk işimiz ev almak olduğu için arabayı ikinci plana atmıştık. Zaten bir tane arabamız var diye. Sonra piyasa olabildiğine artınca eşim pişman oldu tabii zamanında almadığınaBaktın olmuyor ücretsiz izne çıkarsın cnm.gerçekten çalışırken iş,ev,bebek biraz zorlayacaktır.iki yıldır pandemiden dolayı açmadım bu arada tembelliğe çok alıştıkbende şimdiden düşünüyorum bebek olunca nasıl çalışacağım diye Allah güç kuvvet versin hepimize
Canım üzülme, Allah ol dedi mi oluyor, gerisi fasa fiso. Sen içini rahat tut. Hep güzeli düşün. Ya da bizim güzellemelerimizi hatırla sevin. Hani senle
Geçmiş olsun canım ya. Benim de oğlanın ikinci ay aşısı 2 Şubat'ta yapılacak. Korktum şimdi. İlkinde hiçbir sıkıntısı olmamıştı ama ikincide olur mu ki? Senin kızın ilkinde de ateşi çıkmış mıydı?38.1 oldu ates
Ve 4. Calpol verdım
Elleri ayakalrı yıkadım
Alnında ıslak bezz ooffff
Aynen oyle memede degil demekki cocuk istiyor yani doyunca birakiyor zatenSüt ise ne istiyorsa ver yavrum zaten yüzde seksen su yani ne olacak. Memede durmuyor ki sırf memede durmak için yapıyor diyelim.
Hayır canım cıkmadıGeçmiş olsun canım ya. Benim de oğlanın ikinci ay aşısı 2 Şubat'ta yapılacak. Korktum şimdi. İlkinde hiçbir sıkıntısı olmamıştı ama ikincide olur mu ki? Senin kızın ilkinde de ateşi çıkmış mıydı?
Sağ olasın Allah razı olsun kuzumAllah yardımcın olsun canım kolaylık veriyor çok şükür Allah'a. Mama yazınca bende dahil olayım dedimmama konusunda bende araştırma yaptığımda en iyi similac sonra hipp geliyordu anne sürüne en yakın olan mamalar similac biraz pahalı olduğu için hipp aldım oda iyi geldi aşırı gaz falan yapmadı biz memnun kaldık açıkçası umarım sende memnun kalirsin
Kuzum inşallah çok kolay bir doğum olurYavrular
Yatış yapıldı damar yolu açıldı,lavman yapıldı. Henüz sancı verilmedi sancım olmuş zaten 3 cm açıklık var. Dualarınızı eksik etmeyin sağ salim kucağıma alayım
Hayirli haberlerini bekliyoruzzzzYavrular
Yatış yapıldı damar yolu açıldı,lavman yapıldı. Henüz sancı verilmedi sancım olmuş zaten 3 cm açıklık var. Dualarınızı eksik etmeyin sağ salim kucağıma alayım
Hadıı canımm Rabbım işini kolaylaştırsın insallahhYavrular
Hadi bı avazda insYavrular
Oyy kuzu hala mi ateşliEvet bızde sabah 5 e kadar devam eden ates sonrası sevinerek ınce bı kat badı ıle pıjamasını gıydırıdm yattım sonra kalktım baktım ates yıne 38
Dırek yıne soydum soguk su uygulanası ıle alnına ve kollarda bacaklarda ki eklemyerlerıne yaptım
Calpol verdım yanı anlayacagınız yıne devam
Sorma yaa bı gazııHadi bı avazda ins
Oyy kuzu hala mi ateşliins artık geçer kuzuyu yormustur ateş.
Hadi bir avazda insallah hayirli guzel saglikli dogumlar nasip etsin AllahYavrular
3. Gün baya azalıyo sonra giderek kayboluyo2. Günden bildiriyorum hala aynı
Ewt cnm risk hep var olumsuz düşünmeye başlayınca diyorum ki sen düşünsemde gelecek olan geliyor diye telkin ediyorum kendimi…kilya yazmıştı aklımdadır hep,allahım bizi aynı acıyla bir daha sınama diye hep öyle dua ediyorum.rabbim korusun bebeklerimiziTam yavaş yavaş bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlamıştım, heh bundan sonra kafam rahat diyordun ki içim gitti bu habere.
Risk hep var demek ki. İlk 3 ayı son 3 ayı yok bunun
Net değil ama bir kıpırtı var içeride.
Hani böyle kuşu avuçlarının arasına alırsın da içeriden bir titreme hissedersin.
Öyle bir şey.
Şu beslenme işi tam bir muammaa yaa ben dün süt sağdım 80 cc. Onu verdim üstüne de 30 cc mama verdm yetmedi bi 30 cc mama daha içti. Bu normal mi değilmi biri bana açıklasın yaaaCocugu doktora goturdum yeminle insani devletten sogutuyorlar ya adam elini beline koymus 30 yeter buna midesini buyutursn diyo ulan cocuk ac uyumuyor yenidogana bile 20 cc mama veriyorlar 3 saate bir sinir oldum yok kolaya alistirmissin falan filan
Kızz 2.mamayı vermeseydınŞu beslenme işi tam bir muammaa yaa ben dün süt sağdım 80 cc. Onu verdim üstüne de 30 cc mama verdm yetmedi bi 30 cc mama daha içti. Bu normal mi değilmi biri bana açıklasın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?