- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Uyursa horlar, öyle horlycak kadar derin uykular nerdeGünaydın kuzum geçer geçer ama sonra da yorgunluktan horlama olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyursa horlar, öyle horlycak kadar derin uykular nerdeGünaydın kuzum geçer geçer ama sonra da yorgunluktan horlama olabilir
Sen mama vermiyonuydunAyy kızlarr mama takviyesi veren anneler
Bebek mama ıle beslenınce gaz oluyor mu
Anne sutunden mı sadeece gecıyor
Yoksa yarı yarıya artık mama mı versek yaaa
Cocuk 2 emıyor sonraa gazzzz
Günaydın canım bence bebekten sonra daha cok olur çnkü böylesi bir sersemlik yaşamadım ben kesin horlanır yaniGünaydnnn herkese Allah im esimin 5 dk horlamasina tahammul edemezken kendi horlamama uyandm yine gecer mi bu kızlar valla utaniyorm esimden
Yok kuzum gecen hafta kontrolunde dr umuz gerek yok demıstıSen mama vermiyonuydun
Kuzum benmki meme de olsa mama da olsa hemen kaldrıp gazını çıkartıyorum kucagımdayken de pırt pırt hepAyy kızlarr mama takviyesi veren anneler
Yanı mama da mı gaz yapıyor bebeklerdeKuzum benmki meme de olsa mama da olsa hemen kaldrıp gazını çıkartıyorum kucagımdayken de pırt pırt hep
Gözümde dogum sonrasi hersey bitecek gibi annem sen gorursn diyor ben hic aldirmiyorum merakla bekliyorm halimi nolcakGünaydın canım bence bebekten sonra daha cok olur çnkü böylesi bir sersemlik yaşamadım ben kesin horlanır yani
He bilmiyorum ben hiç mamasız gidilebileceğini düşünmedim sanırımYok kuzum gecen hafta kontrolunde dr umuz gerek yok demıstı
Ama o doluluk sertlık memede kalmıyor sanırım ya bebek buyudukce yada süt yogunlugunu kaybediyor
Cokk gaz. Yapıyor cocuk artık mora yakın kıpkırmızı oluyor bırde gobek fıtıgı da var korkuyorum artık
Yavrum sen 2 bebegı bı aradan cıkarı verıyon masallahhHe bilmiyorum ben hiç mamasız gidilebileceğini düşünmedim sanırım
Valla gaz ya besinden yani anne sütünden ya da beslenme şeklinden olur yani o da yanlış meme tutuşu ya da biberonla mama ya da anne sütü verirsen hava aldırırsan ve beslenme sonralarında gazını çıkaramazsın. Her şekilde gaz muhtemel yani.
Bu arada ben 10 günde Bi kuru aptamil bitirdim ocapımız sönmesin kıııazzz nolcak bu işler diyiverin baken
Dün gece mesaide değildim ama bazı geceler bizde de oluyor aynı mesai. Gündüz çok uyuyorsa gece uyumuyor ya da gaz sancısı oluyorsa gece uykudan ölse de uyuyamıyor. Ama genellikle öğlen bir uyuyup akşama kadar uyanmadıysa gece tam biz yatacakken uyanıyor ve gözünü bile kırpmadan öylece ilgi bekliyor. Beni en çok zorlayan o oluyor. O yüzden gündüz ya da akşam birkaç saat uyanık tutmaya çalışıyorum. Ya duşa sokuyorum ya da bezini değişirken uyandıysa tekrar uyumasına fırsat vermeden kucaklayıp oturma odasına getiriyorum, mıncıklayıp seviyoruz
O zaman gece daha uzun yatıyor. Emzirmek ve bez değiştirmek için uyandırsam bile iş bitince aynen uykuya devam ediyor. En güzeli de akşam duşa sokmak. Duşun ferahlığı zaten uyku getiriyor, bir de duş anında uyanık da olduğu için duştan sonra emerse hemen uyuyor. Saatlerce de uyanmıyor. Ohh miss
Ya annem burda 2 ay kalcam diyor ama ben şimdiden gidecek o gidince napcam diye düşünüyorum o an yanımda kimse olmasa höykürerek ağlamak istiyorum resmen sonra onları kucağıma alınca hersey geçip gidiyo onlar ne zamanki uyuyo yetişemeyeceksin yapamayacaksin deyip kendi caresizligime kendimi gömüyorum lohusalik ne zaman biter acaba yada bu saçmalıklar inşallah lohusaliktandir yoksa hiç böyle biri değilim niye oldum anlamadimAl benden de o kadar lohusalık geçince herşey düzelirmi acaba pskolji çökük çnkü bnde
Ben 14. Gün 2. Kutunun dibi görünmüşHe bilmiyorum ben hiç mamasız gidilebileceğini düşünmedim sanırım
Valla gaz ya besinden yani anne sütünden ya da beslenme şeklinden olur yani o da yanlış meme tutuşu ya da biberonla mama ya da anne sütü verirsen hava aldırırsan ve beslenme sonralarında gazını çıkaramazsın. Her şekilde gaz muhtemel yani.
Bu arada ben 10 günde Bi kuru aptamil bitirdim ocapımız sönmesin kıııazzz nolcak bu işler diyiverin baken
Seninki vakumluyor anacım napcan mecburBen 14. Gün 2. Kutunun dibi görünmüş
O zaman hep birlikte duaya cıkalım sütümüz gelsinnnSeninki vakumluyor anacım napcan mecbur
350 gr lık dimi sanırım onların büyükleri de varmış
Neyse geçici kuzum az daha sabır az kaldı inşallahBu resmen kilo horlamasi varyaama cok kötü bir durummus
Gaz deme bana sebep ne bilmiyorum ama benimkiler fenaAyy kızlarr mama takviyesi veren anneler
Ben annemle gideceğim canım. Biraz ele avuca gelsinler öyle döneceğim düzenleri bozulacak ama bakımları daha önemli şu an benim için. Lohusalık ne demek nasıl bir şey ki vaktim olmadı lohusa olmayaYa annem burda 2 ay kalcam diyor ama ben şimdiden gidecek o gidince napcam diye düşünüyorum o an yanımda kimse olmasa höykürerek ağlamak istiyorum resmen sonra onları kucağıma alınca hersey geçip gidiyo onlar ne zamanki uyuyo yetişemeyeceksin yapamayacaksin deyip kendi caresizligime kendimi gömüyorum lohusalik ne zaman biter acaba yada bu saçmalıklar inşallah lohusaliktandir yoksa hiç böyle biri değilim niye oldum anlamadim
Ne güzel benim öz annem olmadığı için açacak kapım da yok ikizlere de tek başına yetişilir mi bilmiyorum tek başına bakan var mı acaba grupta benim için de lohusalik ağlama hissi ve korku şuan başka herhangi birsey diyememBen annemle gideceğim canım. Biraz ele avuca gelsinler öyle döneceğim düzenleri bozulacak ama bakımları daha önemli şu an benim için. Lohusalık ne demek nasıl bir şey ki vaktim olmadı lohusa olmaya
Süt gelse de mamasız kilo almazlar ki yani benimkiler almaz yarım saat 45 dakka Bi koyuşta memede tutamayacağım için büyük Bi sorunsalO zaman hep birlikte duaya cıkalım sütümüz gelsinnn