heyecan ve korku karışık bekliyorum bende pazartesi kontrolüm var normal doğumu beklemekte bi garipmiş her an herşey olabilir insan tedirgin oluyo hayırlısı olsun inşallah ama benim bebek daha aşağı inmedi yukarıda hiç gelesi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecan ve korku karışık bekliyorum bende pazartesi kontrolüm var normal doğumu beklemekte bi garipmiş her an herşey olabilir insan tedirgin oluyo hayırlısı olsun inşallah ama benim bebek daha aşağı inmedi yukarıda hiç gelesi yok
Hee bi de 2. Yi konusuyo doktor kontrolunde dedim pardooğğnn. Dr dedi çocuklar en az 2-3 yıl ara eşim şok hocam kira demesini bekldim de demedi atoniden sonra dğum fobim geçmeden 2. Zor gibiSen benim fragman
Eşim diyorki ikinciyi ne zaman yapacağız dedim senle ikinci çocuk mu artık huni takar gezerimaşırı rahatttttttttttt yastık görünce anından uyuyan bir tip
Maşallah kuzucum sağlıkla gelsin inşallah 40 ı da aşanlar olabilio heyecan ki ne heyecan benim kalbim dayanmaz bunaheyecan ve korku karışık bekliyorum bende pazartesi kontrolüm var normal doğumu beklemekte bi garipmiş her an herşey olabilir insan tedirgin oluyo hayırlısı olsun inşallah ama benim bebek daha aşağı inmedi yukarıda hiç gelesi yok
Canım Allah razı olsunAllah a emanetsiniz kuzum insallah saglikla gelsinde diyorum ya cok heyecanli normal dogum sureci her an her sey olabilir gibi gibi son tarihin ne zamandii pekii ?
Ben bu haftalarda uyuyamıorum seni hiç düşünemedim kuzum inşallah sağlıkla gelsin tabi duamızdasınızz herkes öyle haber vermeyi unutma bize de anlık gelişir çünkü herşeyCanım Allah razı olsun
Özellikle geceleri çok zor geçiyo, hiç uyuyamıyorum heralde vücudum gece uykusuz kalmaya alıştırıyo kendini
Normal doğum veya sezaryen arasında bi seçim yapmadım, hangisi sağlıklı ise o şekilde gelsin dedim. Doktorum biraz daha sezaryene yakın, zor elde ettik, bebeği strese sokup riske atmayalım diyo.
Benim beklenen tarih 31 Aralık
Dualarınızı eksik etmeyin
Yok cnm ama sıralama yapıp listeyi güncelleyeceğimAy harikasın ya hem de sırayla yazdın di mi? Helaal
Yaaaa yerim siziYaaa yerimm sizi bennn
Valla bebek boynumda omuzunda gazzla ugrasıyoruz suanda
Bakıp okuyorum arada bazen emojıde atabiliyorum ama
Sağolasın kuzum Uykusuzluğa alışığım sanıyordum özellikle öğrencilik dönemlerimden (benimki biraz uzun sürdü de) ama bu bambaşka. Akşamları tatlı tatlı kaşınmaya başlıyorum, gece artıyo tabi. Mide yanması hiç geçmedi zaten. Bu arada bi de horlamaya başladım ki, kendi horlamama uyanıyorum umarım doğumdan sonra geçer bu çünkü eşimin azıcık horlamasına dayanamazken şu an benden çıkıyo o sesler Yine de şikayetim yok, iyiyiz çok şükür onun küçük tekmesini hissedince hepsi geçiveriyoBen bu haftalarda uyuyamıorum seni hiç düşünemedim kuzum inşallah sağlıkla gelsin tabi duamızdasınızz herkes öyle haber vermeyi unutma bize de anlık gelişir çünkü herşey
Yok kuzum o eminim yani ablalalarıyla grubu var eminim oraya atacak diyeSinirden isimli yazmısın yine kuzum ben de isimli yazıyorum kendmi kaptırıp siliyorm sonra
Aaa dik kuyruğum ve benKarşıma çıktı şimdi
Ben hemşireyim ki uykusuzluk benim göbek adım hallederiz evelallah derdim kiiiSağolasın kuzum Uykusuzluğa alışığım sanıyordum özellikle öğrencilik dönemlerimden (benimki biraz uzun sürdü de) ama bu bambaşka. Akşamları tatlı tatlı kaşınmaya başlıyorum, gece artıyo tabi. Mide yanması hiç geçmedi zaten. Bu arada bi de horlamaya başladım ki, kendi horlamama uyanıyorum umarım doğumdan sonra geçer bu çünkü eşimin azıcık horlamasına dayanamazken şu an benden çıkıyo o sesler Yine de şikayetim yok, iyiyiz çok şükür onun küçük tekmesini hissedince hepsi geçiveriyo
12:30Yok kuzum o eminim yani ablalalarıyla grubu var eminim oraya atacak diye
Uykusuzluktan ölüyorum bu neee
Nöbet sırası şimdi de bende minik zombilerimi besliyorum12:30
01:30
02:30
03:30 emzirmeleri sonrası 2 saattir de uyanık şimdi sızdı benmk kızm da artık uyuyabilirm
Hiç bilgim yok kuzumKızlar yaa bebeegın cenesi nıe tıtrer
Ev sıcak ben kısa kollu gezyorum hatta
Ama durup durup cenede tıtreme hıssedıyorum
Günaydın kuzum geçer geçer ama sonra da yorgunluktan horlama olabilirGünaydnnn herkese Allah im esimin 5 dk horlamasina tahammul edemezken kendi horlamama uyandm yine gecer mi bu kızlar valla utaniyorm esimden
Bu resmen kilo horlamasi varyaama cok kötü bir durummusGünaydın kuzum geçer geçer ama sonra da yorgunluktan horlama olabilir
Geçiyo geçiyoGünaydnnn herkese Allah im esimin 5 dk hçiçorlamasina tahammul edemezken kendi horlamama uyandm yine gecer mi bu kızlar valla utaniyorm esimden